Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vydá ultimátní BFG edici Doom 3
30.5.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Základem samozřejmě bude Doom 3, ovšem v upravené grafice, která by měla odpovídat dnešním standardům. *1* *1* *1* čomu ten rehot? "odpovídat dnešním standardům" ešte nech upravia AI impov na dnešné štandarty!
PS: Tiež tam chcem datáč k III. *14* -
by me zajimalo jetli bude pasovat cestina. A taky by me zajimalo proc video pripomina spis Quake 4 na max detajli? Bude tam pridana podpora DX11? nejsem si uplne jisty ale myslim ze D3 jel na DX8.
-
Ako nemyslim tie dabingy čo robili decka, to je samozrejme hrozne, ale cz dabing čo som mal do Quake 4 ja, bol profesionalny, všetko dospelacke hlasy, a skvely vyber ...
-
...pobavilo *1* *1*
-
Dúfam že na tom vídeu bol iba zostrih z povodnej hry lebo hento zatial nevyzeralo ako nejaký grafický remake *12*
-
by ma zaujímalo v akej podobe tam budú predošlé diely, či budú nejak remasterované a na akom engine pobežia...
-
Jako z pohledu dabingu do hry je skutečně boží, ale když mi pubertální hlas řve, že na ně útočí, tak jsem se občas pousmál:)
-
Tak, musí se jim nechat, že do toho dabingovýho projektu vůbec šli a dotáhli ho do konce. Ale je fakt, že ne všude byly dobře vytipovaný postavy, kupříkladu slyšet seržu Kellyho, jak mu hicuje hlas, je snad horší než tlupa impů.
-
Podla mňa je fajn, aj ked ho niekedy ten HALL...omg ako sa vola ten zvukovy efekt...EAX...dosť skresluje, že nie je rozumieť slova, alebo len ťažko.
Dabing do Quake4...nechcem sa hadať, ale ten je božííí. -
Crysis 2 byl z pohledu herní scény krok zpět v sérii Crysis. Taky pro mě osobně bylo včera přínosné, že nová Alice stála na Steamu 9,99. Ale taky si nemyslím, že by to mělo význam pro herní scénu.
-
jde o to že to dali pryč originu ated to dali zpět, přijde mi to zajímavý prro herni scenu.
-
Já za to aspoň nechci peníze -> Bethesda ano!
-
grafika doomu 3 byla ok i na dnešní pomery, spíš mi tam chybela fyzika ale to by bylo asi obtizny dodelat
-
Fakt nechapem, prečo ťa ma tolko ludi v zuboch, ved ty si iba obyčajny, neškodny blazon...
Ďalšia za*rata diskusia idem do pečka... -
Doufám, že na něj bude fungovat český dabing od perlagroup, pač ten dabing je božský.
-
Gratuluji, překonal jsi vrchol trapnosti...
-
A proč by měli dělat reklamu Steamu?
-
Jo, ten znám. Ale furt mi "neseděl" do té hry. Stejně jako český dabing do Quake 4.
-
Doufám, že tam kulky nebudou lítat pozpátku... *5*
-
Myslim ten dabilg od Perla group, ten je dobry, a pridava paradne hallove efekty...