Přejít na výpis diskuzí
Bethesda vysvětluje, k čemu vám při hraní Fallout 4 bude užitečná percepce
16.9.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Ty testy v 50 letech se vlastně ani nepočítají no. *3*
-
Mluvim o falloutu, jses v diskuzi o falloutu..co nechapes? Zpustosenou zemi myslim postapo ve fallouttu. jsi snad v diskuzi o japonsku ? Predchazi tomu cele vlakno kde se bavime o falloutu. Ty blaho ze radsi nedrzim hubu, samy neandrtalci tady:)
Ale abys to pochopil: americani znicily Hirosimu atomovkou, a to není zadna sranda, takze by tam ten vesely zkarikovany panacek pusobil dost neeticky. Samo u nich jim to nevadi, tam zadnou atomovku nemeli, takze mají veselého panacka co mu občas upadnou nozicky. -
hah, pekne *1*
-
souhlas, premyslel jsem o tom samem.
edit - i kdyz ty penize, zas tak divny mi to neprijde vzhledem k tomu ze jde o Adama Homolu jehoz clanky o Blizzard hrach vubec nema cenu cist jelikoz maji asi tolik objektivity jako clanky na novinky.cz -
To bude silenej fail toto, Bethesda uz je delsi dobu docela mimo... Skyrim je paskvil a Fallout3 je preskinovany kockopes Oblivion. V te dobe to jeste nejak zachranil Obsidian s New Vegas, ale tohle bude imo katastrofa.
A vubec zajima tohle vubec nekoho? Uz ted se desim jak tu postupne uvidim video na kazdej podelanej stat ze S.P.E.C.I.A.L. a to sme teprd u percepcion.... -
To asi ano, ale carnius určitě myslel vault-boye, kterého nazval pip-boyem :) čekal jsem, že se vyjádří, očividně jsem čekal zbytečně, ale i tak ještě nějaký čas čekat budu...
-
Cituji: "No jo, mozna by nebylo spatny kdyby se Fallout 5 odehraval v Hiroshime, když tak radi pustosi svoji zemi atomovou valkou. " V prvni casti souveti odkazujes na Hiroshimu, ergo Japonsko. Tedy druha cast souveti odkazuje na japonce. Vzhledem k tomu, ze tomuto souveti nepredchazi zadna jina informace, ze by spojeni "svoji zemi" bylo vztazene na jiny narod a vzhledem k tomu, ze i v takovem pripade ta veta nedava prilis smysl, je logicke se domnivat ze odkazujes na japonce. Pokud jsi to myslel jinak, priste se radeji misto osocovani citatele zamysli nad podanim pisatele. ;)
-
Co to plácáš? jestli ti dela potize chapat psany text tak nereaguj.
-
Myslis, ze japonci o ty atomovky za valky stali? A jeste byli radi? To je dost odvazne tvrzeni.
-
tak kdybychom to měli česky - síla, vnímání, odolnost, charizma, inteligence, obratnost, štěstí
A máme S.V.O.C.I.O.Š nebo S.V.O.Ch.I.O.Š
hezké *1* -
Co hovoris? Nie je ti vobec rozumiet.
-
jestli jsi nezil posledních par mesicu nekde v lese, tak gameplay byl přes 20 minut na E3. Me osobne to stacilo, a kdyz uz by nebyl vůbec zadny vůbec bych se nezlobil.
-
No jo, mozna by nebylo spatny kdyby se Fallout 5 odehraval v Hiroshime, když tak radi pustosi svoji zemi atomovou valkou. Buhvi jestli by pak ten panacek skutecne nepusobil nedustojne. Holt americani.
-
Jako ta hra ma vyjit za 2 mesice a misto poradneho gameplay videa nam serviruji tenhle odpad? To nas fakt maj tak na haku, ze si muzou bejt jisty, ze i tak pro hur poletime?! Recenze 20/10 jsou jiste, o tom nepochybuji
-
Headshot *3*
-
Ale ony ty hry jsou celý takový přiblble americký, o tom to právě je, že...?
PS: Já ho taky nesnáším. -
ty si podívej hlavne na ten díl o inteligenci
-
No to taky nechapu proc zrovna AMERICKEJ... *7*
-
Huraaa Fallout 4
-
Ja toho falloutovskyho panacka nemam rad, je to takove priblble americke. Ale hry jsou jinak fajn:)