Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ty testy v 50 letech se vlastně ani nepočítají no. *3*
  • Mluvim o falloutu, jses v diskuzi o falloutu..co nechapes? Zpustosenou zemi myslim postapo ve fallouttu. jsi snad v diskuzi o japonsku ? Predchazi tomu cele vlakno kde se bavime o falloutu. Ty blaho ze radsi nedrzim hubu, samy neandrtalci tady:)

Ale abys to pochopil: americani znicily Hirosimu atomovkou, a to není zadna sranda, takze by tam ten vesely zkarikovany panacek pusobil dost neeticky. Samo u nich jim to nevadi, tam zadnou atomovku nemeli, takze mají veselého panacka co mu občas upadnou nozicky.
  • species
    hah, pekne *1*
  • species
    souhlas, premyslel jsem o tom samem.

edit - i kdyz ty penize, zas tak divny mi to neprijde vzhledem k tomu ze jde o Adama Homolu jehoz clanky o Blizzard hrach vubec nema cenu cist jelikoz maji asi tolik objektivity jako clanky na novinky.cz
  • species
    To bude silenej fail toto, Bethesda uz je delsi dobu docela mimo... Skyrim je paskvil a Fallout3 je preskinovany kockopes Oblivion. V te dobe to jeste nejak zachranil Obsidian s New Vegas, ale tohle bude imo katastrofa.

A vubec zajima tohle vubec nekoho? Uz ted se desim jak tu postupne uvidim video na kazdej podelanej stat ze S.P.E.C.I.A.L. a to sme teprd u percepcion....
  • To asi ano, ale carnius určitě myslel vault-boye, kterého nazval pip-boyem :) čekal jsem, že se vyjádří, očividně jsem čekal zbytečně, ale i tak ještě nějaký čas čekat budu...
  • Cituji: "No jo, mozna by nebylo spatny kdyby se Fallout 5 odehraval v Hiroshime, když tak radi pustosi svoji zemi atomovou valkou. " V prvni casti souveti odkazujes na Hiroshimu, ergo Japonsko. Tedy druha cast souveti odkazuje na japonce. Vzhledem k tomu, ze tomuto souveti nepredchazi zadna jina informace, ze by spojeni "svoji zemi" bylo vztazene na jiny narod a vzhledem k tomu, ze i v takovem pripade ta veta nedava prilis smysl, je logicke se domnivat ze odkazujes na japonce. Pokud jsi to myslel jinak, priste se radeji misto osocovani citatele zamysli nad podanim pisatele. ;)
  • Co to plácáš? jestli ti dela potize chapat psany text tak nereaguj.
  • Myslis, ze japonci o ty atomovky za valky stali? A jeste byli radi? To je dost odvazne tvrzeni.
  • deathfish
    tak kdybychom to měli česky - síla, vnímání, odolnost, charizma, inteligence, obratnost, štěstí

A máme S.V.O.C.I.O.Š nebo S.V.O.Ch.I.O.Š

hezké *1*
  • Co hovoris? Nie je ti vobec rozumiet.
  • jestli jsi nezil posledních par mesicu nekde v lese, tak gameplay byl přes 20 minut na E3. Me osobne to stacilo, a kdyz uz by nebyl vůbec zadny vůbec bych se nezlobil.
  • No jo, mozna by nebylo spatny kdyby se Fallout 5 odehraval v Hiroshime, když tak radi pustosi svoji zemi atomovou valkou. Buhvi jestli by pak ten panacek skutecne nepusobil nedustojne. Holt americani.
  • Jako ta hra ma vyjit za 2 mesice a misto poradneho gameplay videa nam serviruji tenhle odpad? To nas fakt maj tak na haku, ze si muzou bejt jisty, ze i tak pro hur poletime?! Recenze 20/10 jsou jiste, o tom nepochybuji
  • Headshot *3*
  • Ale ony ty hry jsou celý takový přiblble americký, o tom to právě je, že...?

PS: Já ho taky nesnáším.
  • ty si podívej hlavne na ten díl o inteligenci
  • No to taky nechapu proc zrovna AMERICKEJ... *7*
  • Huraaa Fallout 4
  • Ja toho falloutovskyho panacka nemam rad, je to takove priblble americke. Ale hry jsou jinak fajn:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit