Přejít na výpis diskuzí
Betu Elder Scrolls Online hrálo přes 5 milionů lidí
4.4.2014 | Adam Homola
114 příspěvků
-
Kdyby si to pulka koupila, tak bych to osobne povazoval za megauspech ...2M5 prodanych kousku se hend tak nekomu nepovede, ale spis si myslim, ze to bude min ... podstatne min. IMO cast potencielnich zajemcu ceka, jak se to vyvrbi po par tydnech provozu, a ono se to zatim vrbi tak, ze po par tydnech ve hre uz nikdo nebude.
-
Predpokladam, ze dalsi oblasti by byvali pridali nekdy casem, kdyby to melo uspech.
-
Tohle by byl jeste dobrej scenar, podle me 2/3 kupcu odpadnou s koncem prvniho mesice provozu. 1/3 proto, ze dojde k zaveru ze to vskutku je presna takova hruza jakou cekali, a 1/3 proto, ze sice dojdou k zaveru ze to tak strasny neni, ale penize za to davat nebudou. Mezi nima pak samozjme bude i podil tech, kteri budou mit po 14ti dnech problem s tim, ze jaksi ... jediny co muzou jeste delat, je porad dokola a dokolecka hrat pvp.
-
Hlupakem je naopak ten, kdo si plati mesicne hru, ke ktery si sedne na hodinu ... za 2 mesice. Trebas proto, ze castesj proste nema kdy. Vetsina lidi totiz chodi do prace, ma rodinu ... a nesedi u games 24/7.
-
Viděl i hrál. Opravdu mi přijde, po grafické stránce (nemluvím teď o designu), o dost horší než TES.
-
To je jednoduchy, protoze jednorazove zaplatit vs platit mesicne je podstatny rozdil. A logicky, kdyz udelas hru, za kterou neni nikdo ochoten paltit mesicne = prijem nula, ale nekdo je ochoten si v ni sem tam neco koupit =prijem >0 ...
-
Takovyho blazna ktere v dobe stovek f2p titulu kupuje zajice v pytli bych chtel videt.
-
Jenze takovych lidi bude hromada => proc by meli platit dalsi mesic ...
-
Mile tiscali, bezte s tou nefuncni betou doprdele!
-
Tys lotro nikdy na max nevidel, ze? Pravda, i na higend HW se to semo tamo skubne... navic lotro je v mnoha ohledech zabavnejsi, a predevsim se drzi lore. Ne ze by to byla uzasna genialni gamesa ... ale je to slusna gamesa, a vuci tes .. jednoduse lepsi. Stejne jako mnoho jinych. Spousta MMO totiz sice opisuje jedna od druhy, ale aspon v necem vynikaji. Lotro trebas v otevrenosti sveta. Swtor zase v nadabovanym pribehu. Wowko by rek ze doslova exceluje v privetivosti vuci hraci. V cem vynika tes? ... doslova v naprosto NICEM. Nema zadnej aspekt, kterej tu jeste nebyl nebo by byl dotazen k dokonalosti.
-
Oficiálně na ní stále pracovalo cca 60 lidí, tak uvidíme po EVE fanfestu. Star Citizen vypadá pěkně, jen mě nějak neberou vesmírný lodě - krom stíhaček! Zvláště s Oculus Riftem :-) Takže se zas těším na Valkyrie.
-
Když bude konkurence nucena udělat kroky, aby její hra nebyla v porovnání s touto pozadu, tak z toho bude těžit jenom hráč. Ačkoli nejsem účastníkem ESO, tak držím palce. Ostatní alespoň neusnou na vavřínech a budou nuceni provádět větší kroky zvelebování svého díla. Hráč GW2 (ačkoli u nás je to zatím v pohodě). *3*
-
Ještě nejsou namaxovaný ... LvL 50 je poslední level. Ale potom máš ještě 10 veteran ranků, kde musíš projít těžší content. Ale je to prakticky taky level. A pokud vím tak to trvá dýl.
Máš vlastně po lvl 50 ještě 2x to co už si prošel. (Když jsi EP, tak se to otevřou expící lokace pro AD a DC, ale jsou přizpůsobené na to že už jsi veteran 1, nebo víc) takže lvl 50 je vlastně někde v polovině contentu co ve hře je. A to nepočítám PvP.
Osobně jsem lvl 16 a zatím si nemůžu stěžovat. Pokud ale člověk, který se hrne na max level, tak potom budeš mít problémy asi tak za týden - 14 dní. Protože po max veteran ranku už myslím není co dělat. -
Grafika nijak uzasna neni .. a hlavne, grafina u MMO nikoho nezajima.
---
to sem zvedav, estli to tentokrat jako reakce projde ... -
Jestli tam uz po necelym tejdnu sou namaxovany postavy, tak to umre daleko driv, nez umrel placeny swtor a svedci to o absolutnim nezvladnuti.
-
Tak wowko funguje 10 let ... každé MMO do kterého budeš přidávat 10 roků content toho bude mít víc, než MMO, které dneska vyšlo. *7*
-
LOTRO? To opravdu ne.
-
No WOD je pozastavené pokud vím ... možná že už se to zase rozjelo. Je to tak rok stará zpráva a od té doby jsem o tom neslyšel.
Já teď čekám spíš na Star Citizena ... to vypadá jako dobrý sandbox. A potom mě zajímá co nám přinese EQN. -
WoDMMO možná. Pokyd CCP nevydá všechny finance na stavbu monumentů :-)
-
WoW že přijde každému, po pár hodinách, pěkný? To bych rozhodně neřekl. WoW jsem hrál docela dlouho, ale odpor ke grafickýmu zpracování mě teda nepřešel. To byl taky jeden z důvodů, proč jsme ho s kamarády přestali hrát. Co se týče grafiky, rozhovorů a souboje, tak mi TES přijde lepší. Ovšem i tak bych volil TSW.