Přejít na výpis diskuzí
Bez brzkého odhalení by Kingdom Come třeba nebyla, říká Viktor Bocan z Warhorse
5.7.2017 | Ladislav Loukota
146 příspěvků
-
Animace mi zas tak špatné nepřijdou, jen by to chtělo trochu rozhýbat ten ztuhlý krk a občas mrknout.
-
Já se na hru těším, kupuji ji hned po vydání na svou PS4.
-
Sony se předvedla dobře, ale pc konference pohořela, tam by tato hra zazářila.
-
To potěší více lidí, všechny nás, co rádi děláme screenshoty.
-
Ta hra evidentně nemohla být obojí, přednost byla dána komplexitě.
-
Inak znizil som na 720p a furt mam 30-32fps.Tej kombinacie first person kamery ktora je locknuta na hlavu a nizkeho fps som sa bal a sposobuje mi to bolehlav uz po par minutach. Snad niekto spravi mod s 3rd person kamerou.
-
Aky PC odporucate na 60fps @ high? Mam i7 3770, 16GB, GTX960 a ide mi to 30fps na low.
-
Animace postav a obličejů to je naprostá tragédie. Vypadá to jak za doby playstation 1, to už i v Mafii to myslím vypadalo lépe. Absolutně nerealistické takže možná se mohlo studio zaměřit (a snad i zaměří, ale v oficiálním traileru mooooc bída) na tyto základní věci protože jinak celá realističnost ve hře přijde vniveč. Smutné a nesrovnatelné s konkurencí... Snad se jim do konce příštího roku (protože jestli to vydají v únoru tak to určitě nestihnou) podaří dojít alespoň do bodu jako vypadaly animace u Mass Effect Andromeda v době vydání - to by pro Kingdom Come byl myslím velký úspěch. Ještě by mě také zajímalo jaká bude cena, asi to nemůžou dát levnější než bylo v předprodeji, ale 999 Kč v ČR max
-
Je to přesně jak píšeš..... Myslím tedy animace postav a obličejů to je naprostá tragédie. Vypadá to jak za doby playstation 1, to už i v Mafii to myslím vypadalo lépe. Absolutně nerealistické takže možná se mohlo studio zaměřit (a snad i zaměří, ale v oficiálním traileru mooooc bída) na tyto základní věci protože jinak celá realističnost ve hře přijde vniveč. Smutné a nesrovnatelné s konkurencí... Snad se jim do konce příštího roku (protože jestli to vydají v únoru tak to určitě nestihnou) podaří dojít alespoň do bodu jako vypadaly animace u Mass Effect Andromeda v době vydání - to by pro Kingdom Come byl myslím velký úspěch. Ještě by mě také zajímalo jaká bude cena, asi to nemůžou dát levnější než bylo v předprodeji, ale 999 Kč v ČR max
-
Když ti dělá problém pochopit klíčový vlastnosti hry, který evidentně nejsou v současných RPG běžný nebo se vůbec neobjevují, tak se obávám, že tato hra neni pro tebe a zároveň mi trochu vrtá hlavou, co tady děláš. Nikoho hlupák jako ty, kterej nemá dostatečnou mozkovou kapacitu, aby mohl vést solidní diskusi o této hře, nezajímá.
-
Simulaci stovek NPC nemá žádný generický engine, to jim snad bylo jasné už od začátku, že si to budou muset sami celé napsat :)
-
test
-
Danův blog jsem samozřejmě četl, jsem backer a na svou PS4 verzi se těším, však jsem ale jasně psal, že i když řešili u těch enginů pro a proti, těžko mohli vyzkoušet všechno a až pořádná praxe ukáže. Oba enginy jsou dobré a muselo to být těžké rozhodování. A právě že nedávno jsem někde zaregistroval, že u Cryenginu narazili na nějaká úskalí, zajímalo by mě, jestli se tohle v UE nedá řešit lépe. třeba ani UE není vhodný na simulování stovek NPC. to je zčásti důvod, proč mě to zajímá. a taky to, že u těch posledních videí, co prezentovali, bylo vidět doskakování objektů/lidí, zvláštní chování LOD. tohle všechno jsou řešitelné věci i v rámci konkrétních enginů, spíš mě tak zajímalo, jestli si v týmu nakonec neřekli, že s UE by to mohlo být lepší. samozřejmě nečekám, že teď budou Cryengine zatracovat.
-
Česká mutace tetrisu ? a kde jí máš ??
-
Doporučuji najet na Danův blog, tam detailně popisuje výběr enginu.
Nedávno psali ve weekly torch, že mají problémy s přechody animací a že Cryengine není vhodný na simulovani stovek NPC. -
sranda ze spominas elder scrolls inventar pretoze mam pocit ze oni ten svoj tak trocha skopirovali z Oblivionu :D
-
Zaklinac je lepsi tak preda viac nie naopak :D
problem je ze sa to len tvari realisticky mas tam realisticke animacie ale bojova mechanika realisticka neni... je to assassin's creed ale namiesto jedneho spustaca counter animacie ich mas 5 -
to je tak ako z nabozenskymi textmi, kazdy si to vysvetluje po svojom, ty tam vydis posmech, Fraizer nie. Ja tam tiez nic tragickeho nevidim, ale asi to bude tym, ze tam nic nie je.
-
tvoj nick vystihuje, vsetko co treba o tebe vediet
-
absolutne to nevadi, ja si zas nekupim bannerlord, mne to z gameplay pripada tragicky nudne, ako vidis kazdemu je blizsie nieco ine :)