Přejít na výpis diskuzí
Bez brzkého odhalení by Kingdom Come třeba nebyla, říká Viktor Bocan z Warhorse
5.7.2017 | Ladislav Loukota
146 příspěvků
-
jo, já chápu tu jejich volbu tehdy i to, že s ním měli nějaké zkušenosti. zajímal by mě jejich pohled na věc teď, po několika letech vývoje. takové ohlédnutí :)
-
Zpětně volba CryEngine vypadá divně, ale v době, kdy to vybírali, to nebyla špatná volba. V té době byly oba enginy licencované za celkem dost peněz, takže i cena hrála roli. Navíc mám pocit, že jejich hlavní programátor na něm předtím dělal, takže to byla i jistější volba.
pozn. To je reakce na ucho. -
Já taky kdysi naprogramoval hru. Jmenovalo se to Kostičkycopadajzvrchuamusejdosebepasovat, ale asi by se taková blbost nikdy nechytla...
-
bob je byl a bude trepka....vazne hochu bez se zastrelit a uz nepis vsude ty blbosti
-
Ja delal s Baltikem !
-
Nak,onec si ho tam plácnul ještě jenou tak je ti ho líto nebo ti je spíš líto že nejsi člen a už nemůžeš editovat?
-
Mam rád středověké hry a pro mě je jasná volba Mount & Blade: Bannerlord.
Přeju tvůrcům KC úspěch ale zatim to vypadá naprosto tragicky. Ja si to určitě nekoupím. -
takže dle vaši logiky pujde obouručákem přeseknout nějakého polonahého vidláka? Ten zbroj přece mít nebude
-
hej sorry za toho smajlíka na konci - teď vidim jak to působí nepřejícně, ale myslim to naopak - je mi prostě líto práce Vávry a designérů, ale je každýmu kdo to hrál jasný že to technický jádro nedá dokupy ani 20 ofiko patchů.. prostě špatnej výběr enginu, špatnej výběr lidí.. anebo málo peněz :D
-
Ale počkej počkej, tys přicestoval? Protože typickej Čech jen píčuje a howno dělá... takže žádná nádherná budoucnost.. jen pár snah a čirá deprese
-
technicky je tato hra naprosto v šitu... ty animace, jako sorry, ale jak mam brát vážně příběh když protivníkům v souboji chybí zbraně a figurky přesto drží důstojnou pózu... mrtvoly se cukaj.. chacha brnění samovolně odlítává... hej a co ta glitchoidní gesta při obyčejném dialogu? Proč nenajmuli někoho z FAMU a nebo jen žebráka z ulice, někoho kdo by vývojářům ukázal jak vypadá člověk když mluví a jak vypadá když stojí a poslouchá... věřim že to Dan Vávra myslel dobře, ale tento projekt je klasický případ kdy se obsah rozchází s formou a tvůrce může dělat jenom jediné - sednout si do dřepu a plakat.. asi jako benoit sokal, všichni víme.. :D
-
Já se hrdě přiznám k tomu, že jsem na střední v Pascalu napsal hada a dělal všecko, co měl.
EDIT: Teď mě teda napadá, že jsem tím pádem vlastně taky vývojář! -
Také jsem vydal, dokonce už spousty her. A také neřeknu jaké *1* *2*
-
Výběru enginu nelitují. Za tu dobu už bylo tolik rozhovorů a videí, že jsem někde pochytil důvody, proč zvolili Cryengine. Ale už si je nepamatuju, sorry.
-
mně v těch otázkách celkem chyběli dotazy na to, jestli třeba nelitují toho, že si vybrali CryEngine a ne UE. určitě u toho CryEnginu narazili na spoustu komplikací, které by třeba UE mohl zvládnout lépe. celkově je mezi vývojáři oblíbenější UE, takže tam jde teoreticky vývoj rychleji kupředu. neřekli si tedy, že s UE to mohlo být nakonec snazší a lepší, nebo si za CryEnginem stojí a neměnili by?
potom by mě celkem zajímalo to nabírání programátora (nebo jich bylo víc?), který se má zjevně podílet na dokončování titulu. v této fázi projektu je to poměrně zvláštní. měsíc se bude rozkoukávat v kódu a někdo zkušenější se mu bude muset věnovat. a stejně se po tom měsíci těžko pustí do něčeho zásadního (navíc požadavky na tu pozici jsou minimální). -
já už nějaké hry na kontě mám (Android, iPhone i PC). celkem by mě zajímalo, kolik lidí s tím přišlo do styku :D a ne, neřeknu vám jaké :D
-
no tak cituj aspoň něco
-
Už máš splacenou tu hypotéku? :)
-
A hra se bude jmenovat:
QTE: The Smartass 008 -
Jojo, slysel jsem, ze BOB spolu s theGGG zakladaji studio. A lanari takove esa jako je Dworkin nebo Ucho.