Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    http://youtu.be/oPVrl4-IrCU?t=9s
  • Jo, z her se zacinaji stavat telenovely -=...to be continued...=-
  • Rhulad
    On má Infinte nějakou atmosféru? Že jsem si nevšiml.
  • Lukáši, bude videorecenze?
  • No to je otázka, myslím že pokud nastavíš s rozumem nějaké obranné mechanismy tak by neměla. Ale zvrhnout se může úplně cokoli že, proti tomu není imunní žádný systém...
  • NumberFiveAlive
    dohral jsem a dobry, oproti vetsine DLC je to porad zlaty :) a samozrejme elizabeth <3 btw kdo hraje hru poprve jako speedrun, to je jasny ze clovek trochu prozkoumava to prostredi a pak to na par hodinek urcite je
  • Burial je jen o interiérech:). Otázka je, jestli není lepší si rovnou zahrát Rapture v původních hrách:)
  • typický otaku - co je jinak je dobře i kdyby to bylo horší. Co to je za koncept? Kdyby tam pobíhala typka bez brnění co hází munici tak být nepřítelem jí prostě rozstřílím na hadry a její krásný voči mě prostě nezastaví tak jí prostě udělají nesmrtelnou, cool *7*
  • tak ona to vůbec není špatná hra, ale ze série asi nejslabší (někdo by řekl Bioshock II, ale tak to zrovna mě baví plus samozřejmě Minerva's Den. Každopádně v porovnání se současnejma FPS je to pořád velice slušný.
  • Bioshock Infinite - hra s najlepsou atmosferou v sucasnom FPS zanri ! Problem som mal ale s exteriermi - boli sice nadherne ale chybala mi tam strasidelna atmosfera Bioshockovych interierov. Pokial Burial at Sea bude skor o tych interieroch, tesim sa ako male decko !!!!
  • Horrido: otázka ale je, jestli by extrémní liberalismus, jaký propagují právě Svobodní, nevedl právě k té korporátní diktatuře ;-). Já si myslím, že téměř jistě.
  • montatatana
    Dík :)
  • Veskoslav
    A mě například Infinity bavil ze všech Bio nejvíce. Sice nejraději mám System Shock, ale 1. díl Bioshocku mi nesedl vyprávěním, druhý mi přišel prakticky to samé, jenom jiný děj a číslovka 2. Ale je to skutečně jenom o preferencích. Ano celou sérii Bio dávám k tomu nejlepšímu, co v rámci politických sci-fi i oecných sci-fi FPS vzniklo. Je krásně vidět, že utopie jako zřízení prostě existovat nemůže a je jedno, zda-li létáte v oblacích nebo se proháníte podvodním světem. To je prostě zhyralý svět upadající elity. A DLC? Za 3,5 hodiny na hard dohráno a spokojenost. Koupeno v akci, blíží se to sice mou nepříliš oblibeným 1. dílem. Ale tady mi to sedělo více než abych se prostřílel jako v Infinity. Doporučuji zakoupit třeba ve Vánočních akcích na Steamu. Pokud tedy hry nehrajete stylem proletím vše za 3 hodiny a pak se divím, že je to tak krátké, příběh má díry a nic nedává smysl. Užijte si to DLC, nespěchejte. Mnohé věci Vám totiž osvětlí nejenom 3. díl, ale hlavně I. a II. díl, za což děkuji.
  • Hlavně se střílecí souboje špatně hráli, nepřátelé toho vydrželi strašně moc a speciální schopnosti (už nevim jak se tomu říká) byli strašně slabé a neúčiné..
  • JazzJackrabbit
    No vidíš a já Infinite dohrál třikrát a pokaždé mě bavil ještě víc. Každému prostě sedne trochu něco jiného.
  • Infinite bylo supr, todle DLC me vubec nebere, je to asi jak 1-2 vetsi levely, sice je to hezky udelany ale ten level design byl pro me matouci (jasne že pro tebe nebude, ty ubere) a pribehove je to tak, ze se to rozjizdi rozjizdi a pak najednou skonci ve chvili, kdy by clovek cekal ze to zacne... v tom momente mi doslo, ze to je celkove nanic.
  • Do Hitlera si taky porad nekdo kope. Tak to uz byva, kdyz jsou to symboly.
  • Svatá pravda, tohle je snad jediná FPS kde jsou střílecí pasáže spíš na obtíž.
  • No konecne recenze a ja si muzu hru koupit. Jsem totiz nesvepravny d*ment a tak je pro mne recenze po takovy dobe od releasu velice uzitecna...
  • no nevím.. bioshock 1/2 mě hodně bavily, ale vychvalování bioshock infinite nerozumím. vizuálně krásné, o tom žádná. zápletka taky ok - na poměry stříleček nadprůměr... někomu to může přiopadat jako přeplácaný mindfuck, ale za mě dobry. jako střílečka je to ale omyl. možnost nosit sebou jen dvě zbraně podle mě vede jen k tomu, že se ani nedá moc taktizovat. střílet musíš tím co teď zrovna držíš v ruce. a protože máš jen dvě zbraně, tak musí být holt použitelny všechny v každé situaci. žádná zbraňová kombinatorika. někde v polovině mi došlo, že je úplně jedno jakej kvér zrovna držím... to mi na střílečku přijde dost zásadní chyba. stojí za to vylepšovat určitou zbraň, když nikdy nevím, jestli ji budu mít po ruce ve chvíli kdy ji budu potřebovat?
    -
    infinite je dobrá hra, ale jako střílečka mi připomíná cimrmanovu frustrační kompozici. nevím, jestli jsem někdy hrál jiny fps, ve kterém by mě střílecí pasáže jen otravovaly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit