Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite: Burial at Sea - recenze první epizody
17.12.2013 | Lukáš Grygar
108 příspěvků
-
Ryan je především iracionální blázen *4*
-
A já myslel že politický systém Rapture je korporátní diktatura, něco co oporuje základnímu pilíři laissez-faire.
-
Ale dává, ve hře je to vysvětleno.
-
Bioshock infinite nebyla špatná hra, byla naopak velice dobrá, ale narozdíl od ostatních dílů byla lineární, jak hov*do a to mi vadilo nejvíc. Většinu času člověk chodil pořád po jediných možných cestách, sice se několikrát dostalo i na otevřenější prostředí, ale když jsem šel tam, kde nebyl quest, tak se tam nic nedělo, žádní nepřátelé nic, ale člověk mohl čekat, že se tam bude později bojovat, podle různých zbraní kolem. ( konkrétně teď myslím hřbitov)
Já se doslova díval na každé vývojářské video, když se hra dělala a vývojáři toho slibovali mnoho víc. Slibovali volby na každém rohu, otevřené prostředí a skvělý příběh, jediné co splnili je skvělý příběh a v příběhu byli jen dvě volby, které nic neovlivnili pokud si dobře pamatuji. -
Ty jsi ředitel které firmy, že tak přesně víš, co se nepovedlo a co nefungovalo? Ty kecko *1*
-
Odmítání byrokratické instituce a omezení se pouze na EEA/EFTA je europaranoia? Zajímavé... *4*
-
Ještě že tu jsou ti bez blábolů kteří vyhrávají.
-
Ano pravdoláskaři s morálkou "operují," to je myslím přesné...
-
bioshock infinite, byla jedna z nejlepších her roku (lepší snad byl jen GTA V a the last of us). DLC se určitě vyplatí.
-
Mne prisiel Infinity naprosto genialny, ale tieto DLC s 1-2h hracou dobou su uz fakt na smiech.
-
Takhle: Bioshock Infinite není špatná hra, ale spíše na jedno zahrání, zatímco Bioshock I si člověk rád zahraje i s odstupem času kvůli příběhu a hlavně perfektnímu prostředí. Je fakt, že Columbia nefugnuje tak jako Rapture, jelikož ta dystopická atmoška tam prostě není, tak se snažili udělat jakousi náboženskou sektu v oblacích, ale to nepříliš fungovalo. Problém je, že na nebi již operuje jedna vesmírná loď, na němž se odehrává asi nejzajímavější příběh ze všech Shocků, co kdy vyšly.
Co se týče DLC - snaží se propojit Rapture s Columbií (viz závěr Infinite), ale zůstává to trochu na půli cesty - koneckonců, v DLC jsou asi dva questy, jež jsme již mohli dělat v Infinite. Celé to trvá dohrát asi hodinku a půl, což za poptávanou cenu je docela síla. Pro skalní fandy snad.. -
pritom tady to dostalo 9, ja uz tem cislam tady moc neverim. radsi nejdriv ceknu komentare
-
Infinite bol strasne precenovany, pritom to bol stereotyp a nuda, musel som sa dokopavat ktomu aby som to dohral
-
A ta nepravda je prosím pěkně co? Rapture i Svobodní stojí na pilířích laissez-faire, ničeho jiného se ta narážka netýkala.
-
Vida, já měl za to, že s morálkou operujeme jen my pravdoláskaři!
-
Nemyslete si, že mám nějakou úchylku, ale už jen kvůli krásné Elizabeth bych tomu dal 8/10 aspoň. Tady se jim fakt povedla. *15*
-
Aneb typický čech: "co je jinak než jsem zvyklí je špatně!!"
-
Půl roku bylo myšleno ve smyslu "poměrně dost dlouhá doba". A vydat recenzi po více než měsíci je opravdu hodně dlouho, vzhledem k tomu, že spousta lidí to hráli už toho 12 listopadu.
-
Mě se více líbí oživení od Elizabeth. Ty kabinky tam byly všude a mohl se v nich oživit snad kdokoliv chtěl. Ale používal to jen hlavní hrdina a to je divné a nedává to smysl.
-
Moc staré, nehrál jsem. Ale slyšel jsem, že to byla tehdy pecka.