Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle už není moc recenze, spíš esej. Hodně dobrá esej. Až na mě působilo rušivě to občasné snažení o recenzi. Myslím si, že právě esej je Lukášova doména (vedle videorecenzí, na nich je vidět, že navíc umí výborně pracovat s obrazem a zvukem) a vůbec by mi nevadilo, kdyby podobně dobrých textů psal víc. Tam může experimentovat, tam se může realizovat i umělecky. Jestli se to úplně hodí do recenze.... no, já to subjektivně vidím tak, že spíš ne. Ale nepochybně se najdou lidé, kteří budou tvrdit, že spíš jo. :P
  • Nebo časové embargo, co myslíš? Buhví jak dlouho měli recenze sepsané a jen čekali na určitou hodinu...
  • Leatham
    Na PC hry téměř nikdy nekupuji (jen na Xboxa), ale tady jsem prostě musel udělat vyjímku, už jen kvůli podpoře Irational Games, aby 2K vidělo, že by je měli fundovat jak nejvíc to jde, protože ty jejich hry jsou orgasmické! *14*
  • suhlas, hlavna hrdinka je na spapanie. hlavne screen kde ma rozviazanu satku, popovytiahnutu bluzku zo sukne a rozopnute gombičky tak ze je jej vidno aj spodne pradlo *4*
  • struna se ladí, ne lazí
  • smejki
    důležité je, kde se kolik prodá, ne kde se kolik krade.
  • Nechá přičuchnout, ochutnat, polaskat, rozkmitat vlákna představivostní a pak vychřastí jakýsi numero a je fuč. A proto víc takových... recenzí!
  • Jak jsem uvedl, viz má reakce na slušný dotaz pana SK. Těch 90 % se netýká čr, ale celého světa. A rozhodující je pro vydavatele výdělek, od tud tolik odfláklých (rozuměj nízkonákladových) pc portů. Projevuje se to právě tímto způsobem.
  • Recenze na jednu hru vydané ve stejný čas +- 15min na dvou různých webech? Čuju nějaký podraz, že by všimné od vydavatele?
  • s-a-b-r-e
    no nejspíš to vše bylo na takové úrovni (AI, mapy, zbrane, tempo, npc a nepratele...!), že nestálo za zmínku psát, že jsou špatné či dobré - pokud jde o množství zbraní, tak to si můžeš klidně vygooglit, k tomu nepotřebuješ přece recenzi, ne? Z recenze jsem se dozvěděl dost na to, abych věděl zda koupit/nekoupit.

Z recenze je jasné jak si Infinite stojí oproti prvnímu dílu Bioshocku a dozvíš se i to, že nejde jen o přemapování, tak možná právě proto ta 9.

Ale hru jsem nehrál, jenom si tak bloumám myslí mezi řádky recenze..
  • hlavna hrdinka velmi chutna v tej bluzke. mnam *12*
  • Fus ro dah
  • Skvělý příspěvek Spikere01
  • Baldur52
    i ta z launch traileru má šťávu :)

http://youtu.be/L9AjsA-w48Y
  • Tož taks ju neměl nechat, holky na tebe čekat nebudou. Ty čekají jen na mě
  • A pak se divte, ze vychazi "online" hry jako Diablo 3 nebo Simcity. Az bude dalsi Bioshock taky "online", tak za to muzeme podekovat sockam jako Lolek
  • michelangelo
    Digitalni verze jsem na mysli nemel. Je par her, ktery stoji za to mit krabicove zalozeny hezky v knihovne a prave Bioshock je pro me jednou z nich. Ale snahu urcite cenim, i kdyz gmg mi mail s touhle nabidkou poslal taky.
  • Baldur52
    ha, tak je to Level DVD 197
  • Dost silně pochybuji o tom, že Half-Life 3 (pokud se ho vůbec ještě dočkáme) dostane 10/10, protože to by po tak hodně dlouhé době čekání muselo být opravdu něco revolučního a pokud tomu tak nebude, bude to snad největší zklámání ze všech. Podle všeho, co jsem se dočetl, Valve zkoušelo spousty jiných konceptů, jak hru udělat "jinou", "lepší"... RPG, otevřený svět, ale záhy všechno zavrhli a začali od začátku s vývojem, čemuž napovídá fakt (je to jen moje domněnka), že si vývojáři neví rady, jak hru udělat jedinečnou a odlišnou natolik, aby každej při pomyšlení nad touhle hrou řekl: "Tohle je hra desetiletí" nebo "z téhle hry se stane jednou legenda"... Zkrátka, hráči jsou čím dál náročnější a perfektní grafika s dobrým příběhem už nestačí dnešním hardcore hráčům a bojím se, že to nebude stačit ani, když hra bude šlapat ve stopách minulých dílů.
  • cteni dobry, ale recenzi si predstavuju trochu jinak. Min toulek do autorovy mysli a duse a vic technickych faktu o hre.
    (za co ta 9? co AI, mapy, zbrane, tempo, npc a nepratele...?)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit