Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Asi by sa na koniec recenzii Lukasa Grygara malo pisat,ze Lukas Grygar pise recenzie ako Lukas Grygar a nepise ich inak,takze ked ich chcete inak chodte o dom dalej,znizil by sa pocet prispevkov v tejto a podobnych uzasnych diskusiach o stvrtinu,zas raz plne odpadu.
  • Tak tuhle recenzi nebo co to je sem opravdu nepobral :( vubec nevm co tim chtel auto rici ... a podle jeho popisu bych si hru nekupil :(
  • mi to spíš přijde, jak kdyby vypadla z Toy Story
  • Tak takovou recenzi si můžeš s klidem přečíst jinde ne? Myslím, že jich je na internetech dostatek. Já na games chodím především kvůli recenzím tohohle druhu, protože je to snad jedinej českej herní web, kterej k tomu přistupuje trochu jinak.
  • erikse
    Fajn, tak predloz celosvetove podklady. Z neceho jsi si to vycist precijen musel. Neverim tomu, ze by na svete bylo 90 procent piratstvi, jelikoz by se potom tenhle business absolutne nevyplatil. Predhod fakta, pokud nejsou, tak tohle netvrd.
  • Myslel jsem přes konzoli samotnou ;)
  • Trisska
    Neboj, tohle mě nerozhází... Dnes jsem měla opravdu skvělej den a nenechám si ho pokazit od nějakýho agresora. Dneska jsem jak se říká *nad věcí*. *15*

Souhlas, každej máme právo na svoje vlastní názory. Jen si ho nesmíme nechat vzít! *3*
  • přece se takovými nenecháš vyvézt z míry, ne? Jsem rád, že alespon někdo sdílí podobné názory a nepřipadám si jak z jiné planety. Ti co nejdou s davem jsou vždycky outsideři...
  • Draken69CZ
    A jak j to s tím modem 1999 nikde ani slovo
  • Trisska
    Jo, to je dost možný... Já zas měla od pátku embargo na psaní příspěvků! *15*
  • Trisska
    Hoď se do klidu balíku.
  • ty už běž někam, takhle ti to řeknu... to je strašné ty tvoje blitky pod všema článkama
  • GlaDOS
    No já nevím, trochu mě tahle recenze zklamala. Čekal jsem větší rozbor, protože zrovna tahle hra by si to zasloužila. Na jednom nejmenovaném konkurenčním webu, který nemám moc v lásce se mi recenze líbila víc.

Edit// Ale nevadí. O koupi jsem byl stejně přesvědčen už před rokem.
  • Kruci, už aby bylo zítřejší poledne, budu upalovat na Košíře, až se za mnou čoudit bude. *14*
  • Keyz
    Taky bych raději více faktů a postřehů, dle toho se dost rozhoduji.
  • Trisska
    Spiker01 - Příště si dej přezdívku Hujer, ta ti bude pasovat lépe... *3*

http://www.youtube.com/watch?v=LHorp2idBj4
  • kdo ví...kolega alespon předvedl, jak recenze MÁ VYPADAT
  • Me to prijde jen dobre napsany... Mozna zbytecne osobni, ale zadny experiment tam nevidim. Nebo jestli je dnes experimentalni psat kvalitne...
  • Trisska
    Jsem jednoznačně proti! Když vidím nadpis *Bioshock Infinite - recenze*, tak by to měla být opravdu recenze. Tedy žádná esej, úvaha nebo blogýsek...
  • Pro mě osobně je zprostředkování autorových zážitků a pocitů ze hry důležitější, než nějaký výčty faktů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit