Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Díky. Tak holt budu muset vydržet ten měsíc, než bude nový kompjůtr.
  • Pak stačí zkombinovat CoD s kýčem a na lep ti skočí i všichni intelektuální wannabe z herních médií. K tomu se ještě přidá hype a nutkání zapadnout mezi tuto "elitu".
  • CoDka si donedávna taky nosila hodnocení kolem 90%, je to nejprodávanější titul všech dob. To, co si myslí majorita, nevypovídá o ničem. Stejná majorita dělá z Blesku nejprodávanější deník a čumí na TV Nova.
  • Hra je nativne DX10, takze ne, nejde to rozjet.
  • Možno keby si si hru kúpil tak by si si ju vážil viac. Moja osobná skúsenosť mi to len potvrdila - sosol som si napr. deus ex human revolution a po pár misiach som to zmazal. Keď som si to kúpil, s nadšením som to prechádzal, skúmal zákutia a tak podobne.
  • MrSanta
    Že se vždycky najde nějaký blbeček, který musí tuhle otázku položit.
    Z her co mě zajímají si nezahraju pod XPéčkama akorát XCOM a BioShock: Infinite. Takže jaksi zatím nebyl důvod si pořizovat nový systém mimo hlavní upgrade počítače.
  • Lukáš se sice snaží hrát na intelektuála, ale vždy se akorát potvrzuje, že jde pouze o pseudointektualitu. Neomylně skočí na špek všem, kteří mu před ksichtem mávají kýčem.
  • Ano, tahle hra schovává svou tupost za žánr. Je to přece FPS, tak přece nevadí, že je to 98% času Call of Duty, ale ty 2%, panečku to je umělecké dílo! *7*
  • Ani dohrat to nenusis *1* Navod na okamzite otevreni modu 1999 je na hlavni strance v Bleskovkach. Mam to odzkousene na PC verzi a je to 100%funkcni.
  • Komu to cpeš? Díky lidem jako jsi ty, se už nedělaj velké PC exluzivní aaa hry. Za**anej warezák, ještě si bude stěžovat.
  • Win XP? To ještě někdo používá na herním PC?
  • GlaDOS
    Tak mi řekni, proč tahle "zgerba" hra nikde nezískala méně, než 9/10. Asi nějaká konspirace. A možná je to vážně skvělá hra a tobě prostě nesedla.
  • GlaDOS
    Tak to je úplně na prd. To asi moc dobré RPG není.
  • Mato1987
    nerobím to skoro vôbec, no po tých otrasných recenziach čo som si prečítal kde to všetci vychvalujú do nebies, tak mi to nedalo a musel som si to už len z princípu zahrať a som rád že som za to nevyhodil ani cent.
  • tak si utikej rychle stahnout neco noviho, abys to pak mohl hatit na foru...
  • Mato1987
    no priatelu je neskoro, ten odpad som už odstránil z disku, ale aj tak som si nevšimol žiadne nastavenie pre vypnutie toho otrasného autoaimu.
  • No já ti nevím, ale ted sem si autoaim v xboxové verzi normálně vyplnul a stejne tak i čísilka po zásahu. *7*
  • Mato1987
    moorhuhn but better, with autoaim , on PC, no nekúp to *2* *8* *1*
  • Tak po noční seanci, kde jsem asi zhruba v polovině. V recenzi zcela chybí a já doplňuji: AI - není uplně hloupá, ale nijak zvlášť nekooperující, a v podstatě střílí-li do vás, moc vám to neubližuje, a naopak pokud střílíte vy do nich, v podstatě animace nepřátelů jede a nereaguje na střelbu nějaký pohybem od zásahu. Hra je krvavá, ale mohla by být více - chybí mi třeba ustřelování končetin. Grafika - stylisticky přepěkná a hodně barevná, je znát snaha o vytvoření unikátního prostředí, a občas jsem se zasnil, jak když jsem četl Julia Verna - hodně rychle Vás ze snění probudí další kroky dopředu, kde tak zhruba od první třetiny hry se kroky přemění v pěkný běh nebo pěknou jízdu na kolejnicích. Zbraně jsou klasika, ale využití společně s vigory dává hře teprve náboj a prostor pro taktizování. Zatím, to ale za těch 900 Kč stojí za to - a mě osobně to chytlo více než první dva Bioshocky, ke který jsem se musel 2x vracet, abych je dohrál s chutí.
  • Mato1987
    http://www.youtube.com/watch?v=Avk8GcyVtRM vypnúť sa to nedá, tak netáraj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit