Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Sice mi není úplně jasné, jak to můžou hráči hodnotit, když hra oficiálně vyrazila do světa dneska, ale v hodnocení hráčů na Metacritics to má zatím 91 %. To mi na míle vzdálené nepřijde. I když hodnocení hráčů na Metacritics je o houvnu...
    Z jakého zdroje čerpáš?
  • MrSanta
    Na stránkách jednoho obchodu píšou, že hra má Steamworks, takže ano. Musíš to aspoň jednou připojit k netu a nahodit do Steamu. Jestli hra potom funguje i v off-line módu ti bude muset napsat někdo jinej.
  • :D
  • Do tří v práci a hurá do Košířů pro předobjednávku se slevou. Za tohle 809 Kč dám.
  • Jestli to beres ze Steamu, tak bych si tipnul, ze mozna i jo *1*
  • Nevíte někdo, jestli potřebuje PC verze k zprovoznění internet?
  • Protoze nejsem pussy odemknul sem si hnedka ten mod 1999 a dostavam slusne zabrat. Ale je to tak lepsi, to znovuozivovani ala Vitachambers, kdy nepratele zustanou zraneny je na ho*no a leta tak pro dnesni nagelovany buznicky co se malujou a vazej 50 kilo i s posteli.
  • Hanzales
    Prý po připojení gamepadu se ten mouse autoaim paradoxně vypne :) Počítám to pořeší hned nejbližší patch....
  • Koukám, že na všech stránkách recenzenti chrochtají blahem, ale reakce hráčské / fanouškovské jsou tomuto na míle vzdálené.
  • Příští víkend me nikdo neuvidí!
  • Vždyť Tomb Raidera když dohraješ, tak můžeš normálně pokračovat se vším, co si v průběhu prvního hraní nasbíral. A pokud ti jde o znovurozehrání příběhu s vymaxovanou postavou, stejně je ta hra přímočará natolik, že by to nemělo smysl a navíc je dost jednoduchá i bez vybavení.
  • Fakt? To se k němu možná vrátím:D Jsem měl ve zvyku si uložit vždy každý level jako jeden save, takže znovuhratelnost byla výborná a mohl jsme hrát tu pasáž, která mě bavila...
    Ještě přidat možnost po dohrání hru hrát se vylepšenými schopnostmi a zbraněmi:) Znova sbírat každou krabici se mi nechce:)
  • Veskoslav
    Za to Tobě by člověk nejraději mával lopatou před ksichtem a pak Tě přes něj přetáhl.
  • hmm a co je to vlastne ta inteligence?
  • Hanzales
    V Tomb Raideru je těch ukládacích pozic po patchi 99 ;o)
  • co vim tak XCOM si na xp zahrat muzes mam win 7 tak to potvrdit nemuzu ale kouknul jsem se schvalne na youtube http://www.youtube.com/watch?v=BjAFiEKLEqY a melo by to fungovat pamatoval jsem si totiz ze Halo 2 bezelo tehdy jen na vistach a taky to slo obejit a hrat na xp :)
  • Hanzales
    Proč jdeš do toho hate až s takovou vervou? :) Kolikrát se mi stalo, že jsem se u 6-7/10 hry královsky bavil a u 9kové hry se nudil. Někdy hold hra nesedne každému, ale nemyslím, že by na tom byl Infinite až tak zle? Málo kdy vidím, že by hra měla velmi pozitivní ohlas jak u recenzentů, tak u hráčů (vyjma pár výkřiků).
  • Žánr je sice FPS, ale já bych čekal větší podobnost s Bioshockem nebo System Shockem než s Call of Duty X.
  • Než se zase napálím, obsahuje hra možnost quicksave? Nebo alespoň uložení víc checkpointů (třeba nový Tomb Riader nabízí celé 3 pozice pro jejich ukládání).
  • to rikej kamaradum u piva, ty dve originalky co mas na policce te nezachrani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší