-
Taky už to mám doma - PS3 verze normál + steelbook, ale dnes se na to nějak necítím, takže si to nechám odležet na zítřek, protože jak se znám, bych u toho zkysnul do rána.. Jo a ten steelbook je fakt povedenej.
-
nevíte někdo, jesli jde třeba nějak přes config ve hře změnit velikost titulků? při rozlišení 1920*1080 jsou docela malé a docela by se to hodilo..
-
Koukám, že mi někdo "ukradl" přezdívku, a napsal něco ne zrovna pěkného. Tímto se omlouvám za mého spoluAliasce! *4*
-
Dámy a pánové, dohráno a za mě jednoznačná spokojenost. Možná nedoceníte příběh, který je postavený na znalosti myšlení lidí z USA a to i na znalosti minulých i současných východiscích jejich politiky. Ačkoliv Levine popřel, že odráží přímo realitu dneška, já jí tam cítím. Příběhově je hra velmi pěkně poskládaná a na střílečku vynikající. Za mne spíš - proto, že se z hlavního hrdiny stává člověk, který jde přes mrtvoly. A i když by hra MOHLA umožňovat jisté zásadní volby, což umožňuje jen v nedůležitých chvílích - ale mě osobně čistá linearita v podstatě vyhovuje, stačí jen k zásadním rozhodnutím dospět skrze různé cesty (jak to třeba uměl Dishonored). Ke hře jsem přistupoval trošku s despektem, protože mě první dva Bioshocky zas tolik neoslovily. Po Dishonored po nějaké době hra, kte které se vrátím, abych vyzobal achievmenty. Pro ty z Vás co máte rádi život a historii USA ponechte si hodnocení na 9, pro ty co Vás to zas tak nebere odečtěte -1 bod. Žánr FPS může tuhle hru umístit na piedestal.
-
Nie neobsahuje quicksave a pekne ma to sere. Nie koli bojom, ale checkpointy su dost daleko od seba a ked sa vsade motam a prenuravam, tak nasere ked pridem o pol hodinu hrania, pretoze checkpoint je v nedohladne a musim ist uz do roboty :(
-
s crysis 3 s tebou naplno súhlasím hraje sa parádne a je vidno že páni si na pc verzii dali sakramentsky záležať, kampaň bola fakt švanda a paráda a na multiplayeru takmer výhradne hrajem len hunter mód, ktorý sa im nesmierne vydaril :) jediná chybička krásy je źe serveri nemajú limit pre hráčov s vysokým pingom, trebárs ja mám štandarne stabilných 60-70 ping a nejaký krypl z ameriky alebo ruska sa pripojí na europsky server a ja ho ani za boha neviem trafiť ani zo salvy z typhoonu...lebo celý netcode zvýhodňuje užívatela s vyššiou latenciou...niečo ako battlefield 3 netcode....
-
ľutujem ludí čo do tejto hry išli s vysokými očakávaniami a dostali tento paškvil alá kól of djúty.
-
No jsou hry, které předobjednám rovnou a jsou hry, které radši vyzkouším (právě mnohdy i přes kladná hodnocení) a třeba u Crysis 3 jsem si nebyl jistý, ale paradoxně se mi hraje líp než Crysis 2, který jsem taky koupil, ale moc se k němu nevracím, zato trojku hraju jak strhaný :D U Deadspace3 jsem měl také spíše negativní pocity, ale naštěstí to dopadlo mnohem lépe, než jsem sám čekal. Nyní ho hraju na nejtežší (už potřetí) a žeru všechny tři díly (každý pro něco jiného) No a Dishonored mně třeba baví a tohle bude počítám taky. Tak jako tak nepočítám, že bych těch 660kč za to litoval. To se stalo jen u Duke Nukem Forever a u toho colonial Marines jsem tomu naštěstí předešel ;o)
-
Nechci zde delat flame tak to berte jako muj nazor.
Jak sem se na hru tesil a nemohl dockat tak sem fak nas...ej. Cekal sem ze to bude atmosferou jako Bioshock a jake sklamani nuda a nuda a nuda. Fakt sem vytocenej jak vrtule. Jak magor clovek chodi neustale macka F aby otervel nerznejsi bedny to je proste postaveny nahlavu misto toho aby clovek skoumal hru tak jen chodi a macka. Dalsi vec co se mi nelibi je ze jsou to vpodstete jednotlive malinkate lokace a presto tam neni co delat a pusobito velkou rozlohou. Navic hra se miniaturne skube kdyz clovek jde a otaci se mysi je to fakt hnus neprijemny - otazka je zda je to hrou a nebo poslednima ovladacema od nvidie. Dalsi problem a to s mysi je ten ze vehre pri akci normal ale jakmile slovek pristoupi ke stanku a kupuje nejruznejsi veci tak mys jde hrozne pomalu pri navratu do hry jde opet normale.
Kazdopadne Tomb Rider je asi tak 1000x zabavnejsi potazmo v cestine nez Bio inf. , ktery samozdrejme oficialni cestinu nema a mit nebude :( me osobni hodnoceni Bio. Inf. 4/10 :( ach jo ..... -
Počkaj mi chceš povedať že si si crysis 3 a tomb raider najprv stiahol a potom zakúpil? nie som proti, ale crysis hry boli vždy kvalitné záležitosti, čiźe tam by si neprehlúpil nikdy a nový tomb raider je niečo ako uncharted, presne toto tu na pc chýbalo, nejaká tá akčne/adventure-survival hra pre PC.
A vela zdaru a zábavy pri hraní prajem, pretože mňa ten nový bioshock nebavil skoro vôbec...som to po skoro hodinke a pol s nechuťou vypol a zmazal, tak isto ako som to spravil s dishonored. -
No Colonial Marines jsem stáhl ještě před tím, než pořádně začalo vylézat na povrch, jak to nakonec dopadlo. I tak jsem to chtěl zkusit, protože se jen málokdy nechám unést proudem, ať už je pozitivního, nebo negativního ražení. Pořád tam byla šance, že si hru koupím, ale nakonec jsem rád, že jsem ji prve vyzkoušel a ty prachy za to nedal.
To jsem nakonec udělal jen s Crysis3, DeadSpace3 a TombRadierem. Udělal si i vlastní názor a podle toho až koupil. Zatím to necháme tak ;o) Až pozítří hru pořádně dopařím, tak ti dám možná z části za pravdu a možná taky ne. Nicméně pokud vidím takto pozitivní recenze hráčů i herních magazínů, tak to opravdu nemůže být tak špatná hra, jak tady prezentuješ. Možná ti jen prostě hoodně moc nesedla celkově. Vím, že hodnocení magazínů bývá někdy zcestné, ale nějak se mi nechce věřit, že by fakt vydavatel všechny ty magazíny uplatil a uplácel i individua hodnotící na MetaCritics atp. Už jsem jen čekal, kdy se tam objěví první "0" ;o) -
pozri sa , ja mám ps 3 ale aj tam hrám radšej na klávesnici a myške pretože mi to príde intuitívnejšie a presnejšie ako na gamepade s tými idiotským analógovými páčkam.
A vidíš tu je rozdiel medzi nami, ty si si aliens colonial marines stiahol aj keď je tá hra odpad, kdežto ja som sa tej hry ani nedotkol a ani som ju nekomentoval lebo viem že je odpad. Kdežto u bioshock infinite prevláda názor médií že tá hra je božská a dostáva prestrelené hodnotenia, boh vie že prečo ale u hŕáčov prevláda názor že je to jedna priemerná strielačka alá cod...je to celé divné, niečo podobné bolo aj pri spec ops the line, tá hra je maximálny šmejd, ale u recenzentov dostáva tiež boh vie prečo vysoké hodnotenia a u hráčov to je podpriemerná hovadina.
Niečo tu smrdí a mám aj tušáka že je to korupcia a podplácanie. -
Gamepad u PC? Na spoustu věcí ;o) Pointa je v tom, že autoaim u myši není záměr, ale spíše chybka, kterou jistě opraví.
Nicméně pokud člověk ke všemu přistupuje s přemírou předsudků, jako např. s tím gamepadem (počítám nenávidíš konzole a gamepad je tím pádem pro tebe sprosté slovo) tak je to pak těžký. Že se ti hra absolutně nelíbí se dá pochopit, ale nikdy nepochopím tu neutuchající sílu haterů svůj postoj vrýt i ostatním :) Tak se to lidem líbí, tak jsme v tomhle případě ovce. Kdyby byla celou dobu řeč třeba o Aliens Colonial marines, tak je to něco úplně jiného. Tam jsem taky vyjímečně stáhnul, zkusil a smazal. No nic, za chvíli vyjde nové Metro, tak budem spojojeni dva (akorát já třeba budu spokojený s jednou hrou navíc, no) ;o) -
Ehm.. Je den vydání a už je tu recenze. WOW. Tipnu si ,že to tu pan recenzant dohrál jen jednou. Zkuste si vzít příklad z IGN ,kteří tu hru hrají i vícekrát aby byla recenze objektivní !
-
již jsem měl čest decentně si zahrát a absolutorium bych dal taky....Za naraci, takhle bezchybně odvyprávěnou hru jsem ještě nehrál a smazalo to jakékoliv jiné nedostatky. Nicméně je to o vkusu (a o mojí profesní degeneraci).
-
na to ze tak drtis ten 1999 mod si nejak moc casto na diskusii co uz ta to omrzelo ked ta bo 256x zabili?
-
Dikes a ted jsi jdi upravit fasadu prijde mi jako by se ti rozmazaly stiny.
-
na multi platformovkach su uzivatelske hodnotenia vecsinov uplne v poriadku pokial ja viem ale o hodnoteni tejto hry bolo rozhodnute ajtak este davno pred tym nez vysla, vcase ked ukazali ten prvy trailer myslim, no ja sa k tomu dostanem az za tyzden tak uvidim potom vyzera to dobre.
-
wow no vsetci ti tlieskame, ty si fakt hrdina,odteraz sa budeme modlit len k tebe spokojny?
-
ako sa môžeš odvolávať na "užívateľské hodnotenie" na metacritics pre pána boha, viacej irelevantnejší systém hodnotenia som snáď videl už len u eurogameru, alebo čsfd.