-
Já tě neznám, ale myslím, že jsi blb.
-
Pokud hraješ hry kvůli grafice, je to skoro to samý jako sledovat péčko kvůli příběhu...
-
Mě to trvalo asi 13 hodin
-
A já ráno ejakuoval až na strop.... heč !
-
myslet znamena ho*no vedet.
-
ja sem to prošel za hodinu strašna blbost je to *11* *12*
-
Zatím sem nehrál, ale někteří lidé to proběhnou do 10 ti hodin, druzí si to užívají až 18.
-
Koukám, že už máte někteří dohráno. Nuže se zeptátm, jaká je průměrná herní doba?
-
Hra je vcelku impozantní a líbivá, atmosféra taky ujde, ale jednu věc odpustit nedokážu. Ta obludná, přestrašná konzolovitost, to je přímo hrůzná hrůza, číší to z teho na každým kroku. A třešnička na dortu jsou ty k zblití otřesný textury např. ovoce, zeleniny na stáncích nebo ty růže v květináčích veřejných prostranstvích. Je toto v roce 2013 vůbec možné? :D
-
já to nehrál ale si myslím že je to píčovina
-
Díky. Myslel jsem, že jde o nějakou chybu. Uvidíme, co nám prvním patch přinese. Hraní zdar.
-
ten hard mod 1999 nebo jak se to jmenuje ty vita chambers vypina.
-
Zalez, a pokud tě hra nezajimá, tak sem nelez. Warezak zas**nej. Tvoje komentáře by měli nějakou váhu, pokud by jsi hru koupil.
-
A abych nezapomněl, s tím souvisí další věc. Gear, který ti přidává nějaké bonusy a který můžeš nosit, se ve hře generuje random (až na pár pevně nastavených kousků). Když pak něco najdeš a bude to dobré, ale nepočkáš do příštího savu a ukončíš hru, tak o tu věc přijdeš a na stejném místě pak po naloadování nalezneš úplně něco jiného, co třeba stojí za prd.
-
Vím, že tohle bylo zmiňované i v recenzi na Eurogameru a vypadá to, že je to prostě takhle nastaveno, ledaže bys vypnul hru a odehrál znova část od posledního checkpointu. Já zatím během souboje nezemřel, tak jsem to vůbec neřešil. Mně spíše vadí ten automatický systém ukládání, kdy na PC vlastně ani není hra uložena, vše je zřejmě v cloudu, takže pak když jsem vypínal hru, tak jsem vždycky čekal na další checkpoint. Když jsem to neudělal, tak jsem zase musel spoustu bedýnek, stolečků a krabic prohledávat znova kvůli lootu a to je docela otrava. Dokonce i achievementy se ti vrátí třeba o krok zpět. Doufám, že do budoucna přidají klasický save v nějakém patchi.
-
Tenhle systém přijde dost na prd.
-
Jo, přesně tohle myslím. V nastavení jsem to nenašel, ale nedá se to vypnout, aby to začalo znovu od posledního checkpointu, kde budou všichni?
-
Nevím, co si mám představit pod pojmem půlka přestřelky. Ale pokud zemřeš během přestřelky, nepřijdeš o "progres", zůstanou ti tam jen nepřátelé, které si nestihl zabít.
-
Jojo, ty StealBooky se mi taky hodně líbí, v tomhle povedeném obale by se mělo všechno dávat standartně :)