-
Jo 2x behem 5 hodin, to sem tady fakt porad. Sis zapomnel vzit prasky co? Nebo spis to byl madafaka big joint jak koukam na tvuj nic a cas vnimas trochu jinak.
-
Jo, přesně tohle mi na moderních hrách bez ukládání vadí...
-
Akcie tam bude ešte dosť :)
-
Lidi, jedna věcná k PC verzi. Nestalo se vám někomu, že jste byli uprostřed přestřelky, zabili vás, pak se znovu objevíte a je po přestřelce, nebo je jí půlka?
-
Já kupoval na GMG za 900,-. Za tu cenu jsem měl Bioshock 1+2 a k tomu XCOM: Enemy Unknown.
-
V půlce ztratila tempo? Já to mám teprve rozehrané, na medium. Zachránil jsem Elizabeth a vstoupil na Monument Island, tam jsem zatím skončil. A rozhodně bych ocenil více akce a svižnější tempo už teď, více času jsem zatím strávil prohledáváním harampádí než souboji s nepřáteli, tak mi neříkej, že od půlky to bude ještě horší *8*.
-
Co je tak špatného na "pussy" ?
http://youtu.be/HrPuOO2_Q44?t=15s -
Lol xD prej XP :D:D:D
-
tu nejde v žiadnom prípade odlúčenie sa od stáda ovečiek, tu ide o obhájenie si vlastného názoru, nič viac, nič menej.
ja som skôr labužníkom kníh o mafii, trebárs od maria puza mám prečítanú celú jeho tvorbu. -
Tak už to mám prejdené. Elizabeth sa spokojne môže postaviť k najsympatickejším AI hrdinkám-spoločníčkam ako Alyx, či trebárs Elika :)
Len asi tak v polke hra trochu stratila tempo, hoci neskôr sa to dorovnalo. A ten koniec mi pripadal už poriadne zamotaný s tým množstvom paralelných svetov, možno že je to neskorou hodinou, ale keď sa tam riešili všetky možné reálie, začínal som mať dosť (nevraviac o DeWittovej identite a jej variáciách).
Navzdory všetkému si myslím, že tú 9-ku si hra určite zasluhuje, budem si na ňu ešte hodný čas pamätať. -
Inu tady cítím snahu odlišit se od davu a tím si nahonit vlastní ego, gratulace nejspíš když se podíváš do zrcadla tak si připadáš jako majster critic. A zajímalo by mě zdali jsi aspoň četl knihy od Sapkowského když tu tak podle haníš Zaklínače který je společně s Dark Souls asi nej RPG za posledních pár let. Když ti novinky tak hanebně uráží vrať se zpět do časů svého mládí (otázkou je kolik ti vlastně je abych neurazil) zapni si jakoukoliv klasiku a nadávej (jako správný stařík v hospodě u piva nad tím jak ten svět spěje doprdele) jak sou ty dnešní moderní hry hrozné a urážející. Se vší úctou milovník RPG.
-
Nemyslel jsem to tak, že je kladen velký důraz na americkou historii a že bez ní si příběh neužiješ, ale že tu příběhovou omáčku kolem příběhu si užiješ a procítíš, až když trošku chápeš americkou mentalitu a víš co se tak zhruba v USA za dobu jejich existence událo. Viz. třeba ty odkazy na rasovou segregaci v úvodu hry, o kterých se často hovořilo před vydáním. Nicméně není to stěžejní a i sám Levine popíral nějakou přímou návaznost.
-
Jsem na tom podobně. Plánuji si to pěkně užít a vychutnat si to prostředí, ať je to akční jakkoliv.
-
no... a kluč jde koupit za 660, legal, eng, se zarukou, zadne vpn a podobne prkotiny ;o) Ale tu, kdybych nebyl ted tak lenivy, radsi vemu krabku za tech 890, by se i pekne vyjimala.... Nicmene od ctvrtku 4 dny volna, zacnu na nejtezsi, ten 1991 mod odemknu regulerne a pak to pojedu znova nacimpr campr, ať si kdo chce kde chce píše co chce :) Já jsem totiž jeden z těch, co si doukážou na hře najít to pěkné a i když jsem taky dost řízlý nostalgií, bavím se i u spousty "nových her" a za ty střípky které vybočují jsem pak obvzláště rád. Hra musí být hodně odfláknutý port s technickými vadami, nebo spraseným celkem jako tomu bylo např. u toho colonial marines, abych nad ni ohrnul nos. Ale myslím, že je to hlavně o vkusu každého z nás. Např. v tom Steam Library můžou mít dva lidi pár her společných (stejně nejvíce hraných) a pak navzájem rozdílné hry, které by si ten druhý nekoupil ani omylem ;o)
Edit: aha PS3, ale i tak vždycky mrkni aspoň na nějakou tu heuréku či tak... Jinak těch češtin na konzolové verze je celkově škoda :/ Pokud je na nějaké konzolovce čeština, tak to alespoň mně vždycky docela potěší... obvzláště u těch textově obsáhlejších her obsahující logy atp... -
Jo takhle. Tak na PS3 se asi češtiny nedočkáš. Myslím si, že historii ameriky nemusíš znát do detailu. Hru si užiješ i tak.
-
na surtepu vidím 1159,- , megahry 1199,- a anglie 1140,- (poštovné zdarma)
-
Tato cena je v našich obchodech běžná.. Kupoval jsem PS3 verzi, protože na PC mám XPcka, na kterých bych to nerozjel. Glados: já o hře vím dost, jen mě MiloSlav zaskočil tím, že je až tak hodně kladen důraz na americkou historii a mentalitu.
-
proč si kupuješ hru za 1300,- když se prodávala v předprodeji za 900,- ? to sis koupil nějakou sběratelku?
-
Když si kupuješ hry, o kterých si dopředu nic nezjistíš, je to tvá blbost. Jinak češtinu nakonec určitě někdo připraví.
-
Já americkou historii moc nemusím a ke všemu ani moc neumím anglicky, takže si hru neužiju? Ach jo, neříkej mi, že sem vyhodil 1300 oknem.