Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    jediné čo sa mi páčilo že som tam započul hlas April Stewart, skvelej dabérky zo South Parku, ináč to je fakt totálna zgerba tá hra, nechápem ako niekomu z tej otrasnej grafiky a nulovej hrateľnosti môže padať huba, hnusný šedý popdriemer...asi papáte mašrúms , ne?
  • jo a ten autoaim se da vypnout v kazde hre, ale na to si asi neprisel ze,?
  • Jak se mi úvod líbil, tak mě to s prvním zabitým přešlo a uvědomil jsem si, že hraju v prvé řadě "moderní" FPS se vším všudy. Hodinu v kuse tam bez oddychu a jakéhokoliv smyslu masakruju jednoho pošuka za druhým. Všechno a všichni tam tomu jsou podřízení.
  • MrSanta
    Prý když se hra jednou projde, tak se ten mod "otevře". Méně dukátků, odolnější nepřátelé. Dál už vím jenom to, co o tom pravil p. Levine.
  • jasne vsude to dostava 10, ja jsem si pro to pred chvili dosel na postu , hraju to a tlamu mam az na zemi , je to divny ,ale myslim ze by ses mel jit lecit k doktorovi a nebo jsou na tebe tyhle hry moc slozity na pochopeni, doporucuju tetris, nebo staryho maria tan byl vybornej ...
  • MrSanta
    Nezkoušel to někdo rozběhnout pod Win XP?
  • shmeck
    Psal jsem že beru v potaz jen PC platformu.
    Ani jedna hra kterou jsi napsal na PC nevýjde ( možná GTA, ale řekl bych že až 2014).
    Takže si se nemusel obtěžovat...
  • Mato1987
    tak som to teda skúsil a "kúpil" to cez torrent a musím povedať že väčšiu hovadinu som už dlho nehral? ako môže tento odpad dostávať tak vysoké hodnotenia? za prvé je pc port otrasný a ohavný, tie textúry vyzerajú ako z roku wolfensteina 3D a to spolu s idiotskou optimalizáciou a tou nechutnou latenciou u myšky to moc nevyriešili, ďalej to čo je za hovadinu že keď zamierim ads tak mi to konzoloidne autoaimom hodí na panáka...a čo to sú tie nezmyselné čísielka čo striekajú z nepriatelov pri každom zásahu.
    takto debilnú hru som už teda hodne dávno nehral.... *11* grc, exkrement, otras, zgerba a odpad, chválabohu že som za tento paškvil nevyhodil do luftu 30 euro.
  • Mato1987
    ani nemusíš, toto nie je recenzia ale blogísek od člena sekty vesmírnych lidí.
  • To sice ano, ale takhle se z celé recenze dozvíš jen to, že hra trvala zhruba 16 hodin. Nic víc. Ale co, mně je to fuk, já to včera na Steamu předinstaloval a dnes po práci se na to okamžitě vrhnu. *1*
  • Tenhle styl recenzi je právě přidáná hodnota Games.cz. Jak tohle může někdo kritizovat? Lukáši, nedej se!
  • Ja jich tam nasel vic nez dost. Chce to umet cist slozitejsi text, nez je navod k automaticke pracce.
  • 13_11
    Tvoje existence spočívá ve vytváření koláží z diskuzních příspěvků Games.cz?
  • Nikomu to nedávej, už sedám na kolo!
  • http://rule34.paheal.net/post/view/974404#search=Bioshock_Infinite *1*
  • Dostal jsem to (a jeste Tomb Raider) k nove grafice od AMD a hrat to nebudu, tak kdybyste to nekdo za 6 kil chtel, tak mi napiste na martin-praha-4@email.cz, nejsem prekupnik, mam jen jednu kopii :) Prodej nejspis pres osobni predani v Praze.
  • Pro mě zatím nejlepší FPS od Half-life 2. Akorát nemůžu dostat z hlavy tohle: https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
  • Baldur52
    proč lidi stále chodí do komentářů hodnotit recenze, resp. hodnotit hodnocení :)

přeci pokud se opravdu rozhoduji dle recenze, jestli hru koupit nebo ne, tak mi většinou nestačí jeden názor a stejně těch recenzí přelétneme několik... každý recenzent má svůj styl, vlastní pohled na věc, pokud bychom měli na každém webu ten samý výčet plusů a mínusů, suchý výpis všeho na co tam narazíte a čím to můžete zabít... tak by to byla trochu nuda, no ne?
  • Ještě hodinu.. Připadám si jako Cartman před vydáním Nintendo Wii. Možná bych se měl nechat zmrazit...
  • sleepless
    Recenze na hru, vydaná v jeden čas (plus, mínus pár minut) na VŠECH webech na celém světě. Hmmmm, to se určitě ještě nikdy nestalo, to musí být konspirace! Ha! Proveď si pečlivou analýzu a zkus si ji vyhodnotit, jestli by to vydavatel zaplatil, a hlavně, co by tím proboha získal. Nebo to snad bylo prosté embargo na vydání té recenze.... To určitě ne, dnes se přeci nic neděje jen tak, jak je psáno, řečeno a tvrzeno. Za vším hledej Žida, Araba, ale hlavně úplatek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit