Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    15/10...
  • Pokračování si určitě žahraju, ale už to nebude ono prostě nemám rád když v nějaký hře jako ME ukončí řadu postav a dají tam jiné. Co bych tam uvítal by bylo třeba to že bych se dozvěděl něco o postavách z ME 1-3 prostě celého týmu který přežil jak dopadly atd.. když se s nimi už nebude hrát
  • Viktor_H
    Nový ME bude, protože je to úspěšná série a navíc je to univerzum vytvořené Bioware (žádná licence jako DnD či Star Wars). Valná většina vývojářů by rádo pokračovalo v dělání dalších a dalších dílů svých vlastních "dětí", kdyby měli tu možnost. Navíc se tu bavíme o úplně jiném designovém přístupu, nových mechanikách apod. Není to tedy tak, že by vývojáři byli univerzem omezeni ve své kreativitě. Proč posílat k ledu univerzum, které trvalo vybudovat roky? Takové Piraně by dělali hry ze světa Gothicu doteď, kdyby měly možnost. Patlat se pro každou hru s novým univerzem mi zrovna u RPGéčka přijde dosti neekonomické.

BTW, oni začali i s něčím novým. *3* ME sérii má na starosti hlavně relativně čerstvě otevřená pobočka v Montrealu, Bioware Edmonton dělá na něčem úplně novém...
  • Robotron3
    Zaprděnost...
  • TheFeardemon
    Mass Effect mě bavil od začátku (1 dílu),až do konce trojky(kterou jsem dohrál ale až s Extended Cutem).Jako celek mi to přišlo jako super promyšlené universum,které ovšem nemusí sednout úplně každému.Vžil jsem se do příběhu,našel jsem si oblíbené i nesnášené rasy,bral si tým takový,jako mi v té chvíli sednul.O žádném dílu ME série jsem neřekl křivého slova.Je pravda,že trojka (a v určitém ohledu i dvojka) je celkem osekaná,toho si všimne snad každej,jenže buďme rádi za to,co máme.Osobně mě celkem zajímá,co lidi v BioWare vymyslí.Je mi sice líto,že tam nebude Shepard,jenže co se dá dělat?Já si nový díl ME (pokud teda vyjde) koupím a uvidíme,zda z toho bude radost nebo zklamání...
  • ZvacA
    Právě proto asi uvažují o restartu. Je mi jasný, že kolega Robotron3 se na to dívá jen čistě z herní stránky, ovšem proč se bránit rozšiřování univerza ME?
  • korok
    Nerad to říkám, ale po třech dílech a tunách DLC kravka jménem Mass Effect už musí chudák dávat sušený mlíko.
  • Overwatch
    Jistě že by vydělávala, ale ti kdo o financování rozhodují, často dávají desítky milionů dolarů raději do něčeho, co svoji schopnost vydělat už prokázalo, než do nejistoty.
  • JJ ME1 byla výborná hra, ale pak to šlo postupně do kytek.
  • On ME neskonšil 3 ale jen příběh hlavního hrdiny, ono to universum vlastně pokračuje dál, takže je pochopitelný že vyjde i další díl. Pokud vim tak to čekalo hodně lidí.
  • Když se tak dívám na Dead Space 3, tak jsem docela rád jak to dopadlo s ME3. Mohlo to skončit mnohem hůř.
  • Robotron3
    Fallout, Deus Ex, System Shock, Knight of The Old Republic, Blade Runner, Outcast... Jen co mě zrovna napadlo.
  • ME1 - 10/10, ME2 - 9/10, ME3 - 8/10.. dalsi ME - 7/10? Alebo este menej?
  • Robotron3
    Protože byl v ME3 konec? Mě je to jedno, říkám jen za sebe, že další hry ME už mě zajímat nebudou, protože v ME3 se série viditelně vyčerpala.
  • Uvidíme, jak se jim taková strategie vyplatí.
  • Co máte proti MassEffectu, já sem hrál ... nebo snad ještě nehrál (?) lepsí scifi než li ME..
  • další Mass Effect? :-DDDDDDD
  • Pro PR oddělení Bioware nejsou žádné "škody" z jakéhokoliv dílu podstatné.
    Vysvětlit se dá vždy cokoliv, jakkoliv. Hlavně když dost oveček koupí další produkt.
  • Mě teda přijde že ME3 udělalo v ME universu nenapravitelné škody. Maximálně že by zasadili děj před události té trilogie, ale to historie není zas tak dlouhá aby se tam něco vešlo.
  • shmeck
    Já proti tomu nic nemám. Proč uložit k ledu dobře vymyšlený svět a značku která už má trochu "jméno" ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit