Přejít na výpis diskuzí
BioWare vám naservíruje staronovou Ultimu jako free-to-play
12.7.2012 | Aleš Smutný
95 příspěvků
-
To bude většina obyvatel planety.
-
Můžou mi zdejší redaktoři vysvětlit, co přesně jim vadí na F2P modelu. Všiml jsem si, že o tomto modelu automaticky píšou v negativním nádechu. Díky.
Jsou tu dvě základní možnosti:
1. Koupíte si hru a pak ještě platíte každý měsíc poplatky.
2. Koupíte si hru (případně jen stáhnete klienta) a pak hrajete zdarma určitý obsah - tedy bez nutnosti platit každý měsíc peníze.
Já znám asi jen dobré ukázky F2P, protože stále nechápu, proč lidi tenhle model tak odsuzují. -
Ja bych odstanil lidi, kteri si ty produkty kupuji a jen povzbuzuji spolecnosti k vydavani takovych sr4cek.
-
Já se hlásím, mě žádná jeijch hra nezklamala. *5* Ale bránit je v téhle diskuzi nebudu, protože je to tu totální "hate rage" a překřikování bez pádných argumentů nemám zapotřebí...
Až si tu místní prudiči uleví ze svých denních frustrací, možná vznikne nějaká inteligentní diskuze na úrovni (ha ha, až jsem sám sebe rozesmál...) -
Jen tak mimochodem, koho byste odstranil nejraději? Já bych to vzal pěkně od vrchu, první by šel Ben Bernanke.
-
Jdu do toho! A souhlasím s každým slovem, co jste napsal, jen čekám na podnět a jsem připraven vyjet do USA a navštívit všechny majoritní investory.
-
proboha proc zase EAWare:((( to zase zkur...j dalsi hru, Dragon Age a Mass Effect jim nestacil, sli do kopru s Old Republic, tak pro zmenu likvidujou dalsi titul. Oni snad nedaj pokoj :(((
-
EA = Eclectic Assholes!
-
Je na čase založit náboženské hnutí "AntiEA ... či elektronic ass". Na herním průmyslu je dokonale vidět jak ekonomický bysnys dokáže jen ničit kulturu, kterou tu celá léta vývojáři vytvářeli.
-
Drakensang Online
-
infantilní publikum ??? 87% je ľudí je nad 15 rokov a skoro polovica má stredné a vysokoškolské vzdelanie alebo je v procese jeho získania... čo je na tom infantilné ?
-
něco online v cz by nebylo??
-
A přitom v diskuzích se naprosto každej snaží působit jako drsně oldschool gamer, kterej oceňuje hardcore mechaniky, mužnou západní stylizaci, případně hluboké myšlenky v indie hrách.
-
V dnešní době nedělá rozhodnutí herní vývojář, ale investor, EA, Crytek, Activistions, Take-Two, a tak dále, to jsou všechno akciové společnosti, pokud je třeba něco změnit je to právě oddělení herního průmyslu od business prostředí, jedině tak budou vývojáři schopni zase vytvářet kvalitní hry.
-
Rád bych si dal dobrou OSI like Ultimu .... škoda jen, že jediný česky OSI like shard už nemaká - Twilight Zone ... ono se k tomu i dlouho schylovalo, poslední 3 roky tam hrálo vždy jen do 20 ldií :(. A co jsem koukal tak snad jediný český shard kde to ještě alespoň trochu žije je Dark Paradise (bývá kolem 60 lidí online) ale to je Sphera ... custom server ... ne OSI like. Na Manawydanu na kterém jeho tým pracoval dlouhá léta (má vlastní svět i skilly) to také moc nežije, za týden 10 aktivních accountů ... denně 1-2 :(. jo jo, kde jsou ty staré zlaté časy kdy jsme Ultimu pařili na dial-up modemech :D ... a děsili se že zas buchnem 2000 za telefon :D :D
-
Dík, tak to vypadá majoritně na pořádně infantilní publikum. Ale stejně je rozvrstvení poměrně široké.
-
Hurá, přihlásil se!
-
Proč by to někdo dělal? Copak EA nezku*vila už dost her? A o společnostech ani nemluvě.
A to, že ot vypadá jako WoWko, to je snad největší urážka.
EA by si měla rozmyslet, jestli chce vážně poškodit jednu z nejmilovanějších onlinovek a předvést ji mladým lidem jako zpatlanou verzi WoWka. I když na to už je asi pozdě, vzhledem k tomu, že se za tím najde pár dolarů, než to zkolabuje a série bude tímhle šmejdem už pošpiněná. -
Vidím to stejně jako vy, byl byste pro genocidu všech investorů stojících za těmito investičními business rozhodnutími? Je totiž jasné, že herní výojář by už z principu nic takového nedopustil, ale je-li pouhým zaměstnancem akciové společnosti vlastnící autorská práva toho, či onoho díla a nechce-li přijít o práci, nezbývá mu jiná možnost. Nebo víte o jiném řešení? Kickstarter máme zatím jenom jeden.
-
http://games.tiscali.cz/design/pdf/gamescz_prezentace_leden12.pdf