Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prohoba proc?? :/
  • Robotron3
    Vyuzivani klasickych znacek pro pochybne projekty je uz opravdu nechutne. Ultimu mame spjatou nejen se zakladatelem MMORPG, ale hlavne se vznikem CRPG jako takovych. Je to jako vykopat hrob a nachcat do nej. Trochu ucty by neskodilo...
  • Trol.diskuzni
    +1
  • MickTheMage
    Lady British? Free-to-Play? Garriota trafi slak? A mne je na zvaracnie... :(
  • Ježiš, jak mohou spojit slovo ultima se slovy "možností hrát sám" a se slovy "odhalena jsou 2 povolání, válečník a mág" ... v Ultimě si přeci vždy každý tvořil své vlastní povolání ze sady všech dostupných skillů, které šlo vždy přetrénovat na jiné ... nemyslím teď různé Sphere úpravy (vlastní free servery) ale jak to je na OSI. A sám toho v Ultimě člověk nikdy moc nezmohl. Bože bože, kam jsme to dopracovali .... Bioware je na cestě k zneuctění slova Ultima a Gariot se chystá na novou "sociální" Ultimu. Jedna horší zpráva než druhá.
  • DOTAZ: Zajímalo by mne jaké je věkové složení čtenářů games.cz, podle diskuzí se mi zdá, že většinu čtenářské základny tvoří lidé 18 - 35 let, soudě podle negativních reakcí a pohledu na současnou herní scénu, všichni, kdo měli tu čest hrát hry před deseti a více lety prostě pamatují, co je to kvalitní hra. Ten dnešní recyklační systém plný lichvy se jí rozhodně nazvat nedá.
  • Mají dost peněz z vele uspěšného SWTORu takže se rozhodli.... oh wait
  • Nějak tak no... ale kdo soudnej by dneska už věřil v kvalitu nějaké Bioware hry?
  • Trol.diskuzni
    Cahir? Amaroun? Veskoslav?
  • sankuri
    Chce se mi zvracet..
  • To budou mít lidi radost.

Skoro doufám, že se zase objeví nějací droni, co to budou bránit. Pak by je zase čekalo pořádné vystřízlivění.
  • Trol.diskuzni
    Some more free-to-play sh*t from Bioware, f*ck yeah! *14*
  • T H I S !
  • Boze muj to bude dalsi sh*t po znicnei KOTORu a vydani SWTOR
  • Tak to BioWare přestřelilo, urážet tak slavnou sérii a snažit se o údajnou resurekci i v dnešní době úspěšného titulu, Ultima dala základ všem pořádným MMORPG hrám. Tenhle recyklát akorát pošpiní velikána, kterým Ultima už navždy zůstane. Podle informací a prvních obrázků je zjevné, že půjde o 3D patos s dětskou grafikou zaměřený pro publikum 9 - 16 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit