Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cool story
  • Tjn. Mě dostává, jak cskáři skákaj quake stylem. V životě jsem nepřišel na to, jak to dělaj. Quaka sem hrál dost, ale v CS mi to prostě nešlo. Ten pohyb je hrozně pomalej. :)
  • ucho: "...klidně narazíš na někoho, kdo hraje FPS teprve rok a klidně bude lepší on..."

Což samozřejmě nepopírá to, co napsal předřečník, vliv zkušenosti a tréninku na cokoliv, co člověk dělá. Talent je až na druhém místě...
  • Záleží na tom, co hraješ nebo s kým. Pokud hraješ 10 let singleplayerovky, tak je to něco jiného, než hrát pár let s lidma. Stejně tak je něco jiného hrát rok s profíkama. Ale rád bych potkal někoho, kdo hraje rok FPS a dá mě v Doomovi. Bych chtěl fakt zažít. Spíš mám dojem, že většina dnešních hráčů zvyklých na autoheal a autoaim si nešktrne ani v Doom singleplayeru...
  • Tohle mě skoro láká si to zahrát http://i.imgur.com/V8hZB.gif
  • :D že ti na nejtěžší ubrali max armor? ježis to je zas blábol , že to svět neviděl .. na tydle "like a pro" kecy ti fakt neskočím .. už vidím jak to dáváš na tý přehradě s vrtulníkem nad hlavou s prstem v nose, to ti fakt nežeru x) nejsem žádnej nub ale situace na hard kde sem měl 1hp, když tam stím aimbotem měli vojáci s kulometem mužku jak sniper, se teda rozhodně objevily
  • Veskoslav
    Takže nejenom spratek, ale ještě ani neumí pracovat. A to jsi dospělý? Moji rodiče sice vydělávají mnohem, mnohem více než je průměrný plat, ale abych dostával v mém věku kapesné? To bych se styděl více než dost. A ty a VŠ? No povídej, přeháněj, kde to studuješ, ať se zasměji:)
  • Pro me si zatim sampion v discipline, jak se vyjadrit tak, abych vypadal jak nejvetsi blbecek:-D
  • High Five 2: Bro Fist
  • vlastik.plaminek
    To by možná zabolelo, ale musel by to psát někdo, koho k tomu IQ testu vůbec pustili.
  • vlastik.plaminek
    Tomu se celkem divím.
  • Aha velká akce, precizní hra. *1* *1* *1*
    Díky bohu že existují i kvalitní studija a ne jen taková jako Valve. Jediný dobrý hry od Vlave Left4dead a L4D2
  • Samozřejmě proč bych ho nedostával když rodiče vydělávají 50 000,- a já nemám na práci čas protože studuji VŠ. Ale vy prachy nepotřebujete, leda byste chtěli na fruko, nebo lízátko s kantýnky na ZŠ.
  • smejki
    "ale ze by to bylo nehratelny"
    říkám to snad? nevkládej mi do úst a do textu nic, co tam není.
  • No teda autore, ze se nestydis. Je fakt, ze je BM ostrejsi nez puvodni verze, ale ze by to bylo nehratelny? Hral jsem to na nejtezsi obtiznost a je pravda, ze sem tam jsem musel urcity situace opakovat (treba i 5x), nez jsem to prosel (pro me) uspokojive. Ale rozhodne jsem nebyl v situaci, kdy by mi zbejvalo 1 hp... Mel jsem nervy uz kdyz mi dosel oblek *4*
  • DangerousDave
    gratulujem
  • lool ja mam kamarady
  • DangerousDave
    to by si ju musel dať sám...
  • Kdo trávil / tráví hodiny a dny na CSku, tak mu skákání v BM přijde naprosto přirozené :)
  • napis odkud jsi muzeme se sejit a jednu dostanes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit