Přejít na výpis diskuzí
Black Mesa strčí do kapsy spoustu stříleček z posledních let
3.11.2012 | Jan Smejkal
274 příspěvků
-
Tohle je kravina ... já hraju FPS už 10let a pořád stejně blbě. *1*
-
Aha, už to chápu. Díky.
-
Všechny mody vyžadujou to SDK. Informace autorů byla asi v tom smyslu, že je potřeba nějaká Source hra pro zpřístupnění toho SDK. Dřív jsi ho měl k dispozici jen tehdy, když jsi měl nějakou placenou Source hru, od přechodu TF2 na F2P si ho může stáhnout každej - a tím i zpřístupnit Source mody.
-
není pravda. klidně narazíš na někoho, kdo hraje FPS teprve rok a klidně bude lepší on, pokud má rychlejší postřehy... navíc ty už můžeš mít po takový době karpální tunely, takže máš hendikep :)
-
Btw, intenzivní akce v autoheal hře = clipping. Haha, fakt demence tady...
-
A chceš snad popřít vliv zkušeností a tréninku na cokoliv co děláš? Pokud ty hraješ FPS gtřeba 8 let a já 15 tak si piš, že budu lepší .)
-
"Nemluvě o té nudě při hledání nějaké schované zatr patrcené lákarničky."
Jak typické. Casual noobík odkojený CoD sračkama.... -
Radioaktivní surikata:
Doom 1, 4 epizoda, Ultra Violence. Můžeš začít, rád bych viděl video, klidně na myši (na které se mimochodem Doom už nějakých 15 let hraje). Uvidíme, jak budeš jen přebíhat přes lékárničky, kterých je všude "nakakáno". Nebo radši ne. Radši se vrať k autohealu. K intezivním bitkám.
U have no clue, sir. -
Páni, tady se za diskuze slušně rozrostla. Mám technický dotaz. BM chce při spuštění stáhnout Source SDK. Netvrdili ale náhodou autoři, že stačí mít na Steamu jakoukoliv hru na Source enginu (momentálně nainstalovany mám teď čtyři takové)?
-
ano, tyhle hry jsou masově oblíbené, jsou to skoro filmové zážitky, ale interaktivní. na druhou stranu ale stále vychází řada her, které jdou vlastní cestou. výběr je velký, takže bych to tak nezjednodušoval.
-
Jo, přesně tak. Poď si dát Dooma po síti. Nebudeš vědět, co se děje. .)
-
Teda pánové, řešit tady Větnam a propisky :D zasmál jsem se
-
Původně jsem chtěl vysvětlovat, čím je zrovna tahle akce dokonale vyvážená, ale uvědomil jsem si, že to nemá cenu. Jen hloupě trollíš, takže nemá smysl, abych s tebou ztrácel čas.
-
ucho: musíš predsa vidieť aký je momentálne v hrách trend a tým je konzumný štýl hrania - maximum plytkého zážitku za minimum námahy. Nie je to žiadna veda, počet konzumentov stúpa, nároky klesajú, obvyklý jav.
-
Lol *1* Ale co mě opravdu fascinuje je to tvoje vykání následováný urážkou. To fakt dává smysl *1*
-
Veskoslav: myslím že je zcela zbytečný reagovat na trola GGG tak podrážděně. takovéhle reakce mu dělají víceméně radost. smyslem jeho příspěvků je rozčilovat lidi. jakákoli diskuze s trolem postrádá smysl, to ano, ale stejně tak diskuze, kde se přejde na vzájemné urážky.
-
Veskoslav: Opravil jsi jenom jednu chybu...
-
Dworkin: To samozřejmě vím a vždy si po sobě snažím vše přečíst, aby tam nebyly chyby. Ale byl jsi rychlejší než jsem to stihl přepsat.
-
Tak epizody k Hl2 nebyli nová hra a nikdo od toho novou hru nečekal ...
Jinak mě to jaké je COD nevadí ... já si to stáhnu zahraju si SP smažu a už si na to víckrát nevzpomenu ... je to jak většina filmů z holywoodu. Mp sem hrál u MW1 a World at war a další nemám chuť hrát. Ale i tak je prostrě škoda, že tu sérii nikam neposunuli. -
Veskoslav: No tak slovo "mýlyt" se taky normálně neužívá...