Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Mylně je od slova mýlit se Ty šašku! A Větnam nepoužívá nikdo....Možná stejná sorta nevzdělanců jako ty. A mimochodem, já mám do školy "propisku", která je jako tvoje celé roční kapesné, tak se u uklidni a přestaň tu psát ty svoje sraččky. A myslím, že ty jsi v životě neabsolvoval jakýkoliv IQ test, protože pak by se zjistilo, že dosahuješ určiých hodnot, kteé by nepotěšili moc tvoje rodiče....Jsi tu ostatním pro smích.
  • Ne, slovo "větnam" se normálně neužívá.
  • Hmm já si teda z HL 2 pomatuju jen úvod kdy jsem přijel na nějaké nádraží, pár bitek ke konci kdy se do toho zapojili partizáni a toho robopsa.
    Jinak Toto platilo hlavně o HL2 i když BM zas tak rozdílná není.
    PS: Pokud píšeš že je MW od prvního dílu stejné (což v podstatě je já taky nehraju hned každej díl CoD, BF, nebo MoH jen sem tam něco na oddych) co potom episody k HL2. U kámoša (hroznej HL fanboy něco jako lidi tady) jsem hrál episodu 1 a 2 (alespoň mylím už si to moc nepamatuju) a bylo to jak přes kopírku.
  • ucho
    kvalita propisky se nijak nepodepíše na kvalitě vyplnění IQ testu... s tím tvým IQ testem tedy nijak nesouvisí a jeho závěr neovlivní...
  • Že neexistují kvalitní propisky? Pán by měl přestat kupovat ty za 10kč. A co sem taháš propisovací pera to netuším, chápu že ti asi dělá problémy pochopit psaný text, ale i tak si myslím že se mě ve snaze přizpůsobit se tvé inteligenci podařilo klesnout dost hluboko. Jinak nevím co je podle tebe solidní IQ test, ale možná bys neměl počítat ty internetové kde ti to pak náhodně hodí třeba IQ 150 a ty se pak milně domníváš že si genius.
    Jinak slovo větnam se normálně užívá asi by sis měl zopakovat základku někde jinde než v chanově. *5* *5* *5* *5*
  • To víš, neni každý den posvícení
  • smejki
    "Ja som presiel HL na hard a BM tiez na hard a ziadny rozdiel v obtiaznosti tam nie je, akurat v BM je o dost rychlejsia AI"
    *15*
    takže:
    - rychlejší reakce zombies, vortigauntů, vojáků, headcrabů, bullsquidů
    - až násobně vyšší účinnost útoku vortigauntů, vojáků, zombies, bullsquidů, houndeyeů
    - vyšší odolnost barnaclů, bullsquidů, houndeyeů a zmbies
    dále obecně mnohem lepší pathfinding, menší zásobník do kulasu atd. atd.
    máš pravdu, rozdíl tam fakt není, je tam totiž rozdíl jako prase. *15*
  • ucho
    lidé, kteří hrají denně CS, nepotřebují hrát nic jiného :D
  • ucho
    u něčeho ano, u něčeho ne, a něco nelze nazvat přímo zjednodušování, často jde o věc designu.
  • Mno vzhledem k tomu, ze drive byly hry zalezitosti spise par nadsencu a dnes je to mainstreamova zalezitost ,tak by se dalo rict, ze dnesni vetsinovy hrac moc hrat neumi.
    Staci se podivat na to, jake hry se prodavaji nejvice a povetsinou tam clovek nejake slozitejsi hry nenajde.
    To ovsem neznamena, ze dnesni hraci sou vsichni lamy. Jen je proste mnohem vice tech causual hracu.A vydavatele se tomu samozrejme prizpusobuji.
  • Veskoslav
    A ty jsi vyplňoval solidní IQ test? Test na Nova nebyl solidní.... V solidním IQ testu dostaneš přiřazené číslo a to pak píšeš místo jména kvůli ochraně. Ale co se namáhám, reaguji na člověka, co prohrál s opicí závod, kdo dříve oloupe banán......

A marně jsem v Jihovýchodní Asii hledal zemi Větnam. Nevíš, kde to je?

P.S: Kvalitní propisky neexistují. To jsou pak propisovací pera a klasická pera ty hlupáčku, ty se otvírají;)Když už tady za sebe chceš dělat chytrého, najdi si sobě rovné, co ti ty tvoje lži budou žrát i s navijákem
  • Jeden fail za druhym. *1* Jen pis dal, aspon se zasmeju *1*
  • smejki
    "pokud ma byt tohle recenze "
    nemá
  • smejki
    No nevím, do té hry jsem až moc zažraný a dal jsem na ní až moc peněz, než aby mi někdo věřil nestrannost. Já osobně bych se jí ale nebál. Nicméně WL2 zrecenzuji minimálně pro Brahmínu.
  • walltar
    Press x to kill ... *3*
  • smejki
    jen pokud se bavíme o rychlostech, tak
    HL1: běh (default) + chůze
    BM: běh (default) + sprint
    sprint je mimo jiné definován nejen extrémně rychlým pohybem ale i sklopením zbraně.
  • walltar
    Jo Hl2 neměl žádné zapamatovatelné scény to je pravda ... ja si pamatuju celou tu hru i po několika letech ... mě opravdu bavila, pamatuju si ten pocit jak sem poprvé vylezl v ravenholmu a potkal rychlé zombie.

Cod je imho vynikající hra .. první a druhý díl, potom MW1 která ve své době úžasně posunula žánr ... co je bohužel škoda tak už se ta série od MW1 vůbec nikam neposunula a hra je furt stejná ... narozdíl z HL2 si pamatuju si z těch her pamatuju jenom pár útržků.

Ty body co si tu napsal je na Hl2 nebo na BM? .. pokud na Hl2 tak s něčím souhlasím s něčím ne pokud Hlavně mě třaba vozidlové pasáže v Hl2 strašně bavili ... jak vznášedlo tak bugina, grafika mě přišla ve své době tj. rok 2004 výborná a dodnes se nemusí v porovnání s některýma hrama stydět. S hudou tou sohlasím ... pamatuju si pár pasáží hudby když člověk ujíždí před vrtulníkem, který na něho pouští min.

Jinak já sem far cry nehrál, Doom 3 sem nikdy nedohrál protože mě nebavil a Hl2 sem prostě miloval.
  • Já bych skoro řekl, že lidi, co skoro denně hrají Counter-Strike jsou i cílovou skupinou téhle hry. Takže bych to jako negativum nebral.
  • Tak ten trend zjednodušování ovládání je v poslední dekádě evidentní.
  • ucho
    asi máš na mysli vietnamské... většinu propisek vyrábí číňani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší