Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konečně! Už jsem ani nedoufal, že někdy Black Mesa vyjde, říkal jsem si, když se začali tehdá objevovat první informace a screeny, že si vzal moc velké sousto. A oni to zvládli. Gratz, vyzkouším :)
  • jackherrer
    hf, to znamená high five nebo tak něco?
  • To už se ale používá velmi dlouho, rybníkáři. *4*
  • Pokélopta
  • Ty asi budeš taky na facku.
  • x_ander
    A já už měl strach, že Cody v téhle diskusi nepobaví.. *6*
  • jak koukam na ty screeny zda se mi že to je stary engine z hf2, vydat v dnesni dobe hru na takovem enginu je na facku
  • DangerousDave
    HL má takú zvláštnu schopnosť, že niekedy nesadne ani skupine na ktorú je cielený, takže z toho že ťa BM príliš nebavila sa nedá vyčítať nič. Ale podľa menovaných hier patríš do tej najlepšej :)
  • JInak receno jsi se hodinu (!) trapil s resenim jak nastavit 1680x1050 rozliseni. No je dobre, ze jsi to "smaznul", tahle hra neni pro blbce.
  • Drtimlam
    Takže jsem měl pravdu, že jsi spratek, co ho živí rodiče a blbě kecá.
  • Hibodu?? HITBODU???! Čo vy dokážete urobiť so slovami... Ja to nechápem, prečo práve Česi majú takúto "schopnosť "
  • Hlavne vsude naser smajliky, at tvuj pripevek ma vetsi vahu..
  • Aha, dostáváš kapesné. Tak to seš ještě menší dítě, než jsem si myslel. Tak to už tě nebudu trápit. *4*
  • Owned! *15*
  • Teda, za mě GO dobrý, hraje se to dobře, obměna zbraní potěšila, všechno... ale co mě vážně s*re, je optimalizace... na každý mapě je místo, kam když se dostanu, hra se začne nelidsky trhat (0,5-1 FPS), pro příklad třeba v mapě Office je to T spawn atd. Stává se to taky někomu, už se to pokouší nějak vyřešit...?! *4* Rád bych si zahrál, ale takto je to jen sebevražda.
  • Trochu prihriaty, či?
  • This game is too much overrated.
    Yeahh *5*
  • to jo zjisti prvně se cnamená casual a pak něco piš. Takoví MW na nejtěžší obtížnost může být mnohem těžší než tato kravina *5* *6* *7*
  • propisku dražší než moje roční kapesné? Hmm tak řekněme že dostávám měsíčně 1500,- x 12
    je 18 000 + 5000 na narozeniny atd. to dá 23 000,-. Něco mi říká pleskoslave že tolik nevydělávají všichni tvojí příbuzní dohormady. *5* *5* *5*
    A schválně si zadej do vyhledávače větnam a uvydíš na kolika stránkávh je to normálně napsaný *5* *5* *5*
  • BM neni spatna ale nejak me taky moc nechytla, divny u Blood sem se bavil nedavno narame, stejne jako u UT, Duke3D, Shadows warrior, fear a system shock... to by me zajimalo do jaky skupiny teda patrim :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit