Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už takhle srovnáváš Steam ceny, porovnej rozdíl ostatníh her od Valve her, kdy Portal 2 jako novinka vyšel na nějakých 800? Pokud vím, jejich ceny jsou přepočítány správně, ale tohle jsem upřímně neporovnával. Každopádně euro ku dolaru je záležitost individuálního distributora. Je zajímave, že COD přepočítané neni, ale Dead Island a jeho DLC jsou přepočítány správně, že(jen jeden příklad)?
    A jen ať si berou 30%, proč by ne? Potřebují zisk a financovat další vývoj platformy + údržba a servery...
    Blizzard si taky za WoW účtuje přemrštěnou částku, kdyby nebyli žraloci, tak by měsíční poplatky mohli taky bejt nižší...
  • Nevim komu řikáš chlapečku, protože jsem rozhodně starší jak ty. a připadá mě, že o marketingu a patentování víte opravdu prd. co taky čekat od 14 letých dětí, dobře takže znova chápete, že Dota byla stvořena lidmi pod křídly warcraftu tedy Blizzardu pokud by nějaký zaměstnanec např.. Becherovky vymyslel novou příchuť kdo si myslíš, že by na ni měl nárok samozřejmě, že ta firma a tady je to naprosto totéž...
  • Kdo dřív přijde.... Blizz teď může tak maximálně šoupat nohama.
  • Tak kazda si najde svoje priznivce - lolko je jednodussi a "casualni", to budou hrat spis mladsi hraci, dota uz je takova "serioznejsi" nebo jak to rict :D V lolku jsem nahral cca 500 her a obcas se k nemu vracim, ale Dota 2 mi sedne vic.
  • Ale že každý víkend se tam dá koupit něco za pár ničeho už neřekneš, a to že dota není značka Blizzu ale modu pro jejich hru taky nic a to nemluvím o tom že "žralokem" je snad každý distributor, jen k tomu využívají jiné prostředky, taky necekneš. Hraješ si s fakty jak se ti hodí(=vždy odhalíš jen jednu stranu mince), bys měl do politiky.
  • kostejnesmrtelny
    Uklidni se chlapečku. Nevíš, co plácáš.
    http://en.wikipedia.org/wiki/DotA#Development
  • Na konzoli by se to urcite nestalo *15*
  • Zkus radsi napsat neco k veci, jestli to dokazes.
  • Dalsi kvalitni prispevovatel? Chtelo by to na games pridat tlacitko "Skryt odpad", ktery by schovalo prispevky od Jindry, Diskuzniho Trolla a podobnych jejdasku
  • To je pravda, ale je potreba se na to divat realisticky a ne valve glorifikovat. Zdroj prijmu pro valve je steam a podivej se zde na cenu novinek, podivej se na dvoji ceny v eurech a dolarech, nebo vem v uvahu, ze si za digitalni distribuci berou 30 % stejne jsko krabicovi distributori. To jsou ty nejocividnejsi priklady. Maji na to samoztejme narok, je to jejich byznys, alenejak je oslavovat? Jsou to zraloci.
  • vedle
  • ježiši ty matláku já hraju Dotu od jejich prvních verzích a je vidět, že si zaslepeným fandou Valve, ale tady jde o to, že soudně to Valve prohraje na plný čáře.. protože Dota k Warcraftu patří stejně jako jablko ke stromu..
  • V tomto pripade ano, blizzard ji pouzival, ale respektoval, ze to neni jeho ip a nechtel si ji privlastnit. Valve s tou znackou nic nema spolecneho a privlastnit si ji chce.
  • JohnyTheZik
    :D co to je za hlasku.. Je tam moc pasivu :D..
    A neni tam taky moc denyu? A moc malo krovi?
  • Ten kdo by měl dostat patent jsou hráči, protože pouze oni vytvarovali Dotu jak ji známe teď... kdyby se o ní staral blizzard kdo ví jestli by jsme jí vůbec znali na druhou stranu uz jenom s tim názvem Dota 2 si Valve snad dělá srandu ne ?..
  • Ale jejdásku, ty společnosti přece musí vydělávat, to je jejich prvotní účel. Kdosi to tu někde psal a já mu věřím.
  • JohnyTheZik
    Blizzard neni ZADNYM stvurcem Doty..
    Proboha lidi, nebudte tak slepi a kdyz uz chcete neco komentovat, tak si o tom aspon neco zjistete, nez placnete prvni blbost, co vas napadne -.- ..
  • Souhlas. Dota 2 je takova neslana nemastna a tech pasivu je tam prilis moc. Hraju nejcasteji LoL a to me vyhohuje asi nejvic.
  • Valve ma nepochybne skvele pr, lidi je maji radi. ale hamouni to i presto jsou. Je videt, ze lidem staci dat par cetek a uz jsou vuci tomu slepi.
  • Veskoslav
    Mně připadá, že si ho berou ty největší lamy, takže stěží dají kolem 450 a to ještě kritikou. Když si o vezmu a daří se, tak průměrně 800, což není špatné, ale jak říkám, moc mně osobně neberou pasivní hrdinové:) Já raději trhám kopce, metám blesky:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit