Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mimo, ale teď mě to prostě napadlo, Wolf ET na CryENGINE®3 se zničitelným prostředím, sakra až mi začly stýkat sliny.

PS: Night Elfka v CryENGINE®3, hmmm :-)
  • Jinak nemůžu si odpusit, ale jestlipak víte, co mají COD a WOW apolečné? Zaludná otaázka, že? *1*
    • Vím co máš na mysli ... ale kromě toho taky vydavatele, jestli se nepletu: Activision-Blizzard :-)
      • The-Truth
        Bohužial je to pravda, a je to vidieť...
    • Dovolím si hádat, že by to "of" ? :-)
  • Vsak je to jedno, vydelavaji kolem 850 milionu mesicne a provoz serveru stoji par set tisic, beztak tech par tisic hracu ani nepociti.
    • 850 milionu mesicne ?
      provoz servrů, že stojí par tisíc ?
      pár tisíc hráčů ?

Ty musis težce propadat z matiky.
  • Je len otazkou casu kedy sa pocty uctov na WOW zacnu prepadat, pridu nove hry ktore ich postupne vytlacia (blizzard pripravu Diablo 3 co sice nieje onlinovka ale vela ludi na nu prejde) a vychadza spusta novych MMORPG ako SW TOR (co mozno bude uplne fiasko ale hracov zas prilaka) pripadne Guild Wars 2...
    • myslim ze kotor bude mi zabavny pri levelingu a prochazeni pribehu. Zbytek se uvidi.
  • Jenže tady vyvstává trochu jiná otázka, jestli vám to nedochází. Když vidim jak byl Blizzard schopen dvěma posledníma datadiskama WoW zprasit takovym způsobem, že sem to přestal hrát i já - Nolifer, pak sakra s čím může přijít "Titan". Myslim, že WoW nikdy nebude překonán jinou MMORPG, ale je to hlavně tim, že na vanille a TBC je vidět, že to ty lidi dělali "s láskou", to co se děje nyní je pouze rejžování peněz a plivnutí do oka veteránům. Nu což, jim je to fuk, prachy mít stejně budou...
    • Už teď je jasná jenom jedna věc o Titanu. Je to "next gen casual MMORPG". Bylo to napsáno v nějakém to vyjádření Blizzu co kdy jak vyjde...
      • cafra, tak to tak vypadá, že se asi vrátim k nihám a koupim si nějakej ten ebook...
    • No o tom jsem v podstatě psal, ačkoli jsem se zmínil o Titan s jistou nadějí. Během psaní jsem si ovšem uvědomil, že nastavený směr nejspíše postihne i nové výtvory Blizzardu.

Jinak se pod to mohu v podstatě podepsat. WoW jsou, bohužel, více prachy, než bychom si přáli. Je jasný, že kvůli penězům to vůbec vzniklo, ale jakmile se herní mechanysmi upravují ne pro gameplay, ale proto, aby z aplikace místo hry byl účinější automat na peníze, pak je to špatně. Tento směr jsem porovnal s World of Tanks, což by mohla být vynikající hra ...za normálních okolností a co ji nejvíce shazuje, je metodika "automatu na peníze", na které celá gameplay staví (a bohužel až tak, že je to do očí bijící).

Už nejde o to udělat skvělou hru, ZÁBAVU a za tu si nechat pozásluze zaplatit. Už jde jen o permamentní snahu získat prachy. Nic víc. ... Snad na to trh začne brzy reagovat dostatečně negativně, aby se trend obrátil k lepšímu.
      • JJ, bohužel se obávám, že Blizzard ví co dělá, a očividně mu tahle cesta vynáší, takže v tom bude pokračovat. A malejch fakanů je hrozně moc, ty to dnes hrajou převážně, nemyšleno ve zlym, ale prostě tak to je. "Táto kup mu toho Warcrafta, ať ten nezbedník dá konečně pokoj..." a tomu prckovi je jedno jakých změn WoW doznal, prostě bude hrát ty skvělé omalovánky co jsou tak cool a kdo to nehraje je lůzr... :-)

K tomu Titanovi, jsem absolutně skeptickej... A ať se mi utrhne tkanička pokud to nebude z prostředí Starcraftu...
        • No co jsem slyšel, tak Titan by měl definovat novou značku, takže očekával bych spíše zcela nový svět, který bude asi zakládat na úspěšných a ověřených mechanismech a archetypech předchozích her.
  • on je problém že vzniká plno kvalitních her co se dají hrát zadarmo a hlavně kupní síla lidí také klesá...
  • A keď už prestanú pomáhať nové datadisky, patche, príde na radu Free-To-Play ... Podobne Ako aj pán prsteňov.
  • calwin
    všetky tie questy a tieto haluze... zahral by som si to znovu ale zastaralé herné mechanizmy ma jednoducho odradzujú...
  • Já vidím největší problém v tom, že se hra zaměřuje na casual gaming. Jelikož ten je krátkodobě hodně výnosný, ale ti hráči nejsou věrní. Nebudou tu hru hrát stále. Celý model co Blizz prosazuje je "hraj co nejmíň, ale dostaň vše". To je na jednu strašně moc krásné, že nemusíte ani moc hrát aby jste ve WoW dosáhli všeho. Ale na druhou stranu to strašně rychle začne nudit. Nemusíte dělat vůbec nic pro postup nic. Máte všechno k dispozici když doděláte maximální lvl. Nic Vás u té hry nedrží. Neříkáte si "ještě nafarmím tohle" a budu na zítra připravený" nebo "musím jít tohle abych se vůbec dostal do raidu". A to je špatný model.
    • Casual gaming znamená přiležitostné hraní. Sám jsem nehrál WoW ZDALEKA 8hod denně jako jiný a přesto se zastávám původních mechanismů. Přestože jsem nehrál tak často, byl jsem rád za těžší úrovně, za prequesty ... dalo to práci, ale měl jsem radost, že jsem to nakonec dokázal. Radost z vydobytých epik z raidů, na které jsem se hůře dostáváal, protože jsem byl takový spíš Casual právě.

Co by pro mě jako "casual" mohl Blizz býval udělat, kdyby mu o to šlo, byl nějaký systém řízení investic, abych nemusel platit za měsíc, ale třeba jen za dny, co hraji nebo ... nějakým systémem dnes známím z FTP - (pouze) jako alternativu, rpávě proto, že jsem hrál třeba 2x do týdne. Dobře, trvalo mi daleko déle sehnat equip, vyexpit postavu ... ale bavil jsem se. Po zjednodušení všechna snaha byla tam tam, stejně jako motivace pokračovat a dál se "o něco snažit".
      • Přesně jak to cítíš ty tak to cítím já:)
      • Přeně tak, ja jsem HC hráčem a WoW jsem hrál od samotného začátku, moc mě bavila ta obtížnost, ten pocit, že jsem něčeho dosáhl a teď? Jen nuda a nuda...nebudu se rozepisovat, protože jsou lidé, co vědí a ti druzí(skákací na bance v Ogrimmaru). A když tohle napíše už i casual(nic ve zlým) Framer, tak lze z toho odvodit závěr. A proč se WoW stále teší takové oblibě? To si každý domyslí, ono to už totiž není o hraní, ale 'jen' o zábavě. Osobně bych to pojmenoval World of Face(book)craft. Lidé tam zustávají, kvuli oné obří komunitě. Žadné jiné MMO nepokoří WOW, dokud nezíská na svou stranu víc hráčů. Bohužel to tak je. Achievementy, sdílení kdečeho na soc. sítích, statistiky o top hráčích/guildách atd. Všechny tyhle aspekty ve hrách značí už zaběhlou socializaci her...a ve světě MMO tomu nebude jinak.
    • Kratkodobe vynosnym myslis vsechny ty roky, co se WoW uz hraje? Podle me zvolili dobry pristup, akorat mozna nepocitali s tim, ze nikdo nevytvori konkurence schopne mmorpg, takze je jejich ditko tak trochu prezilo.
  • World of Warcraft musí zemřít aby se mohlo něco nového a lepšího zrodit.
    • Nemusí ...relativně, kdyby fungoval proces řízení inovací lépe. Ale ano, každý projekt jednou skončí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit