Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odhaluje logiku a smysl věcí ve světě StarCraftu
9.11.2012 | Adam Homola
132 příspěvků
-
Jo kdyby mel mít SC logiku tak by to museli kompletne prekopat a hadejte co by vzniklo. dawn of war. nejvic trapny je jak postavite 20 battlecruiseru a prelinaji se jim textury. tohle se skutečne dalo tolerovat pred 10 lety možna ale ne dnes.
Proste dalsi trapas od tyhle ubohy firmičky. -
Taky byl celej Brood War zalezlej v baru a zapijel to:)
-
co to meleš prosimte, ja jen reagoval na to že tenhle človek v každe diskuze vsechno neguje aje strasne otravnej
-
proto jsem zminil dawn of war že jsem vedel že nekdo zareaguje jako ty. Dow je koneckoncu stejne universum ajko SC.
Slo by to vyresit treba zoomem nebo by tam battlecruiser nedali, nebo by to bylo jako v company of heroes, že postavis bc ale nevidíš ho, jen se ti spristupni specialni schopnosti treba orbitalni bombardovani. -
...řekl internetovej troll *1* *1*
-
To bych spíš řekl (soudě podle toho, co je ve Wings of Liberty řečeno), že zrovna na Raynora měla krasojízda jeho bejvalky po galaxii minimálně stejnej dopad jako to, co se dělo v klasickým SC.
-
ty musís byt v realu velice smutna postava
-
ked zautocis tisicom pistoli na lietadlovu lod, kolko ti bude trvat kym ju potopis? rok? dva?
-
lenze ono to je len hra. nic viac. stale je to len postav zakladnu vybuduj armadu a znic nepriatelsku zakladnu, doprovod konvoj z bodu A na B atd..
kdo chce pribeh nech si vezme knihu a tu si precita. aj z SC ich vyslo vcelku dost -
na tieto otazky je jednoducha odpoved, Citajte knihy zo sveta SC a budete na ne vediet odpovede, a aj mnoho dalsieho.
-
a ja som ho ani neinstaloval,
-
Nejspíš je to myšleno tak, že to mělo jen minimální dopad na Raynora a jeho odboj.
-
To jak to funguje ve hre nerovna se jak to funguje v universu.
-
Thor je mala verze Odina, ktery byl velky jako Colosus.
-
To je hodne dobre nakresleny, akorat thor proti medevacu me moc nesedi. Aji thor vs colossus. Thor mel byt vetsi.
-
spíš mě osobě zaráží jak mužou marináci ze svojema bambitkama vubec nějakej křižník sejmou zvlášt když litá někde 5 km nad něma *1* . stejně tak proč nemužou maraudeři na vzdušný jednotky kvér jako kvér. a proč zergling velikosti psa dokáže sejmout marinaká navlečenýho do brnění velikosti stodoly
chapu že je to hra ale je to prostě divny a ja osobně bych se do nějakeho vysvětlování nepouštěl -
Pěkný *14*
Když jsem na to koukal, došlo mi ale, že je třeba brát s rezervou i bojovou sílu jednotek. Pokud je ta srovnávačka seriózní, nedovedu si představit, kolik by muselo bejt mutalisků, aby udolali takovejhle battlecruiser *15*
Čímž nenaznačuju, že by se to mělo řešit, ba právě naopak *5* -
ja už ho odinstaloval dávno
-
jj, btw pro zajimavost size comparsion chart - http://i.minus.com/idKJOHIciRf0E.jpg
-
Jenze ono to hloupe praveze vypada.
To ovsem nemeni nic na tom, ze kdyby proporce dodrzovali, tak by museli kompletne prekopat koncept hry ,jinak by to bylo nehratelne.
Takze jak si napsal, kazdemu rozumnemu hraci musi byt jasne, proc tomu tak je. *3*