Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odhaluje logiku a smysl věcí ve světě StarCraftu
9.11.2012 | Adam Homola
132 příspěvků
-
To je opravdu zajimava otazka. Naštěstí není třeba přímou odpověď vývojářů, na tohle dokáže odpovědět opravdu kdokoliv s IQ větším než opice. Velikost jednoho mariňáka bude něco přes dva metry, velikost battlecruiseru je údajně 700m, pokud mariňák zabírá tak deset pixelů, battlecruiser by zabíral 3500. Ikdyby měl mariňák velikost jen jeden pixel, battlecruiser by byl stále přes celou obrazovku průměrného monitoru. Proto je měřítko velkých jednotek zmenšeno, aby byla hra vůbec hratelná a aby to nevypadalo hloupě.
Máš ještě nějaký retardovaný dotaz? -
A co by si dělal s BC větším než celá mapa?
Divím se že řeší takový blbosti jako proč je v mulťáku omezená armada, co to má vůbec co dělat s příběhem a universem. -
Uspora materialu *1*
-
Ten Battlecruiser byla prvni vec co me napadlo kdyz jsem cetl titulek. *1*
-
ja včera odinstaloval SC2 když jsem čistil sajrajt v pc
-
Já bych se jich zeptal jak to že je ten velký battleship ve hre stejne velky jako asi 3 marinaci. Nebo tank velkej jako 2 marinaci. Jestli jim neco rikaji spravne proporce (jako byli treba alespon shruba v DoW2 aby rejpalove neargumentovali že to nejde udelat).
tohle bych se jich zeptal ale nestoji mi za namahu. -
Vetsinu hracu podobne veci vubec nezajimaji. At se ti to libi nebo ne. V kazdem pripade Starcraft 2 me nebavil a na prvni dil nema ani nahodu.
-
Tak snad každá hra musí mít za sebou nějaký příběh atd., teda pokud nejde jen o nějakou hříčku, či o hry pro čistě casual hráče (karty atd.).
-
Překvapujemě že někdo může použít slovo blizzard a příběh v jedné větě *5*
-
Jen další důkaz toho že bližžard neumí udělat pořádné univerzum a jen kopíruje a kopíruje
-
To je ale kravina, že se v Brood War nic moc nestalo. Zejména z hlediska Protossů, Zeratul potvrdí:
Seděl Raynor za topolem, v hubě žhavej doutník,
když Zeratul běžel kolem, mezihvězdnej poutník.
Zvolal na něj: "Tys to zbabral, Zeratule, starej brachu.
Zerg ti nejdřív Aiur zabral, potom zprznil Matriarchu."
Templář na to: "No, co dodat, taky mě to tíží.
Nehodlám se ale poddat, Starcraft 2 se blíží.
Moji duši tíží vina, pomsta pro ní bude lékem,
jenže než to Blizzard vydá, nejspíš i já sejdu věkem." -
Všechna čest vývojářům, že se snaží v rámci logiky odpovídat *1* . Každej druhej by řekl "it's a game" a nazdar. Tady je vidět, že se Blizzard snaží si svoji komunitu hýčkat, a ono se jim to daří.