Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis to. Moje maximum bez aukce je mp3 *1* Ale na hc, na sc si clovek muze dovolit vic...
  • Error může taky sedět před monitorem *7*
  • No já od tý doby co ve hře je MP tak jedu pořád jen na 10 je ovšem pravde že nehraju HC, tam bych si to asi netrouf.
  • Ethy
    No právě :/, ale po těch všech průserech se hrou by se mohli a hlavně měli chytnout za nos a dát to do 699 kaček
  • video se mi během přehrávání přerušilo dvakrát errorem, tohle ne pánové.....
  • Ja hral D2 do roku 2012, kdy vysla trojka. A ted uz se ke dvojce nevratim, uz jen vzpominam *14*
  • Zjednodusovani me celkem stve. ALe pokud fakt jedes bez aukce a nastavis si vhodnej mp level, tak ta hra jednoducha urcite neni. Hlavne kdyz mas jen jeden zivot...
  • bejt tebou přestanu hrát i 2 jelikož je ostuda, že někdo jako ty na takovou herní legendu vůbec šáhne.
  • Nůdá
  • Veskoslav
    Který datadisk od Blizzardu (nepočítám-li WoW) stál tolik?
  • Jop ale to už sme u zjednodušování. A jak se zdá datadisk tu hru zjednodušší ještě mnohem víc.
  • :D boze muuj. Jaka omezena mysl je toto. Neargumentovat
  • Dneska se da hrat bez aukce uplne nadherne. I na hardcore. O to je to zabavnejsi!
  • Oh jej, skoda ze ta uplne nova a jina hra stoji za prd a klasice nesaha ani po kontniky.
  • Veskoslav
    Ale ono to nechtějí vědět. Co na tom, že na Diablo II se v době vydání nadávalo ještě více jak na D3 a až datadisk z toho udělal legendu H&S RPG.
  • Hm, takže zatím s klidem můžu zůstat u dvojiky... a asi to tak zustane na věky... škoda, na tuto hru jsem se těšil stejně jako většina lidí na moderní podobu Duke Nukem... dopadlo to stejně...
    Druhý díl hraju už 11 let a pořád mě baví, třetímu dílu myslím nepomůže ani druhý datadisk.
  • Zajmavý jak všichni píšou, že Diablo 3 beta a teprv teď si musíte zaplatit za normální hru. Jako hrál někdo z těch lidí tehdy Diablo 2 bez datadisku? Podle mně ne. Jelikož tak to podle mýho bylo už tenkrát. Já už od začátku co Diablo 3 počítal s tim, že opravdu zajmavá ta hra bude teprve tehdy až bude komplet.( tedy se všemy datadisky)
    Všechno co se nyní chystají do datadisku přidat světší o tom že se tak nějak pomalu chystají RMAH poslat do kytek. Já na něm dodneška nanakupoval ani neprodával, vlastně ani v normální aukci. Sem totiž asi jeden z mála co si vystačí s tím co mu spadne. Jistě se najde spousta lidí co začne tvrdit, že je pak Diablo 3 skoro nehratelný a že postup hrou musí bejt timhle stylem pomalej a obtížnej. Možná mají pravdu, ale taková ta hra je když chci aby mě hra bavila takl taky chci aby to pro mě byyla opravdu výzva a ne hrou projít za jeden vejkend díky tomu že si hru ulehčím nakupováním itemů. Jak autoři tvrdili například takový Inferno mělo bejt obtížností, kterou budete procházet měsíce a proč to dneska tak není právě díky aukci.
    Rozhodně uvítám lepší drop jen doufám, že Blizzard při honbě za zjednodušením pro masy neudělá drop tak OP, že procházení hrou nebude problém ani bez používání aukce.( v tu chvíly by pro mě Diablo 3 asi nadobro skončilo)
  • Veskoslav
    Pakliže se budou držet toho, jak vydávali dříve datadisky, tak cena nebyla nikdy vyšší jak 999 Kč.
  • jako že to už půjde hrát i na 800x600? :D :D :D
  • Tak od blizzardu nizkou cenu cekat nemuzeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit