Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šťastní to... akcionáři...
  • Škoda že si za ty prachy nemůžeš koupit mozek ... aspoň by ses nad tím zamyslel.
  • No nevím, WoW sice už od pandy nehraju, ale obdivoval jsem na něm že dokázal udržet "zaplať subscription fee a máš všechno" když všichni ostatní šíleli s f2p systémem (u kterého pokud chcete hrát high end a zároveň 24/7 nefarmit jak šílení, tak do toho musíte nacpat víc než u klasického subscription-based MMO), ale teď tohle...

Když už jsem zaplatil několik tisíc za všechny datadisky a léta platím 13eur měsíčně, tak očekávám plnou hru se vším všudy.
  • Závislost na hrách neexistuje ? Aha... *8* z jaké planety prosimtě pocházíš?
  • 15k3
    No a tvoji ne, tak jen nezáviď. *5*
  • Bingo !
  • No vidis, blizzard te jeste nakonec zachrani pred hranim ty mmo mrtvoly.
  • Zato rodice pana jablicka na to maji !
  • Mikrotransakce jsou ve wow uz roky. Navic v tom clanku neni nic konkretniho...
  • Joo, proc musis? Kdo te nuti? *8*
  • Jestli tohle bude ve wowku tak s tim koncim kazda mmo hra co jsem hral a pribylo tam tohle tak to z ni udalo absolutni ...... obvzlast swtor tam nedoporucuju nikomu zacit hrat tak si ani nezavazete tkanicku u bot ani by jste museli vysolit penize. Obvzlast kupovat itemy za real prachy a znevyhodnovat tak ostatni hrace co nechtej.
  • Toho avatara staci v menu zmenit
  • TheGGG
    Hnus, *11* proč pořád musím sledovat tu nevkusnou sr*čku
  • Spades
    Závislost na hrách neexistuje. Je to jen výmysl jak z lidí ždímat další prachy.
    Je to obyčejná prokrastinace...

Kdykoliv může kdokoliv přestat hrát. Jejich vlástní blbost...

ad druhej příspěvek:
    Co je pay2win na non-combat petech, mountech a xp boostu? Doexpit postavu na max level je jen otázka času, ne skillu, a ani te nijak nezvýhodní. Tak samo ty charmy, buď dělás daily, nebo si zaplatíš.

Itemy dostupné nebudou... Blizzard chce vydělat, ne potopit hru.
  • A tvrďtě si co chcete o tom, že hráč ty mikrotransakce potřeboval k hraní nebude...no, upřímě, proč je tam asi dají? Aby jejich nakupující nějak zvýhodnili, což se u téhle hry obvzláště hodí...a jelikož smyslem je porazit někoho jiného, a ne se jen z bůhdarma brouzdat krajinou, tak musíte mít buď sakra štěstí nebo být dobří...ale to je pak "p2w", kapitola sama o sobě...

KTARÁKOLIV hra by se měla zakoupit JEN JEDNOU, a další obsah by měl být buď zdarma, a nebo nabízet sice něco navíc, ale co nebude ostatním chybět - třeba extra mapu, něco na oháknutí, tetování apod...
  • Třeba z toho, že obdobný hry ždímou životy mnoha lidí (neni to hra typu, dám si na měsíc pauzu, mám školu / přítelkyni / práci / sport nebo cokoliv jinýho) a tenhle žánr opravdu patří mezi nejvíc nerdující ze všech... neni to jen prázdnej kec, 2 moji spolužáci "díky" této sérii vyhořeli, jeden propadl (a to býval lepší jak já) a druhý školu dokonce nedokončil, totálně mu to zabilo morálku... oba si hru koupili, pak ještě navíc platili za ofiko servery a teď ještě mikrotransakce? Chudáci rodiče, když viděl, jak jejich dítě-troska utrácí svoje penízky... já mám hry rád, pařim toho spoustu, ale co je moc, to je moc... Blizard prostě vidí, že se závisláci drží, a tak zvyšuje dávky, asi takle... a závisláci se bohužel jak jinak než přizpůsobí, aby dostávali dávky dál... on totiž tenhle "svět", kde má člověk postavu lepší, silnější, korbovatější, nazdobenější, magičtější atd je hrozně lákavej a většina z hráčů si tu akorát v jedničkách a nulách něco dokazujou... bohužel jen imaginárně... *7* stačí to shrnout takle ?

Čest a omluva občasným hráčům...
  • Co je to "psychopesimistická příprava" ?
  • Aha, tak jsem to špatně pochopil. Myslel jsem, že zruší měsíční poplatky a ono zase prd *7*
  • Skutečnost je mnohem prostší, lidi se bojí toho, čemu nerozumí a nadávají na to dřív, než to přijde. Zbytečná psychopesimistická příprava na něco, co jejich život vlastně vůbec nijak neovlivní *7*
  • A lidi to budou žrát dál..... A to o tom morálním dnu je neopodstatněný kec.Z čeho všeho vzešla tvá dedukce ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit