Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Fail, to plus sem mu dal ja.
-
Jo a buďme fér.
Taky na tom, že je to v základu dobrá hra.
Kterou ale silně sráží to, co kolega výše vyjmenoval. -
zmazal som ti to plus co si si sam udelil. inak nepochybujem o tom ze nieco ako kupovanie recenzii niekde na svete existuje. ale naco by blizzard kupoval recenzie od ceskych recenzentov. uprimne UVEDOM SA. naco potom chodis na tento web. Recenzenti z games su vzdy uprostred diania, a vzdy pisu co si myslia takze aky med... myslim ze si chcel byt iba zaujimavy.
-
značka predáva bez ohľadu na kvalitu hry,,,,preto vidno len samé pokračovania....netvrdím, že samotná hra Diablo 3 je zlá....zlá je v tom, čo z nej spravil Blizzard v honbe za maximalizáciou zisku.....
-
Pise ten, kdo vydedukoval ze ja nemam problemy = nema je nikdo. *15*
-
Pravda pravda. Hlavne bod 4.
-
Člověk je chytrej. Lidi jsou blbí.
Diablo 3 se prodává na obrovským hypu a síle značky. -
Skvelé pane Poláčku, tlieskam,,,,konečne prvý portál, ktorý sa nebojí pomenovať veci tak ako sú a pichnúť do osieho hniezda.....kašlať na legendu....mamon zaslepenia peniazmi pokašlal už iné značky a Starcraft 2, WoW i Diablo nie sú výnimkou....
-
/thread
http://i50.tinypic.com/f2lkdh.jpg -
Tak mě vysvětli tu obrovskou prodejnost téhle hry ,souhlasím s tebou ale tisíce lidí asi ne.
-
Já taky nic nezaregistroval. Hraju na EU serverech, začal jsem hrát asi 4 dny po releasu a pokaždý jsem se lognul napoprvý, lag jsem měl tak jednou za dva dny a byl vždy maximálně dvousekundovej. Momentálně jsem v infernu a nemůžu si na podporu hry od Blizzu stěžovat. Ale asi bych měl, jinak budu "blizzdron", nebo jak se řiká lidem, který si 24/7 nestěžujou.
Teď srsly.. já chápu, že lidi, co maj problémy si stěžujou, ale nechápu, proč musej všichni generalizovat a tvrdit, že ty problémy se hrou má většina hráčů, nebo dokonce všichni. Většina hráčů, který já znám, naopak hrála stejně bezproblémově jako já. Jenomže tihle lidi nemaj potřebu psát na fóra a do diskuzí a stěžovat si, takže nejsou narozdíl od těch s problémama slyšet a vidět. Možná z toho někteří vydedukovali, že errory a lagy maj proto všichni, ale to je prostě kravina. -
Celý prístup Blizzardu je už dávno mimo hranice slušnosti:
1. Už na základe predoobjednávok vedeli, že sa hra niekoľkonásobne zaplatí, čiže slabé výhovorky na nutnosť online DRM sú úplne mimo.
2. Rusáci tak či tak hacknú a sprevádzkuju skôr či neskôr....zase nato doplatí iba platiaci zákazník.
3. Hra je v grafike spred 5 rokov a celé prvé prejdenie je casual až na kosť,,,,,samého ma to tak znechutilo, že som to okamžite prestal hrať a predal...
4. Aukčný dom úplne potápa celú hru na vyšších obtiažnostiach je padanie itemov žalostné....je to čisto pay to win systém....naškrabať goldy a kreditku a ísť kúpit najlepšie itemy,,,,hra je úplne nevyvážená a vidno len hyenizmus na peniaze zo strany Blizzardu.
5. Aj so Starcraftom nech už idú do zadku, kúpil som dvojku s tým, že slúbili, že o rok bude pokračovanie,,,,2 roky v prdeli a už som i zabudol o čom boli tie škaredé animácie, ktoré som ku koncu i tak preskakoval....Blizzard už nie je Blizzard, je to iba dojička na peniaze od sprostých ludí, ktorá vydáva nedorobky a ešte jej to tupci žerú...... -
Zase recenzenti mažte med kolem huby.Ty vaše recenze jsou stejně koupený.Už vám nikdo nevěří.Taková hra si nezaslouží ani nulu a ani instalaci.Pavle Dobrovský,udělal jsi dobře,že hru nechceš.Nechtěj.Nechtěj se státi šikanovaným.
-
bububu
-
Fakt se mě libí to video jak klonujou předměty.
http://v.youku.com/v_show/id_XNDEwOTk4Mjg4.html -
nemalo to byt ako reakcia na tvoj prispevok...viem ze ty s tym nemas nic spolocne :D..sry :D
-
moze autor clanku popisat tie problemy ?...ja som zatial na ziaden nenatrafil...a to ho hram uz na hell(ano uvedomujem si ze vela ludi uz hadam aj hardcore mod dokoncili)...a za ten cas som nemal nejake problemy...obcas lag ale aj to len obcas :)
-
to je nadpis jak z blesku :)
-
Jinak můžete dát aukcím pá pá, což by v zásadě znamenalo, že se na hraní Diablo III můžete rovnou vykašlat. A nedivil bych se, kdybyste to už dávno udělali se všemi těmi problémy, které doprovázely nejenom vydání hry, ale i její současný provoz.
*1*
BlizzDroni do akce! -
ten film se jmenoval "Kdyz se rozlobime, budeme zly" ...