Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Kdyby to bylo offline, tak by se pirati do te aukce stejne nedostali, protoze by to hrali v dinglu, a aukce by byla jen pro multiplayer. Alway Online je tam proto, ze to je lepsi socialni sluzba - mezihrni chat, rychle pridavani hracu do her (muzes hrat singl a pak si tam pridat kamose), lidi budou hrat jen online, a tim padem nemusi mit 2 postavy, jednu na singl a jednu na multi atd...
-
ne, neslibovali. SC2 sleduju a nikdy jsem neviděl jediné oficiální prohlášení, které by mluvilo o ročních rozestupech. data třetích stran nejsou směrodatná.
"DRM" je kvůli samotnému multiplayerovému konceptu hry, kvůli cheatování, aukcím a sociálním funkcím.
z celého tvého vyjadřování plyne, žes SC2 ani D3 nikdy nevlastnil a nejspíš ani nehrál. -
V tom pripade je to jeste smutnejsi.
-
*2*
-
Už to v podstatě ani není singleplayer(myslím jako u diabla III, furt internet a to jejich streamovaní ze serveru apod)... ale stejně, třeba já osobně nesnášim cheaty i do singleplayeru. Mě by to prostě úplně zkazilo hru. (Občas si je dám u něčeho jako GTA SA, ale jinak...) *4*
-
Uh, goldy pujdou koupit a prodat v RMAH.
-
Presne tak. Pana Polacka jsem mel z FC docela rad, ale tenhle clanek je naprosto tragickej. Jak z bulvaru ...
-
No to bude tím, že to není singleplayer... To s jako zacheatuješ, a pak věci prodáš na aukci?
-
Co to meleš? Goldy se kupovat nedají. A nikdo lidi nenutí používat RMAH... a z gold aukce Blizzard stejně nic nemá. V RMAH se budou objevovat jen fakt luxusní kousky, ale normální věcí nutné k projetí hry se dají sehnat v poho za goldy, které tak či tak za prachy koupit nejdou...
-
Activision nevlastní Blizzard. Vivendy vlastní Blizzard a Activision. Blizzard vždy dělal vlastní rozhodnutí, to že se ti nemusí líbit je věc jiná, ale proč to svadět na Activision nebo Bila, když s tím nemají co dělat.
-
Proč by se měl člověk vykašlat na Diablo 3 bez aukcí? Já osobně na ni sem tam prodám za goldy, ale nic nekupuju, ale hlavně authenticator je povinný jen u RMAH, takže autor se v článku docela vyblil...
-
Ja jen zasnu,kam to ten Blizz pod taktovkou Activisionu dopracoval.A neni to hezky pohled.
-
Mno, taky me se re ze jsem si nepofarmil truhly a mista s dropama driv nez to blizz ponerfoval. *9*
-
Můžu se tě prosímtě zeptat, proč to tady píšeš pořád dokola? Dostal jsi snad zaplaceno, nebo tě to jenom baví?
-
reakce na bludra
1. DRM nebyl nikdy jediný důvod, dokonce to ani nebyl hlavní důvod proč je D3 online only.
2. Rusáci by nejdřív museli ukrást server.
3. Grafika je naprostá špička ve stylizaci a míře detailu, pokud to nevidíš, tak mě tě může být akorát líto, casual hratelnost je daň za to, že je hra pro všechny. D2 normál byl taky facerol i na /player 8, V 3 si aspoň mužes používat skilly jaky chceš.
4. Nikdo tě nenutí na aukci lézt a btw, je to úplně stejně play to win jako D2
5. 1+1 = 5? Skvělá logika v bodě pět, díky pobavil. Jak sakra vydělává Blizzard na SC2 tím, že odkládá datadisk? Nebo na nas rejžuje tím, že vydává aktualizace pro již tak ultimátní editor? -
LOL, Blizzard si asi dela srandu. BUBUBU a stejne se nic nedeje. Jedine co se meni ovlivnuje obycejne hrace. ( NERF všech možných prostředků jak farmit věci či goldy na nejruznejsích mistech. Ne ze by sli po tech co pouzivaji boty a jine kokotiny , oni nerfnou celou oblast takze a boti jsou k nicemu zde, ALE co ostatní? co si to jedou poctive? pro by ti nemeli z techto oblasti nic ziskavat???? ) O aukci ani nemluve. jeden velkej provar za pruserem , neni den co bych nezaslech ze nekdo zas neco provalil s aukci ( zdvojování vecí, rusení aukce kdykoliv , kupovaní vecí bez ztraty goldů. Toto BUBUBU budte pripraveni, že na Vás čeká velké kladivo je k smíchu. Dá se na to říct jen jedno : SAKRA POZDĚ !!! Ti co používají boty jsou už dávno za vodou. Blizzard toto nezvládl a nezvládá nadále. Pro mne propad na samé dno.
Jinak hra do HELL je pro děti dobrá. Inferno act 1 vlastně taky. Act2 je težký ale dá se. Act3 u mne vyžaduje opět předělání equipu, ale s tim se počítá. -
to píšem ako človek čo dohral Starcraft a Broodwar 10 krát, Warcraft 1 - 3 asi 5 krát, Diablo 1 a 2 som hrával skoro rok a milujem tieto značky....
ale nie som debil, aby som sa nechal obalamutiť nejakou mediálnou masážou a nedorobkom......mám veľa hier a nie som odkázaný na Diablo 3....je to priemerná hra s odpudzujúcim prístupom k platiacemu hráčovi a s absolútnou neúctou k nemu....je to hra, ktorá len ťahá a cucá peniaze zo zaslepených fanboyov, respektíve sa k tomu chystá v plnej sile a preto aj tá hra je taká aká je.....divná a nevyvážená -
Tjn GW2 mne taky zklamalo. Jednička byla solidní, ale ta dvojka je hooodně špatná. Určitě nekupuju. To i WoWko je mnohem lepší, což je opravdu na pováženou.
Zůstávám u D3 :) -
Díky
-
Po dalsim GW2 beta vikendu jsem zapl D3 a bylo to fakt hodne spatne:-)