Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim,ze doufas marne.Ale nadeje umira posledni *3*
  • To tě tak štve že se o tom vašem “megahitu“ vůbec nemluví že jí musíš naprosto zbytečně zmiňovat v článku, který se jí vůbec netýká?
  • Stalo se a zase sem zpatky u D2 *1*
  • No nezbývá než doufat, že takhle nedopadne i Warcraft 4.
  • Koukam ze to bude chtit zavolat kapitana obviozniho, aby vysvetlil pointu.
  • Tomu se říká smůla.
    Zatím si užij hru jaká je. *3*
  • Ne, to jenom ubozaci chteji diktovat ostatnim, jak maji hrat svoje (singlplayerovy) hry.
  • Přesně tak. Jak jsi přišel na to že je to Singlplayer hra? Ve hře tato položka není zmíněná ani jednou. :)
  • jeee, ty uz masw datac? tak to sem asi nejak prosvihnul oficialni vydani. Muzes mi ho prosim poslat po holubovi. *1*
    Ten datac tu driv jak za dva roky nebude.
  • Protože prachy. Tak si kup datáč a nemel.
  • Tak to ja se lehce odprostil. V infernu A1 nic dobryho nepada, A2 si sam dam, ale bugujou se mi hp championu a chcipat me proste nebavi. V public parte se ten druhej akt jeste moc neda. Do patche nemam duvod hrat. A jestli se to nejak markantne nefixne, tak to vidim ze nebude duvod hrat ani pak.
  • V EVE muzes platit herni menou ,kdyz se k tomu dopracujes. *3*
    A ne,ja netvrdim,ze je blizz nejaka "zla" spolecnost.Jen uz blizzard neni to co byval,to je cele.
    Co se WoW tyce,tak jednou to byvalo skvele MMO,bohuzel to co s nim provadeji posledni dobou ma k jeho zacatkum hodne daleko.
  • No spíš jak jste zpohodlněli, cheatovat? V normálním životě taky podvádíš nebo si jen tak přikouzlíš třeba 10 piv na stůl zadáčo, či skáčeš nesmrtelný pod auto? To jen hráči chtějí vše prolétnout a dohrát, aby ego bylo pohlazeno. Super, že to nejde.
  • To je prave to, co me stve nejvic. Blizz vylepsil D2 datadiskem, Blizz vylepsil D2 patchem. Proc se proboha nepoucil a yase musime cekat na datac a patch ....
  • Přesně tak.

Guild Wars 2 bude nejlepší hra všech dob a já se taky nemůžu dočkat, až mi mocný ArenaNet povolí další dávku.

A propo, doufám, že taky v ostrým provozu nebudete dělat partu s nikým, kdo vám neukáže nějakej preorder item. Nebudeme přece hrát s plebsem, co neumí podpořit ArenaNet.

A osobně už si šeřím do cash shopu. ArenaNet si zaslouží všechny moje volný prachy za takovou pecku jako GW2!

Ostatní MMO ať pojdou!
  • Hlavne ze ty si - VSETKO VIEM A VSETKO SOM VIDEL CLOVEK - to uz vidiet na tvojej reakcii. SI FAKT "PATRIOT". Najskor premyslaj a potom trieskaj do klavesov.
  • S tímhle mám jeden problém ... není to super hra, prskám u toho, nadávám, je tam strašně věcí co mi vadí ... a sedím u toho denně od doby co to vydali ... ono to fail je, ale i tak to nějak drží a hraješ ... vlastně DII bylo taky humus než to patchi a datadiskem nevylepšili.
  • Nebudes cekat na drop itemu, ale na drop goldu za ktere si to koupis na aukci. To je cele.
  • Tak ma 15% (a dalsich 15% pri posilani na paypal) za kazdou transakci, takze to prakticky vareni penez z imaginarnich goldu je.
  • Mam podobný problém po betě si připadám jak diabetik bez inzulinu. D3,Dragon Dogmam, Max3 ,Dark Souls Final Fanatsy najednou mě nic nebaví jako před víkendem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit