Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
myslim ze budeme prekvapeni vsichni :)
P.S. U zalezitosti kterou ma vetsina lidi pro zabavu (hry) jsou ty podminky opravdu tvrde a neprestavam zasnout kolik lidi je na tuhle hru s vydavatelem ochotno pristoupit :D -
Ja myslim,ze budes jeste prekvapen,jak se da jeste zdimat i zdanlive vyzdimane *1*
-
Satane.
-
hru mám a souhlasím že to je FAIL...
-
"A jiným zmetkům? Hráč si hru koupil, tak si v ní snad může cheatovat jak chce, nebo ne?"
NE! -
Zajímalo by mě, co má Blizzard dál v plánu. WoW - vyždímáno, Starcraft - vyždímáno, Diablo - vyždímáno. Z úspěchu starých značek vyždímali co se dalo, no a co teď? Jsou ještě schopní vymyslet něco nového, nebo už se soustředí jen na výrobu vzácných předmětů do Diabla III a bude se dál vesele ždímat skrz aukční síň? Vážně mám neblahý dojem, že Blizzardi už nejsou co bývali.. Nyní mám pocit, že zájem Blizzardu o hráče = *6*, zájem Blizzardu o peníze = *14*
-
Mohli si je pronajmout
-
Víš, krása her je v tom, že to neni reálný svět.
-
je to jen další zasr*** šikana v singl lagující hře
-
lol...to čo si vymenoval má každá druhá hra a nepotrebuje nato always online DRM s lagom i v singleplayeri
hádam si im neuveril tie PR bullshit kecy, ak áno, potom mi ťa je lúto,,,,jediný dôvod je vyryžovať čo najviac peňazí z online aukcie....
Tak či tak je rozkúskovať jednu hru na tri časti a ešte si dovoliť vydať druhú časť dejovo nádväznú za niekoľko rokov absolútna neospravedlniteľná prasárna.....netvrdím, že to bolo ofiko ale takto to kolovalo, že bude každý rok jeden diel....
smutné, že i zo Starcraftu si spravili týmto druhý WoW datadisk neverending story
hral som hral...je mi jedno či veríš alebo nie....tešil som sa na Protossov, dostal som pidi kampan za Zeratula a môžem teraz čakat 6 rokov kým si zahrám za svoju top rasu...nech idú fakt do zadku za taký prístup.....další diel maximálne stiahnem,,,,,,blizzard nikdy viac... -
Chápeš to správně.
-
No tak to já ho teda nechápu.
-
"Tak nějak by se dala interpretovat informace z postu na Diablo III blogu, ve kterém Blizzard slibuje nekompromisní přístup vůči všem cheaterům, hackerům a jiným zmetkům, kteří nechtějí hrát podle pravidel"
A jiným zmetkům? Hráč si hru koupil, tak si v ní snad může cheatovat jak chce, nebo ne? Vlastně ne, Blizzardí Diablo 3 si hráči nekupují, ale chytají ho v lese do medvědích pastí...pak bych totiž chápal tenhle přístup Blizzardu ke komunitě, která jej živí. Ať už k tomu má P. Poláček jakýkoliv přístup, tak nazývat cheatery, kteří si chtějí zacheatovat, protože na to mají právo jelikož hra je jejich a navíc v !!SINGLEPLAYERU!!, jako zmetky chce notnou dávku sebedůvěry...doposud jsem měl autora článku za jednoho z těch chytřejších lidí, v tomto sním ale nesouhlasím a začíná se topit mezi šeď.
Taky považuji cheatery za lamy, ale nikdy by mě nenapadlo jim to nějak zakazovat, ať si každý hraje jak chce, když ho to baví, o ten singlepalyer online se Blizzardů nikdo taky neprosil... -
Chápu přístup tvůrců ale moc se mi nelíbí takhle nevzniknout žádné modifikace nebo i třeba čeština *9*
-
Říkají ti co hru nemůžou ukradnout *1* , taky bych si to možná nalhával kdybych nemohl hrát. Aspoň nějaká útěcha.
-
Jako banda tady má plno keců, ale vono to není zas tak jednoduché to spravovat ty servery... Co kdyby blizzard nakoupil plno serverů, diablo by nikdo nehrál? Kdo by jim to zaplatil... Musíš myslet i na to. Však se podívej co se stalo se SWTOR - byl nával, tak dokoupili servery, a teď jsou úplně prázdné...
-
Tak potom si bere paypal ty 3 a blizzard nic... nevim presne kolik si paypal bere, alez prevodu blizzard nic nema - uz to bylo mnohokrat receno
-
Podle me je to hra pro casual hrace, ti si projdou normal a mozna cast nightmare a neuvidi tu nedomyslenost, nevyvazenost a nevyladenost na vyssich obtiznostech. Ale pro ty co to hraji do hloubky toho D3 moc nabidnout nemuze.
-
hh presne o tobe bludr mluvi ;-)
Nastesti v diskuzich k D3 pribyva cim dal vic negativnich ohlasu, takze to vypada ze se lidem oteviraji oci. Jinak pokud clovek neprosel aspon pulku inferna, tak poradne nevidel, jak moc je D3 mizerne, line a hloupe udelane. -
Mýho známýho zmlátili Skinheadi tak, že z toho má doživotní následky. Koho mám poslat na ně? Věř mi, že nenávist z jakýkoliv strany ničemu nepomůže.