Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Nemuzu z vas. Nechapu jak nekdo kdo ma rad tupe klikani muze nesnaset tuhle hru. Random drop a aukce? Pro me zabava jeste na dost dlouho. Hra roku jak vysita, ostatni si uzijte koridorove filmy a press the button to play. Obcas se neslo prihlasit, na aukci si za par hodin hrani koupim za goldy porad lepsi a lepsi veci. Podle me lip nesla ta hra udelat... Btw nadavajici diskuteri tvori 0,0001% hracu. Vetsinou jsou to deti bez cracku. Kdo nevi co si kupuje je teze dmnt.
-
mám nahrané podobne, tiež som na Act 3 Inferno a nudím sa ako pes. Môj level 60 barbar s okolo 20000 poškodením to tam mláti hlava nehlava, jeden dva seky a kape skoro všetko a to nemám to naj, čo by sa dalo z výbavy zohnať. V Diablo 2 sa level 99 dal dosiahnuť naozaj až po dlhej dobe, tu som mal level 60, ktorý je maximom, už v akte 2 na inferne, pričom s odolnosťou, dostatkom vitality a rýchlym útokom nie sú nejakí nebezpeční v podstate žiadni nepriatelia okrem bossov možno.
Zahrám aj za iné postavy, ale tým to asi skončí, tešil som sa na roky strávené pri Diablo 3, bude to ale asi nanajvýš pár mesiacov. Je to veľké sklamanie. -
singleplayer je snad, že hraju sám ať je to po netu nebo bez i když v tomto případě by to bylo spíš online singleplayer což se mi zdá jako hrozný výraz fuj a občas v určitých hrách je to docela fun použít nějaký ten cheat, který by obzvláštnit hru (např. auta v Age of empires2 nebo nějaké ty blbosti v GTA)
-
Blah. Akorát, že za tenhle automat se platí pouze časem. Nelze prohrát, jen vydělat.
-
Tak buď rád.
Je nespočet lidí, kteří takové štěstí nemají. -
Aneb, jak se vyhnout odpovědi, hah...
-
Zajímavé mám nahráno cca 200h, nemám žádné lagy, problém s připojením jsem měl celkem 2x, baví mě to a pomalu s přáteli progresuju act 3 inferno. *3*
-
Bohužel tato věta má platnost pouze do chvíle, než se do hry zapojí obchodování za reálné peníze. Singleplayer sem nepleť, protože věci, které najdeš solo, jsou pořád součástí ekonomiky battle.netu a můžeš je prodat. Věškeré argumenty točící se kolem tohoto jsou fail.
-
To je tuším ten soustružník co má zlomené prsty a zraněné oko.Ten, kterému nic neříkaji ochranné brýle :))))
-
Jo, taky se občas mrknu a zasměju, ale už začíná to už trochu nudit.
-
ne, bohužel tomu tak není, zejména z důvodu že Diablo3 není singleplayerová hra, (alespoň ne v rámci konvenčního přístupu) to je ten největší omyl. Je to hra, která vyžaduje neustálé online připojení.. takže dalo by se říct, že je to online hra :) S tím souvisí komunitní část (friendlisty, chaty), aukce a možnost hrát v kooperaci, public game.. a nebo si můžete v této zahrát singl.. což z této hry nedělá singlovku. Koncept a pravidla jsou jasně dána Blizzardem a zatím mi není znám případ kdy by někoho násilím donutili si hru koupit a hrát. Takže každého volba.
-
Nekupuj :)
Pokud to nemáš resp. nebudeš mít s kým hrát tak se to nevyplatí. -
Cim dal tim vic me to odrazuje od koupe.
-
a) D3 není singleplayerová hra.
b) D3 není tvoje hra, i když sis jí koupil.
Nice troll. -
protože diskuze tady na games.cz jsou tak objektivní
-
not sure if troll or serious
-
btw hru už nehraju neco tak hroznyho jsem v živote nevidel, nejvetší omly v moji dosavadni hracske kariere byla koupa d3 *11*
-
když vas chytí tak si koupíte novou hru a udelate novy account a s tim nic nenadelaji
-
Takze,kdyz nekdo kritizuje nejakou hru,tak to znamena,ze je pirat pripadne (v pripade D3) si to zpiratit nemuze?
To dava rozum,D3 je prece silene draha zalezitost jen pro par vyvolenych.
Ach jo *1* -
Stejně tak jako SWTOR? *3*