Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Pro me to je minimalne zklamani roku. Je to dobra hra, ale od Blizzu je dobra hra zatracene malo.
-
To neříkám, ale taky to není bůhví jak drahé. Většina MMO stojí daleko víc. (Rift, EVE...)
-
Bohuzel nema udelany UI presne na velikost pixelu no *9*
-
fail no blbečku :))) já mu ho dal taky
-
Nemyslim to ted jako kritiku na wow, sam ho mam za asi nejlepsi mmo co se hratelnosti atd. tyce, ale tech 10 Euro za mesic fakt zadarmo neni.
-
Věc názorů. Určitě to není GOTY, ale od failu to má podle mě daleko... velmi daleko
-
Jo, ale neprodává je blizzard, jak to avizuje autor článku
-
Diablo 3 je fail roku.
-
No jelikož mě Mass Effect baví stejně jako diablo, ale narozdíl od diabla si ho kupovat nehodlám, asi z toho vyvodíš můj názor na DLC...
to haha:
Máš naprostou pravdu. Společnost, která udělá MMO, které baví spoustu lidí, a zatím žádné jiné ho nepřekonalo, stále tam dáva updaty contentu zadarmo, a jednou za 2 roky za peníze zvyší level cap, aby se u toho miliony lidí mohli bavit dál musí být velmi zlá společnost...
Nevím, jestli sis toho nevšiml, ale MMO jsou buď free2play, kde je to pak pay2win, bezplatné, s datadiskama jak na běžícím páse, a nebo měsíčně zpoplatněné, kde sem tam vyjde datadisk, aby nalákal další hráče...
Někdy mi připadá, že lidi jsou fakt retardovaní... To mají jako wow dávat zadarmo k zubní pastě a ještě vám za to hraní platit? -
No on ani nemusi, ale lidi jsou drzgresle a myslim ze by nebyl problem to prodat za 700.
-
Hraješ to? Ono Ti nemá šanci něco dobrého spadnout do nějaké rozumné doby, protože blbě balancovali drop a act I inferno a hell IV nepadají předměty level 62-63 tak, aby to někdo farmil měsíce, když máš AH za rohem ... nejde o ten drop, ale o nepoměr AH hned a nebo drop za XY týdnů ... proto to i Blizzard uznal a mění % drop na lepší ... myslím více info tady: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5055288/Patch_103_Design_Preview-06_06_2012#blog
-
Ok tak mě to jede perfektně, ale místo hraní budu sedět na fóru a nadávat jak mi to nejede?
Meh zamysli se příště nad tím co píšeš... -
Ale mohli by, že jo? Všechny by sis je koupil.
-
To by me zajimalo, kdy jsi se prihlasoval do hry a kdy jsi hral. Napriklad prvni nedeli po vydani (ta by mela spadat do doby, kdy jsi uz hral) neslo cele odpoledne hrat. A jeste dva tydny po vydani byl ve spice (cca 18:00 - 22:00) problem se zalogovat (ne neprekonatelny - na 100. pokus to uz proslo) a nejednou se mi stalo, ze me to ve spicce disconnectlo z moji "singleplayer" hry a nasledne uplne odlogovalo ze serveru. A nejen me, ale vsechny lidi co mam ve friendlistu a zaroven na Skypu (s tema, ktere na Skypu nemam, jsem se o disconnectech nebavil).
Nicmene tahle doba uz je pryc, tedka uz servery bezi relativne ok. Ale zformoval jsem si konecne nazor na "always-online" featury ve hrach. A celkove jsem s D3 spokojeny. I kdybych to kvuli exploitum, glitchum a hackum, ktere se neustale vynoruji, ted prestal hrat, za svoje penize jsem stejne dostal naprumernou davku zabavy. -
Oni to nemaji za potrebi,jim staci WoW a k tomu tuny datadisku *3* .
-
Ale dojdeš. Prostě budeš grindovat tak dlouho než ti padne něco dobrýho.
Co jinýcho se taky v Diablu dá dělat? Tak nech czlukase ať do automatu naháže ještě pár mincí. -
Act II inferno je opravdu jako dostat pěstí oproti Act I, který je ok ... proto na velké stížnosti hráčů dojde k úpravě obtížnosti - nikoliv celé infoerno verze, ale čístí tak, aby se to balancovalo lépe ... včetně drop procent, kdy konečně hell act IV a inferno act I poskytnou šanci získat drop v kvalitě nutný pro vstup do Act II inferno a nemít jen jedinou možnost a to nakoupit vše v AH.
-
No stale nevidim, ze by Blizzard vydaval stejnou hru kazdy rok, a k tomu tuny DLC...
-
ten obchod jistě kvete!
-
Bez AH si nejsem jistý, že dojdeš do inferno obtížnost Act II nebo III, protože jednoduše ty předměty a brnění, které Ti vůbec pomohou se do té úrovně dostat padají až v act II-IV a některé class se tam nedokáží probojovat pokud opravdu nejseš guru fanatik a nebo máš tu pravou postavu (hunter je myslím te´d imba nejvíc) ... od těch co se tam dostali pak kupují Ti ostatní, aby se tam dostali také ... to třeba, pro AH je potřeba a to dosti silně - craft ani drop nemáš šanci v nějaké rozumné době se tam dostat ... jinak máš pravdu autentifikátor je jen pro AH za reálné peníze, takže to normální AH vůbec neohrozí.