Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muj nazor je, ze kdyz ma hra 30 hodin zabavy a prodlouzim to grindem tak te zabavy vic nebude. U diablovky to neni tak znat, ty vetsinou nabizi hodne zabavy. ALe ta aukce je tady udelana moc okate, smrdi to.
    S tou posledni vetou souhlasim. *5*
  • Ale no tak, nominativ plurálu...
  • Táhni zpátky na slovensko ty přivandrovalče. Je vidět, že o tom vůbec nic nevíš, stejně jako pan Poláček.
  • Penízky, penízky, penízky,,,,,bože ja vás tak miluju....predáme tým tupcom neexistujúce goldáše, s ktorými nemáme žiadnu námahu :-)

hmm....dajme tam skoro nulové padanie dobrých predmetov....nech kupujú, kupujú a penízky sa hrnúúú....
  • slubovali že rozdelia Starcraft 2 preto, lebo sa príbeh nezmestí do jednej hry (pritom stále za veľké kuló podobne ako v Diable 3) a že vydajú dalšie diely maximálne v ročnej odluke.....presne také boli i predoobjednávkové dátumy na amazone a podobne....ale klasicky len výhovorky a plané sluby od Blizzardu

a kvôli čomu tam je DRM? však na aukciu majú identifikátor.....je to kvôli pirátom, aby im náhodou nehackli tie ich vzácne goldáše, za reálne peniaze,,,,,však prečo sa nenabaliť na neexistujúcej veci.....

pay to win doslova a do písmena, preto tam je taký žalostný koeficient padania dobrých predmetov,,,,keby mohli, podla mna by tam nepadalo nič :-)
  • ucho
    a já měl za to, že ta hra je tak stavěná schválně. čeká se od ní, že ji budou lidé hrát několik let... :) co za zábavu by to bylo, kdyby ti po 40 hodinách vypadlo vše nejlepší? ale však ať si každý hraje to, co ho baví.
  • Ale tak co mu zbývá.

Dokud hraje hudba, tak tancuje a na ostatní kašle. Až až si problémy vyberou jeho, tak bude nadávat s ostatními.
  • 1. - Online DRM mě neštve. Mobilní internet na chatě, v práci tethering a doma fiber. Když nejely servery, tak jsem byl s přítelkyní/pracoval jsem/etc
    2. Možná max botery, který budou stále banovat, větší hacky nečekejme
    3. Hra v chodu vypadá naprosto úžasně. Hraji na 27led Cinemě a barvy, art ve hře a komplexnost skládání generovaného prostředí super. Blizz umí.
    4. Momentálně jsem na Infernu. Koupil jsem si gear za 500k cca a absolutně to nedávám. Elity dávám na víc pokusů takže opět pay to win není. Chce to mozek ne jenom cash.
    5. Jestli ti ti ingame animačky připadaly ošklivé, tak nevím na čem hraješ. Ingame byly super a CGI ještě lepší s garancí blizz kvality.

Ale je to dobře že tu jsou hateři a jsou okolo toho debaty. Aspoň z toho jde poznat, že to je kult a je to úspěšná hra. Jen pár výrobků dokáže takhle rozdělit lidi na 2 tábory a už je jen na vás jestli budete v tom co to nesnáší nebo co to milují. Viz COD/BF, Apple/Win, Android/iOs, WoW/SWTOR atd atd.
  • Tak kdybych pocital s tim ze to nekdy prodam tak to tak taky udelam.
  • V singleplayer hře už ani nejde cheatovat, kam jsme to dopracovali
  • Jestli ti pamet neslouzi tak ti rad pripomenu jak jsi onehda psal ze ty problemy nemas a ostatni te nezajimaji. Tak to nemusis ani komentovat, kdyz te nezajimaji... *6* *7*
  • smejki
    no tak ta hra hlavně nejde úplně dost dobře prodat, že jo. tady pán starcraftista si založil další účet jen na diablo a ten střelil i se hrou? pic or didn't happen.
  • Vrook
    Co? Ty už ale ani nededukuješ, ale "demagoguješ". Nic takovýho jsem prosimtě nepsal. Přečti si prosím celej muj post, hlavně druhej odstavec a pokud ti to bude dělat problémy, tak alespoň první větu.
  • 2. pravda, ale to lidem co chcou hrat cracklou vubec nevadi (zatim to teda asi jeste nejde) ale jednou urcite pujde a ty bugy jim budou ukradeny stejne jak tem co hrajou wow na freecku, takze na tom je stejne bitej ten kdo ma origo

4. nemam primo dukaz ze tomu tak je (nekomu totiz muze pripadat ze neni, tak tenhle spor vynecham) ale mluvi se o tom hodne, a sam tam byt nemusi aby to vedel
  • smejki
    1. DRM tam není kvůli pirátům a nikdy se na ně nevymlouvali.
    5. nikdy neřekli, že do roka bude další díl
  • Sakra a to jsem myslel, že už zůstaneš na obláčku a drsně le nad věcí.

Ale máš pravdu brácho. V základu se to možná hraje skvěle. No, podle mě jenom dobře.

Ale ty věci kolem mě od toho odradily. Stejnou zábavu najdu i jinde a bez nutnosti nechat se znášilňovat do zadku od Blizzardu.
  • Koupené? No to bych neřek', teda až na Skyrim samozřejmě...
  • ucho
    jen pár poznatků k tvým bodům:

2. hra nelze cracknout do takového stavu, aby to byla totožná Diablo 3 hra (aby se vše chovalo stejně). z principiálního hlediska to není možné.
    4. v bodě 3 píšeš o prvním průchodu a že jsi hru prodal. proč tedy píšeš, jak se hra chová na vyšší obtížnost, když jsi to nezažil?
  • Vrook
    Ano, z toho důvodu se hra prodává, ale nehraje. Vysvětli mi teda, proč hru lidi hrajou do teď a skvěle se u toho bavěj? Včetně mě. Ta hra je prostě zábavná (samozřejmě neni zábavná pro všechny, ale to se nikdy nepovedlo a nepovede žádnýmu titulu) a málokdy vidim, že by si člověk stěžoval na hratelnost, maximálně na errory a lagy.
    A takový ty hipster kecy o konzumní společnosti s vymytejma mozkama, co tupě sežerou i tu největší kravinu, prosím vynech. Na ty jsem fakt alergickej.

Edit: Hm, tak tim postem nad timhle jsi to víceméně zachránil, takže víceméně beru zpět. *3*
  • Autenticator je vyžadovaný pro RMAH, ne pro Gold aukci jak podle článku vyznívá. A D3 se dá bez RMAH hrát úplně v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit