Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Sony knockoutovala Microsoft
11.6.2013 | Miloš Bohoněk
167 příspěvků
-
Kam? Do zemně?
-
to jo, protoze primarne se delaj hry na konzole ktery pc hry dost brzdej uz cca. 5 let...
takze hrajeme vlastne vsichni hnusy. :) -
Na pc vychazeji s&hity
-
mam nej platformu na hry - a to je herni PC ty lopato... :/ naky toustry si nechte...
-
Mně to ale opravdu nevadí. :-) Protože já nehledám jen negativa, problémy a omezení, ale koukám na ty funkce a co mi mohou přinést. Třeba jsem lehkovážný, třeba jsem jiný, ale je to tak. Líbí se mi učící se AI v Forza 5 nebo propojení uživatelů a jejich tvorby v Spark (to je přesně styl, jakým chci, aby se cloud využíval a snad se to i stane), líbí se mi ovládání konzole nebo televize hlasem, líbí se mi Kinect...
-
Páni. Máš mě úplně přečtenyho.
-
Nebreč xboxáku
-
to není jen pocit, to tam bude
-
Zakladni problem je ze kdyz kamaradov pujcis tu tvoji digitalni online hru, nebudes ji moct hrat v estejnou chvilku jako on, tak nevim jak si zahrajete kdyz chcete usetrit...
A t oco rikas nas prave diky Sony cekat nebude, nas myslicich tvoru co prdej Microsoftu a jejich fasistickymu Xboxu The Last One -
+1
dostal jsem tu dvoudenni banan za to, ze jsem zkritizoval koment nahyho plzenskyho bukanýra s nickem god of war.. zacina to tu mit uroven bonuswebu tesne pred padem...
*14* *11* -
Četl jsi někdy obchodní podmínky jakýhokoli softwaru? Asi ne co? Jinak by si věděl , že u jakéhokoli softwaru si kupuješ licenci a ne samotnou hru. A co nás čeká? Čeká nás to, že zachvíli nebudou hry žádný, když je nebudou mít díky "pujčování/prodávání" vývojáři za co dělat.
-
A co je na tom špatnýho? Válka konzolí,to se dalo čekat ,ne? 1. bitvu vyhrála Sony,ale bůh ví,jak to všechno bude. Když si vzpomenu na sliby před launchem ps3,tak se můj optimismus co se ps4 týče trošku brzdí.
-
Zaujmave peniaze? Tie zaujmave peniaze strcia nake PS4/XBox zarobky dnes uz hravo do vacku, ved top hry na mobiloch dnes zarabaju desiatky milionov dolarov DENNE len za inapp purchases :)
-
90 nebo 365 dní
-
Vyplati se zaplatit ale ted, dnes jeste mas inFamous 2, LBP 2 a Motorstor Apocalypse, to uz zitra nebude
-
Jo jo, to už jsem tady někde psal, že lidi se tady do Microsoftu naváží jen čistě z principu...
-
Mám podobný strach jako Vy, jen trochu naopak: MS v podstatě přešel kompletně na digitální distribuci (viz. herní disk jen pro instalaci, licence je v "cloudu") a vyšel v rámci možností maximálně vstříc vydavatelům s pár ústupky lidem. Sony, podle všeho, na to jde jinak. Já se proto bojím spíš toho, jestli hry na PS4 nepodraží. I když možná ne, možná ceny zůstanou, protože by PS4 mohl mít větší uživatelskou základnu, a tak to bude pro vydavatele 1:1 vůči Xbox One (Xbox lepší podmínky, PS4 víc uživatelů). Nevím, jsem zvědavý...
-
Ty ses fakt pripad *1*
-
Kdyz si tak procitam komentare, tak mi prijde ze games vzala utokem nejaka banda Sony fanboyu v cele s pisalkem God of War.
Je pravda, ze MS to na E3 docela projel a kdybych se mel aktualne rozhodnout, jakou konzoli si poridit, tak jdu taky do Sony.
Ale to co se tady v diskusich deje, to uz je fakt k smichu. To naproste zbozsotovani Sony a kritizovani uplne vseho co ma s MS spolecneho je uz vazne prehnane.
Nekdo napise, ze mu vice vyhovuje xbox ovladac a razem schyta 50 minusek, Sony predstavi design konzole, ktery by skoro jako z oka vypadnul te od MS (vypadaji obe hnusne), ale to je ok, zatimco MS za to schytal sodu a tak bych mohl pokracovat.
Nekteri mistni pisalci by se meli nad svou "nezaujatosti" zamyslet. -
Vzhledem k tomu, že drtivá většina AAA her vychází i na PC, kde jsou ty prodeje v jiných řádech než na kozolích, tak bych se o toto nebál. Proč ignorovat hodně velký trh?
I kdyby měli vývojáři (a teď hodně přeženu) o 50% větší zisky na X1? Tak se vykašlou na těch 20 mega, který by měli na PS4? Tohle budou dělat jen MS studia, nebo jen zatraceně drahé exkluzivky.