Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne ze sednu :), kdyz k tehle hre neni alternativa. Me proste mrzi, kam nas pristup "tak tam jsou chyby, no a co" dostal.
  • ArmA? To myslis tu hru kde prvni pul rok po vydani berou jako betatest a maj jeden bug za druhym? =D ... S odstupem casu je z toho dobra hra, ale pokud se navazis do BF kvuli bugum tak bys nemel davat za priklad ArmU *1*
  • Je, ale po zamereni SOFLAMem s tim muzes sestrelit i vzdusny vehicly =)
  • smejki
    není javelin náhodou AT? O_o
  • tahni s nejakym Bugfieldem mentale. ArmA je pravy battlefield! *5*
  • Nehledejte všude jen chyby panebože. Kdyby jsme hledali ve hrách jenom chyby,tak budu pořád jen nadávat a nic podle vás nebudu hrát. Tak jsou tam chyby no. A ikdyž tady takhle nadáváš, tak si k tomu stejně sedneš :D tak neremcej
  • trolo
    ked nevies tak nepis. sa pozri na moje ostatne komentare a uvidis ze mam bf3 a niesom ziadny hater. hovorim skutocnost ktora nieje ruzova a fanboyom sa nepaci tak hned mi hovoria hater.
  • ty jsi zase nascriptovaný na HATE čehokoliv ...
  • trolo
    trailery su naskriptovane
  • Úplně stačí kombinace javelin + soflam a jsi v rici. Nejen že pak zcela přestanou fungovat světlice i rušička, ale často ještě nejsi ani upozorněn na to, že máš za ocasem dáraček. Okamžitá smrt prvním zásahem samozřejmostí *3* Ale jestli někdo nahání stíhačky se Stingerem v ruce, tak to pak chápu, že je jaksi neúspěšnej. Šikovnej pilot se klasickejm střelám dokáže vyhnout i manévrem, ale je to taky trochu o štěstí...
  • trolololo musíš hrát týmově, Battlefield není CoD

btw: na takovejch trailerech je nejlepší, že nejsou nascriptované takže bych tomu říkal spíše "gameplay"
  • Erien
    Srovnáváš úplně odlišné hry, cod je extremní arkáda a arma zase extremní simulace. BF je tak něco mezi do simulátoru střelby má daleko, ale taky v něm nejsou perky apod věci jako třeba v cod. Záleži pak na každým, co se komu libí.
  • souhlasim, ja teda stahnul jiny mody, ale hrani je na uplne jiny urovni. staci najit nejakej klan a zabava je o par trid vys. nerikam, ze cista arkada taky nema co do sebe, ale bf3 nesaha bf2 ani po kotniky
  • Navic jsou o to nesmrtelnejsi ze na ne z nejakeho zahadneho duvodu nefungujou rizene strely ani TV missile... ted fungujou ale musi letet hoooodne pomalu.
  • Hanzales
    To by jsi i tu japonštinu urazil ;o) A já se jen tak "zaradoval" právě, že všichni nad tím jeho špekem ohrnuli nos. Nezačít se přít s takovými "příspěvky" je základ. I když by to napsal někdo, kdo není tak blbý, jak se prezentuje (f.e. xD), pořád nechápu, co tím chtěl vlastně říci ;o)
  • iglou teda rozhodne ne :D
  • Nerikej :D Mne slo o to, ze 90% procent situaci v tom traileru ve hre ani nenastane. Navic trailer nezachytil krasu strel, ktere prosli skrz textury / blokovani strel neviditelnou texturou.
  • práveže sú každému na očiach a hneď ich každý zostreluje
  • Na takových mapách vyloženě překáží letadla. Ty jsou v BF hrách tradičně nedotknutelná a hráčům v těžké technice jen kazí hru.
  • nechapu ze jsem na tomhle odehral 608 hodin,diky DayZ jsem cuchnul i k Arma2 a najednou je B3 stejne smesny jako CoD.trailer pekny ale to je asi tak vse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit