Přejít na výpis diskuzí
Boje obrněných bestií na videu z Battlefield 3: Armored Kill
19.7.2012 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Me cq bavi, hlavne se mi tam dari :D
-
obrovských map z druhého ! Battlefield 3 rozšíření ! Armored Kill
Proč pořád používáte anglický slovosled? -
Ok, jen jsem si to chtel ujasnit. Pro nektere jedince tady plati, hra = realita.:)
-
hype train: next stop disappointmentville
naskriptovany trailer vyzera fajnovo. nenechajte sa oblbnut znova. 4ja ludia bezia spolu do boja? to co je za hra? nikdy som nic take v bf3 nevidel :-D hlavne ze vsetko vybuchuje, v stihackach pocut radio ale v hre to bude len beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep -
Samozrejme myslim v BF3 =) A mluvim z vlastni zkusenosti, proste s vrtulnikem se musi nad zemi a hlavne mit dobryho gunnera. Samozrejme, ze v realu to funguje jinak =) Mluvil jsem ciste o hre.
-
Neni to druhe rozsireni ale treti *1*
-
:)
Tak ve hře má nějaké rakety ne? -
"ale kilometr nad zemi toho z vrtulniku moc netrefis" to myslis BF3 nebo v realu?
U prvni moznosti, clovek jen zakrouti hlavou a prejdeto. Je jasne, ze vedsina pozemnich jednotek by si ani neskrtla, kdyby se to vice blizilo realite.
U druhe moznoti jen ehm, opravdu? -
Konečně Battlefield *14*
-
Hnidopich =D Samozrejme, ze da, ale kilometr nad zemi toho z vrtulniku moc netrefis, vis ...
-
Proč tam ty většina letadel a vrtulníků léta tak blízko země?Takto je snadno sestřelí i voják s puškou jak bylo vidět.To se tam nedá dostat vysoko aby,nebylo možné se nechat odprásknout od pušky?
-
No, vypadá to celkem dobře :) Takhle má Battlefield vypadat, tohle mu sluší, ne jako Close Quarters ala CoD..