Bombastický trailer představuje Ciri jako hrdinku Zaklínače 4
-
Je potvrzené vývojáři, že prošla Zkouškou trav. Tak u Ciri je to zbytečné, ona měla v sobě spousty magické síly, byla schopna přenést Geralta s Yen po jejich smrti, putovala skrz světy, v knihách jen tu moc neuměla ovládat a neuměla se soustředit díky své povaze.
Logický vývoj by byl, že Ciri se naučila sama sebe kontrolovat i díky událostem ve trojce a začala by do určité míry ovládat svoji moc, což by ji vynahradilo Zkoušku trav. Byl by to respekt k lore, navíc bychom mohli mít lepší znamení. Jenže v současnosti není respekt k lore obecně a Ciri prostě musí umět vše, co uměl Geralt a předpokládám, že v rámci současného narativu bude umět všechno lépe než Geralt. Čekám ve hře dialog, kdy Geralt bude říkat, že ji naučil vše, že je ve všem lepší, než byl on.
-
Možná kdyby cestovala do světů, kde by magie fungovala jinak, ale na elixíry by se mohla spolehnout (což nevypadá jako případ toho z traileru). Ale to jsem si jen narychlo vycucal z prstu a uznávám, že je to dost slabé. Využívání jejích "normálních" schopností v kombinaci s mečem by dávalo větší smysl. Takhle je to příliš podobné Geraltovu stylu boje.
-
A co teprve Geralt v jedničce, dvojce a trojce.
-
Najprv u svojho obvodného.
-
Za sound design palec nahoru.
Ovšem zajímalo by mě, jak a proč podstoupila Ciri v dospělosti zkoušku trav, resp. nějakej její ekvivalent. Moc mi to nedává smysl, nota bene s jejími schopnostmi.
-
Lebo Geralt v cinematicu bol presne rovnaký ako in-engine Geralt 😯
-
Jo, kromě barvy vlasů a umístění jizvy je to prakticky jiný obličej. (odlišný nos, čelo, lícní tváře, vzdálenost očí, ústa, čelist, atd.)
-
Hele, jestli vypadá jako barbína nebo ne, to by lidi ještě přežili.
Problém je, že ten nový ksicht od Ciry není podobný tomu předchozímu. Kromě barvy vlasů a umístění jizvy je to úplně jiná tvář. (odlišný nos, čelo, lícní tváře, vzdálenost očí, ústa, čelist, atd.)
-
Ciri v traileru vypadá, jak kdyby posledních 20 let jela půl litru vodky denně.
-
No, kouknul jsem pro jistotu znovu na 4k monitoru a ačkoliv mám z traileru daleko lepší pocit, tak Ciri mi i přesto přijde že vypadá jako Dolk z Norský blackmetalový kapely Kampfar 😂🤣
Takže za mě vlastně v pohodě nakonec, vždycky jsem chtěl hrát za Norskýho blackmetalistu 😄
-
Znám člověka, který zná člověka, který má problémy s UE5...
CD Projekt se málem utavil na tom, když se snažil ohnout svůj RED Engine na CP2077. Odpovídal tomu stav při vydání, všechna zpoždění a tak dále. Reálně je RED Engine spousta mizerně zdokumentovaných modulů slepených dohromady papírovou lepící páskou. Většina vývojářů už to radši nechce ani vidět a nebo pro jistotu odešli jinam. UE5 určitě problémy mít bude, ale když málem zkrachuješ na tom, že trváš na vlastním enginu, tak to pro další hru budeš vážně přehodnocovat. Možná mohli vzít radši Decimu, která openworldy umí slušně. Pokud vím, měla akorát nějaké problémy během prvotních portů na PC, ale to už by mělo být dávno vyřešené.
-
-
Za to budeš mít stuttering a nevím, co všechno ..
-
Ciri a kočka? Šak by ju to zabilo.
-
Ciri jsem měl ve trojce moc rád. Sice jsem čekal, že bude spíš tvorba vlastního zaklínače třeba pomocí editoru jako je v CP77, ale za Ciri jsem moc rád. Akorát si není moc podobná, i kdyby třeba o 10-20 zestárla. Ty rysy z předchozího dílu tam zkrátka nejsou. Snad s tím ještě něco udělají.
S těmi rty vypadá trochu jako Lela Vémola.
-
Ano, tak bych preferoval mnohem zajímavější téma z dřívějších let toho univerza. Ideálně kdyby si hráč mohl vytvořit vlastní hlavní postav.
Ale vývojáři z CD Projektu se zbaběle rozhodli spolehnout se na "komerční jistotu" a vnutili nám Ciri. Škoda.
-
A kde sa mam nahlasit? Polygonoeroticka ambulancia? Skor mi ide o to, ked sa zamerne prehanaju urcite partie a potom mame asi zabudnut na to, ze hra samotna je velakrat o nicom
-
Taky mě to začíná rozčilovat... všechny hry budou vypadat stejně... ale na druhou stranu tam odpadá vývoj vlastního REDenginu a s tim spojený to v jakým špatným technickým stavu ty hry občas vydávali... taky to pravděpodobně uvolní alokovaný vývojáře z vývoje enginu do vývoje hry samotné a tím to zkrátí vývojový cyklus...
-
Vedel som ze tu bude vela ludi s tym nesuhlasit. Ale narazam n hry kde to tvorcovia prehanaju. Proste ne nesedi mi to - Čiší z toho prvoplanovosť, asi ako ked nazvete firmu AAANieco aby bola prva v zozname.
-
2026-2027 spíš... ta hra je ve vývoji od roku 2022 a po vydání CB2077:PL na tom dělá většina lidí ze CDPR (ta firma pěkně nabobtnala poslední dobou), stejně jako po Víně a krvi začla většina pracovat na CP2077... trailer uvolnili i u 3ky taky v roce 2013... + hlavně z těch svejch prezentací pro investory maj naplánovaný takový obraty a zisky do roku 2030, že tam musí minimálně dvě AAA hry vydat....