Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ak ta natolko vzrusuje renderovana zenska postavicka, ze sa nedokazes sustredit na hranie, tak by si mal urychlene vyhladat odbornu pomoc.

• Díval ses na trailer? Mě tam přijde v pohodě.

• MartinStary

Musím říct, že argumenty zde v komentářích zmíněné mají svojí část správného pohledu (někdy 15% někdy 75% nebo víc) za mě zaprvé Ciry je celkem Logické pokračování a Witcher Wild Hunt jí dával zakončení cesty s břemenem kterému ne vždy rozuměla a celý život jí zatěžovalo a tím jí potencionálně mohlo přetvořit (s tím že silný vztah k profesy zaklínačů je prostě součást jejího vývoje takže ... so so) její schopnost cestování světy jí akorát dává možnost docílit toho že může najít cestu k tomu že najde funkční a spolehlivější verzi zkoušky trav nebo jinou formu genetické augmentace takže no problém (dokonce to může být dost nápomocné tomu že ovládnutím všech dědičných schopností není OP) (prostě je mutací z většiny ztratí = žádná REY) kdyby díky tomu všemu zakládala nový věk zaklínačů tak jde o potenciálně zajímavý příběh s tím že mají jednodušší práci z charakterizací frakcí a postav  než vytvářet celkově nový charakterově bohatý a dynamický svět v odstínech šedi ( když se podíváte na tvorbu Ubi tak by nikoho nepotěšil příběh ze světa zaklínače jen s tak max 8-mi hlouběji charakterizovaných postav. PS: samozřejmě že vše je více přání než předpoklad a po...at se to může na mnoho způsobů, jde jen o to že jde o něco co znají a na čem mají stavět a to na solidních základech a tím dodat výborný produkt.

• Inquisitor

A zase ten unreal engine:)

• Taky se trochu bojím toho, že to bude sebevykrádačka. Radši bych vlastnoručně vytvořeného zaklínače (a klidně ženu) z dávných dob. Na druhou stranu, Ciri má potenciál, takže bych to nezatracoval hned po prvním traileru.

• ALHAZRED

Ja si to za Ciri velmi rád zahrám. Knihy som čítal, žeriem ju. No a ak to bude naozaj vyzerať ako v tech deme čo vypustili...tak všetkými desiatimi...😍

• michaelfoucault

Honiči všech zemí, spojte se.

• lito

trailer je recyklát xrát viděného, takže tě asi baví koukat na to samé jen v lepších technologiích, souhlasím papá.

• Super, ze si zvolili Ciri, diky tomu maji ohromne moznosti v ramci herni naplne.

• Pokud se nemýlím tak ani ve W3 nevypadala jako barbína? 😅 Teď má prostě více maskulinní rysy, což by samo o sobě asi nevadilo, ale hlavně i tu pusu má jako po botoxu 😄 říkal jsem si jestli to není špatným nasvícením té scény, těžko říct. Uvidíme až budou další záběry a poté bude možné soudit úplně.

• Za mna obrovska skoda. Chapem, ze autori vsadili na komercne istejsiu volbu znamej postavy, ale tym ostali uvazneni vo svete, ktori stvoril Szapkowski a oni sami. A uprimne - dost nudnom klise-svete, ktory sa rozpada a vsetko stare mizne a zanika.

Obrovska herna skoda, mohli cuvnut o par storoci v case, ked sa ludstvo snazilo zachytit, ked existovali kralovstva Vranov, Bobolakov, Elfov. A carodejnici neboli tak vyspeli a Zaklinaci naopak existovali a vyvijali sa. Hrac by nebol v istej endgame, ale kusok by tvoril svet, tvoril naozaj modernejsie zbrane a brnenia a elixiry atd., mozno silne, ale nedokonale a prinasajuce penalizacie k benefitom atd.
    Proste obrovske moznosti ako pribehu, tak sveta, vybavy, boja, monstier ...

Premarnena prilezitost z herneho hladiska, aj ked komercne to chapem.

• zx_spektrum

Proč by to mělo odlákávat pozornost od hry? Jsi v životě natolik neuspokojený člověk, že tě vzrušuje 3D model?

• No hlavně, že už dnes víš o čem ta hra bude 😂 Já hodnotím, co jsem dostal, a trailer je luxusní! Až bude hra, budu hodnotit hru. Zatím pápá 😉

• Neechcem hrat za zenu :/ nemam to rad v hrach hadam az na vynimku Tomb Raidera. Pozera sa stale na pekne tvary, odlakava to pozornost od hry samotnej neviem na co to tvorcovia robia...

• vypad aako balerina, telo ma stale viac nez OK :) ale tvar vyzera hodne inak nez by asi vypadala starsia verzia tej z W3 (jedine ze by presla skuskou trav a ZAZRAKOM prezila, co imho hodne mimo lore, alebo by sa napchavala a sice telo ostalo ale tvar je nabobtnala :D )

• Ty jo, strašné, bojuje s monstry a nevypadá jako barbína...

• no, za mě nevyrovná, trailer s upířicí jsem si pouštěl snad desetkrát, a z té upíří ukolébavky mám dodneška husí kůži. Tohle nevím jestli mám touhu vidět podruhé, i když neříkám, že byl ten trailer špatný 

• lito

ne, měli konečně dát možnost hráči si vytvořit vlastní postavu, dát tomu trošku hlubší RPG prvek, vrátit se před Geralta. Tohle je opravdu něco ve stylu Skylwalker Ságy s Rey. 

Když už tedy mají dojit Zaklínače počtvrté, popáté, pošesté, tak tam vražte něco originálního, ale na děcka asi platí rádoby hluboké hlášky posté, že jsou tu samé monstra. 

Bože herní svět je v současnosti tak generický, bez nápadu. 

• Když už chtěli zvolit zaklínačku jako ženu (protože strong woman narativ stále frčí a bude i nadále), tak měli zvolit jakoukoliv jinou (klidně neznámou) ženu, ne Ciri.

• Mě se tedy ten trailer naprosto nelíbil. Když pominu ty divně zpracované obličeje, tak trailer obzvláště v souboji působil strašně mechanicky a trhaně, ale je to pouze začátek, těžko soudit z jednoho traileru jak to bude vypadat dále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit