Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mě mrzí. Hra bude určitě skvělá. Trailer je krásný. Ale Ciri nemá být zaklínačem. Má za sebou jiný příběh, má jiné schopnosti, jiné motivace, je to zkrátka úplně jiná postava než Eskel, Geralt a další zaklínači z Kaer Morhen. 

Knižní Ciri jsem neměl rád (je to taková rozervaná, a kvůli tomu většinou dost nesympatická postava). Možná si na ni zvyknu jako na Laru Croft, ale určitě bych si radši zahrál za Lamberta nebo i bezejmeného zaklínače.

Ciri jako hlavní herní postava je čistě marketingový tah.

• Co jí to sakra provedli s obličejem? 😂 Po manly Alloy z Horizonu máme manly Ciri 🥹🤣

• zx_spektrum

Za mě pecka, ale ani náznak release date. Takže to vyjde tak na jaře... roku 2029.

• lito

Parádni je Indiana, tohle je opakovaní toho stejného jen se Ciri. 

• lito

Ciri a mutageny.  😂

• Jako mam rad Ciri, ale jde mi to trochu proti srsti...

• Sr_Lobo

Snažím se netěšit, ale půjde to fakt těžko.

• Parádní to je!

• Dondae

No trošičku zklamání. Za mne si vybrali to nejvíc "obchodnické" řešení alá nic moc nebudeme riskovat (a ještě z toho uděláme ságu). Kde jsem to jenom sakra viděl? (Šepot: Disney). 

Ale je fakt, že trailer je super a legendárnímu traileru s upířící se to docela vyrovná...

Docela jsem doufal, že když představili Old World a TRPG, tak že to bude v historii a člověk si bude moc vytvořit vlastního Zaklínače a prožít si nějaký Ne-Geraltovský dobrodružství....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit