Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    dik Lukaš a Petre *5*
  • cim primitivnejsi zabava tim lip, navic v hnusne grafice. proč nemuzou udelat v dnesni dobe neco jako fallout 2, zato diablovek a strilecek je plna prd..l. kazdy necht si odovi sam
    • Co vubec takovy jako ty dela v soucasnosti na hernim webu? Jakto, ze jsi do dneska neprestal hrat hry?
  • Veskoslav
    Pro koho byla lepší parta? Ta v 1. díle nebo ta v 2. díle?:) Já bych je spíše zkombinoval:)
  • Jela by tato game nějak rozumně na noťasu, DC 2 GHZ, 4 GB Ram, a HD Ati 5470 512 MB na rozliško 1336 x 768 ??? Zkoušel to někdo rozchodit na noťasech?
    • Mně osobně přijde, že B2 jsou lépe optimalizovány než B1. Jedničku jsem na max nedal bez kousání a teď ve dvojce mám všechno na max a jede to dobře. Takže bych to možná i zkusil *3*
    • Já to hrál na noťasu s konfigurací AMD N950 2.1 ghz čtyřjádro,4gb ram ati 5650 a v rozlišení v 1366x768 na plný detaily krom stínů myslím na medium a bez vyhlázování a měl jsem okolo 35-45fps *4*
      • Tak 4jádro dá víc výkonu a i ta grafárna je silnější , tak na low by to mohlo jet, a podle screenů se na low detaily dá i koukat :D *4*
        • Já myslím že na low to dáš stopro popřípadě sniž rozlišení třeba na 1280x720 *4*
  • No zasmál jsem se... ale jelikož mě nebavil B1, tak pochybuju, že bych uspěl tady. Možná za nějakou dobu, až výjde nějaká kompletní edice za pár EUR na steamu.
  • residentevilfans
    kratka,spatna videorecenze pro nekoho kdo nehral jednicku malo informaci na koupi!
    • na co takovouhle hru kupovat? jen se ptam, nejde o trolling. *12*
  • Keyz
    Gunzerker + dvě brokovice to je strašná šílenost.
    Škoda,že ve hře nefunguje strach nepřátel.Vidět malou kouli jak se řítí rychlostí blesku a má dvě brokovnice tak bych se raději vypařil. *15*
  • Pro mě co se hratelnosti týká, dost nudná hra. A ta grafika pro předškoláky, která je samozřejmě "stylová", tomu taky moc nepřidá.
    • Si jen rozmazleny fracek, ktery tomu ani za mak nerozumi *12*
  • Malleth
    Nechápu jak může něco tak repetetivního dostávat devítky.
    • Bohuzel musim souhlasit. Mel jsem stejny pocit z jednicky a dvojka je co se repetetivnosti tyce na tom dost podobne.
      • Malleth
        A to je škoda. Prvních zhruba 5 hodin sem si užíval, ale pak mi to přišlo jako ztráta času.
        Kdyby alespoň ty skilly nějak zásadně měnily hratelnost tím že by přidávali nový možnosti, bylo by to o něčem jiným.
        • Mozna zkusit ten COOP ale nejakou zasadni touhu se k tomu vracet uz stejne nemam.
          • Malleth
            Já to právě hrál v co-opu
            • Malleth
              Nemám pocit že by změna v míře nebo typu zranění, kadenci, velikosti zásobníku apod. diametrálně měnila hratelnost, narozdíl skillů v diablu. Museli by ty zbraně udělat rozmanitější jako například v Resistance, nebo v Ratchetovi a Clankovi.
            • Diablo je podobne repetitivni. V Borderlands nahrazuji skilly zbrane. Zatimco v Diablu je to o tom mit co nejlepsi zbran, ktera ale slouzi jen pro upravutvych statistiky v boji (hratelnost zustava stejna, vyjimkou mezi diablovkami je Path of Exile), zde zbrane diametralne meni hratelnost hry. Borderlands se nijak zvlast nelisi v repetitivnosti od jinych strilecek. Jen ta variabilita je v Borderlands mnohem vetsi.
            • Malleth
              To vcelku jo, ale Diablo má pravě ty nový schopnosti na který se člověk můžě těšit a dávaj mu novej prostor k experimentování.
            • Tak to uz pak fakt nevim a pritom se mi FPS Diablo zda jako opravdu skvelej napad.
  • Hlaska s plastikovymi pistolkami prilakala do pokoje i spolubydlu...kdo todle nedelal :D lepici paska a jedem *2*
    • Coffin.Corner
      Nejlepší ultimátní zbraně byly z lega, resp. z jeho kopií *1*
      • Co tam po legu, to z baraku nesmelo von. Klacek do ruky, a cim vacsi, tym ultmatnejsia heavy zbran. Dodnes si pametam, ako keby to bolo vcera, znepriatelene grupy s pistolkami / puskami a zrazu sa z krovi se vystrci jeden co ma v rukach metrove poleno s neuvertelnym zvukom rotacaku mixovaneho s raketometom, tak vsetko instantne mrtve v okruhu 1 km. Nikdy pred ani potom, som nevidel take jednoznacne uznanie porazky v tychto imaginarnych vojnach.
        • My po sobe hazeli sutry a klackama sme se mlatili. Dokonce sme brali rukojmí a ty sme mucili :D Kua to byly valky aspon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit