Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Som rád, že Grygar si po posledných recenziach vzal pripomienky k srdcu a spravil opat slušnú videorecenziu.
  • to je nejaka kreslena hovadina? to mi jiste pujde na mem iphone 5 64 GB kterej jinak stal 20 000 *5*
    • 20000 čeho,yenů?Tak to si na čokoladovým iphonu z japonské tržnice kámo nic nezahraješ *3* *1*
    • Tak to seš socka já bych za 20 000,- nekoupil ani kalkulačku. Přece nebudu kupoavat také šunty
    • :) no je proste dobré vediet, že rodičia stále svoje deti milujú:)
    • smejki
      nepůjde, to je ta<>prdel
    • Za ty prachy bych si radeji koupil jidlo zaplatil elektrinu a vlozil to na stavebko vsak az budes pracovat (s nejvetsi pravdepodobnosti ale budes brat davky - protoze dnesni chudacci nemaji snahu makat) poznas ze nikomu jen tak nevybuchne tobolka od premiry bankovek uvnitr
    • Veskoslav
      Maminka koupila, co?:)A i na trolling slabé:)
    • je skvelé vedieť, že na Games sa občas zastavia deti ktoré sa radi pochvália s tým že im rodičia kupili telefon za 20 000 kč... zavidim ti
  • KIMCID
    recenze pěkná ,hra velice nudná
    • Veskoslav
      Nudná rozhodně není:) Zvlášť bossové, hlášky nepřátel, "dětský" umírající "řev", stovky zbraní+jejich modifikace (včera jsem našel samopal, který po první střele má automaicky naváděné střely do toho samého místa), obrovský herní svět, nádherně zpracovaný svět (od měst až po bašty "banditů atd.) boj 4 lidi naráz, vozidla. Celkově nudný rozhodně není. To bych tvrdil o jiných hrách. B2 patří naopak k nejzábavnějším a nejlepším hrám v rámci "mutageního" FPS:)

Nudné hry jsou takové, které zaniknou v prachu, nevýrazné atd.:)
      • KIMCID
        ano tato zanikne v zapomění stejně jako nové MoH
  • Lucky Jack *7* ?
  • no ty vole, na videu to vypada jeste vic nudneji nez na obrazkach. *6* ale v budoucnu si to z TPB nejspis koupim, abych konecne pochopil tu pseudogenialitu tihle pohybujicich se omalovanek.
    • Veskoslav
      To nepochopíš, raději neztrácej čas. Ta hra není pro takové intelektuály jako ty;)

P.S: Myšleno z pohledu grafiky, nikoliv obsahu. B2 je "pouhopouhá" rupačka s prvky RPG:)
      • Chodíš tam, strílíš a sbíráš itemy.

To není pro žádnýho intelektuála, ať už se na to podíváš jak chceš.
        • Drtimlam
          Podle mě to bylo myšleno z pohledu grafiky, nikoliv obsahu:)
      • takze ani pro tebe. v tom pripade nechapu tu reakci.
        • Mato1987
          nad hentým exotom sa nepozastavuj *11* on je proste iný
          • Drtimlam
            Áááá náš GTA blázen, co všem nadával, co měli opačný názor. Nad tebou se každý pozastavuje;)
            • Mato1987
              prečo si stále nadávaš, veď nebuď taký agresor voči sebe
            • Drtimlam
              Systém vláken mi nedovoluje reagovat na ty tvoje blbosti. Na to jsi ještě nepřišel? Nebo ti musím jako pologramotnému psát, že je to určené pro Tebe a že nereaguji na sebe?
            • Mato1987
              šak ale nenadávaj si *7*
            • Drtimlam
              Takže ještě navíc i lhář? No to jsi to moc daleko nedopracoval;)

"darmo to tu budeš vysvetlovať zasranom, ktorý nemajú ani poňatia o tom čo tu tárajú."

Tvá vlastní slova;)
            • Mato1987
              to sa mýliš, ja som nikomu nenadával, oni si nadávali sami *8*
  • Blunderlands Double: The Gorillion problems with Borderlands 2 by Mark Ceb (ActionPTS)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ka4AWj2pGlg

Pound of Flesh by Mark Ceb (ActionPTS)
    http://www.gatheryourparty.com/articles/2012/11/12/pound-of-flesh/
    On the surface you would think this is old news. Around the release of the first Borderlands game there were a few murmurs on the internet comparing the art style to a short film by the name of “CODEHUNTERS”. Most of these articles were on some smaller, lesser known sites but the most well known online “news” source that ran the story was Kotaku.
  • PreidaQ
    Jenom mě trklo do oka (ucha): hlavní záporák se jmenuje Lucky Jack? Podle mě to byl Handsome Jack.
    • Tak, tak, jmenoval sa Handsome Jack.
      • janchor
        Mea culpa! Asi se mi to v palici překřížilo s Masterem & Commanderem..
        • Tak úžasnej záporák a ty si ani nezapamatuješ jeho jméno... chudák Jack *3* .
          • janchor
            To má za toho koně!
  • BoB.2
    a po čertech dlouhá
  • Díky za pohodovou videorecenzi. ^_^
  • no tak si zase zaremcam na prehravac videi.. dlouho se mi nestalo ze by mi nestihalo nacitat.. tady se to deje casto- a cekani na "play" znak nez se u videa nacte je taky otazka klidne i 10ti vterin.. pak i ty youtube videa co nejdou zvetsit a stejne si je teda musim znovu otevrit v yt tomu dodavaji korunu.. chlapi neco s tim zkuste udelat! tohle je bida

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit