Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Mars: War Logs které vydali předtím se všude psalo jaký je to odpad, v recenzích to schytalo hnusné známky, přitom já sem se u toho královsky bavil a jedním dechem to projel. Zatím jsem Bound by Flame hrál chvíli ale už z té chvilky jsem si jistý, že se i u této jejich hry budu dobře bavit a kašlu na recenze nebo na nadávky v diskusích.
    Jasně, určitě se nezařadí k nej hrám, které jsem kdy hrál, ale bavit se budu a to je hlavní.
    BTW tak propracovaný crafting, který funguje nejen vlastnostma, ale i vzhledově, jsem asi u skoro žádné jiné hry neviděl (když nepočítám jejich dřívější Mars: WL). U každé zbraně či zbroje lze upravit X různých komponentů, vše se projeví na vlastostech daného předmětu, ale hlavně jde každá úprava i vidět. Každá změna materiálu, každá úprava jílce meče, hrušky, atd atd.
    • Killer
      Mars War logs neni spatna hra, dohral jsem ji 2x, ale po te, co jsem ji koupil ve sleve za tusim 10 EUR. Puvodni, plna cena byla opravdu hodne prestrelena.
      Proto mam obavy, ze toto bude to same. Nemusi to byt spatna hra, ale proste cenovka 40 EUR mi k tomu nesedne. Opet pockam, az to bude v akci.
  • Krescz
    pred touto recenzi jsem se u hry kralovsky bavil...dekuji za zniceni zazitku...aspon si ted uvedomuju jak moc na me pusobi nazory ostatnich lidi *9* (dalsi litr v h*jzlu)
    • kennyB
      *1* Sakryš, kdybych měl dát na názor ostatních lidí, tak si nevychutnám žádnou hru, na kterou je zde recenze. U každé se najde nějaký ten chytrák *1*
  • jedna z mala her kde mají hraci svůj rozum a na rozdil od zapšklých recenzentu se jim Bound by Flame libi. U vetsiny recenzi na tuhle hru nasleduje diskuze kde valna většina hracu nesouhlasi.
    Jedine minus bych videl v delce hry, jinak to je ok a recenzenti tentokrát prohravaji na plne care:)
  • maros.goc
    Skoda ze kritici neboli takto kriticki aj pri hodnoteni Dark Souls 2 co je povedzme si to úprimne dost prehypovana hra (oproti jednicke urcitr)
    • Kinet1c
      njn, v podstate to iste, mozno aj horsie, ziadna inovacia, ale hodnotenie.. vynikajuce, pri inych hrach kvoli tomu zhadzuju body, pri DS sa nic nedeje, ale tak su hry a potom su HRY
      • Nie všetky médiá tomu dali absolutistické hodnotenia. Neviem či môžem postnúť link, ak nie, tak sa moderátorom vopred ospravedlňujem a chápem, keď bude zmazaný. Ak by som ale mohol, tak tu je jedno také reálnejšie hodnotenie - https://www.youtube.com/watch?v=kw3Ei15S7Cg
        • reálnější? Pro tebe, pro recenzenta? Možná, ale rozhodně to neházej na všechny.... Vyšlo nějakých 70+ recenzí a nejmenší známka byla 8... průměr pak 91. Hra nabízí tuny zábavy, navíc je hra skvěle vybalancována, pokud chceš dávat hrám jako DSII 6, tak v tom případě by Bound by Flame nevlezlo do stupnice.
          • maros.goc
            hra je perfektne vybalancovana? :) to musis zrat ake huby :DD ...som nie daleko od konca hry a bossov davam na prvy pokus..a ani predtym to nebolo nic extra tazke ...kde je tu ta tvoja vybalancovanost? :) podla mna sa tie novinky tvorcom vymkli z pod kontroly ...
            • kennyB
              U těch Gargoylů je v NG problém i ten invading, zvlášť, když se k tobě portnou hned dva *1* Jinak mi v NG dala nejvíc zabrat Freja a Smelter. Teď v NG+ už je to celkem v pohodě *3*
            • maros.goc
              samozrejme sam, nie som padavka :) ...akoze to na jeden krat treba brat s rezervou, v priemere je to tak 2-3 krat ...ale napr Glass Looking Knight som pred chvilou dal na prvykrat..rovnako ako tych 5 gargoyleov :) ....na druhej strane tu dvojicu dragonriderov za kralovnou som zabijal 2 hodiny ani neviem kolko pokusov..the Rotten ma velmi potrapil fakt ...

ono ten cely system obtiaznosti je velmi zvlastny, dost zalezi na akom leveli clovek ide k nepriatelom a bossom, pri DS 1 som takyto pocit vobec nemal
            • kennyB
              Všechny na první pokus??? Ty jsi tedy chvastoun *7* Zkus alespoň na jednoho jít sám *3*
            • Doufám, že chodíš teda všechny bossy solo a nepomáháš si summony či ostatními hráči.
            • No to si fakt dobrý, tak si spal předmět a hoď si to do NG+ a hned je ta hra o ničem jiném... Navíc co má společného vybalancovaní s tím, že dáváš bossy na jedno zabití? Prostě je ta hra jen jednoduší a je dělaná více pro masy než jednička, ale od NG+ je to zase staré dobré DS.
      • Tak DSII má těch novinek docela dost a např. víc než díly v sérii Mass Effect, AC apod. a není ani okleštěná jako Skyrim. Naprosto perfektně je vylepšena mutliplayerova složka a covenants, je i vylepšen combat - je daleko plynulejší a lépe reaguje. Pozměněn je respawn atd.... Prvně si to zahraj oba díly, než začneš psát takové srance.
  • První hra, kde vidím, že někdo udělal pochvu na meč, co se stalo. Kudos.
  • Nechápu, co proti ní máte. Prostředí mi přišlo nádherné, soundtrack je boží, hratelnost mi přišla dobrá, crafting byl dost dobrý. Buď je autor permanentně zdrogovaný, nebo hru vůbec nehrál. Já tomu dávám 9/10. Ano, hrál jsem už pár lepších her, ale tahle mi přišla jako výborná. Autor je idiot, když se mu grafika hry nelíbí.
  • MidnighT91
    grafika 3/10, hudba 8/10, mechaniky (boj) 4/10, dialogy a dabing 6/10, výsledek: těžce béčková, víkendová jednohubka na kterou po týdnu zapomenete. Nestojí za námahu, Mars War Logs bylo lepší...
    • Dragon Age - grafika 3/10 , hudba 7/10, mechaniky boj 5/10, dialogy a dabing 8/10, výsledek: tezce beckova hra na kterou se vzpomina ještě leta...proste...tisíc lidi tisíc chuti, takze kdyz pises hodnoceni preferuj spis jen tvou osobu a moc nazabihej do množného cisla:)
      • teda záleží ktoré DA, ak DA:O tak na rok 2009 to bola síce trochu zaostalejšia no stále sa treba opýtať akých mala súperov z RPG žánru v tej dobe, odpoveďou je len dosť málo a pri RPG-čkach stále nejde ich hráčom o grafickú onaniu nabušených efektov ale o príbeh a ostatné aspekty, ktoré mal DA:O v svojej dobe vychytané.

Ak sa jedná o DA2 tak tam súhlasim, v tej dobe robili veľké haló z teslácie no v konečnej dobe to bolo zle optimalizované, nehovoriac o lenivej práci pri dizajne zón ako aj celého príbehu, ktorý trpel absenciou takmer všetkého...

Súhlasím ale s úvodným verdiktom, viac než 6,5 si táto hra nezaslúži, bolo samozrejmé že to AAA titul nebude, no na to ako to bolo precenené vďaka trailerom a o čo sa snažili developeri sa to celkom minulo účinkom. Z PC verzie ktorú som mal šancu zahrať si u kamoša, bolo jasných hneď niekoľko vecí, medzi rozhodne najpodstatnejšiu by som zaradil hrateľnosť, zle polohovanú kameru, prevažne slabý príbeh (koniec hry považujem za jej najlepší okamih a to nie je sarkazmus), slabo rozvinuté charaktery a slabý voiceacting, vrcholom hry bola pravdopodobne hudba a možnosť vývoja zbraní a brnení v istom zmysle...
        • Dragon Age: Origin 2009, TES: Oblivion 2006...tolik ke grafice...DA:O vypadala ve sve době otresne, obvzlast krajina. postavy byli celkem ok, lepsi nez v Oblivionu..ale zbytek...strach a hruza:)
      • Souhlas až na ten boj, v Origins je fajn taktický combat u kterého se musí aji přemýšlet.
        • nevim, me to moc neprislo, mozna tak ze zacatku hry, později jsme třeba pauzu mezarnikem uz vůbec nepouzival a vzasade to hral jak akcni hru (myslim dragon age).
          • kdyz ti dragon age prijde tak lehky a stezujes si pak na to, proc sis nezvysil obtiznost, ktera se dala zvysit kdykoliv behem hry? Na extreme se zapotili i ti nejvetsi veterani rpg.
          • no možná po tom patchi, ta hra byla před patchem ultra hardcore a musel jsem to pauzovat pořád.
            • hral jsem to když to vyslo, a jak rikam začátek hry celkem tuhy byl. Ale potom uz moc ne. A taky si ještě vzpominam ze když jsme hral datadisk Awakening tak jsem ho prosel vlastne jen s jednou postavou, sice tam se mnou ostatni byli ale vůbec jsme se nestaral o to co delaji protože to nebylo potřeba. A třeba toho nepovinyho draka v dataci jsem zabijel sam, pac ostatni velmi rychle pomreli, jelikož jsme se o ne nestaral. tam jsme párkrát pauzoval..pravda. Proste me osobne DA nijak extra takticka neprisla, mozna zalazi co clovek hral, ale pro dual wield bojovníka to proste zadnou velkou taktiku nepotrebovalo:)
  • Osobně, mě bound by flame baví mnohem více než například Dragons Dogma, a to o dost
  • prudislav
    zvláštní že recenzenti po celym světě tu hru nehorázně strhávaj a hráči naopak vychvalujou, že je to podceňovaný (viz MC kde je 5ka u recenzentů a 7ka u hráčů)

- hru jsem nehrál ale z toho co jsem čet mi přijde že recenzenti už jsou otupělý toho hraní jedný hry za druhý a nutností ji recenzovat a některý hry jsou na tom bitý
    • To muze byt i tim ze recenzenti musi srovnavat vsechny tituly zatimco lide vetsinou hodnoti to jak se u hry bavily coz nemusi byt jedno a to same
  • Z této recenze jsem se dozvěděl jednu věc. Že autor buď jede na hodně silných drogách, nebo tuto hru vůbec nehrál. Hra je propracovaná do každého detailu, je přehledná, nic jí nechybí, charakteristický hrdina + démon, který má opravdu vtipné postřehy. Autor by se měl nad sebou zamyslet a dělat svou práci pořádně a když už chce kritizovat tak aspoň tu hru na půl hodinky zapnout ;).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit