-
Příběh aspoň nějaký a dialogy. Z Dark souls se můžete zbláznit a tam není dialog ani jeden a příběh to nevidělo ani z rychlíku.
-
-
Pribeh v DS prave ze je, ale musis si ho objevit peclivym pozorovanim a zkoumanim prostredi, mit schopnostsi dat jedna a jedna dohromady, nevypravi se primitivne pomoci cutscen ani dialogu. DS je hra pro zkusenejsi a premyslivejsi hrace, nikoliv pro mlade ramby, tem vetsina obsahu unikne.
-
No podle mě si spíše z rychlíku ty viděl Dark Souls, jelikož tam samozřejmě příběh je a dokonce je lepší než v téhle "hře". Bavím se teď spíše o geniální jedničce, kde je příběh rozvětven na spousty legend a přiběhů o herním světě, je tam tolik informaci, že to v žádné jiné hře nenajdeme. Chápu, že takovým hlupcům jako ty chybí narace,
-
-
Hrál jsem "souls" všechny tři. Hra je to unikátní, ale příběhu (a jeho vyprávění) tam bohužel dle mého názoru v porovnání s Flames je minimum. Tak to vidím já. *7*
-
-
Tak to vidíš ŠPATNĚ!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Jsem si jist, že "aspoň nějaký příběh" a přítomnost dialogů recenzent ve svém hodnocení zohlednil. ;)
-
-
abych to rozvedl, tak tu máme další fantasy s elfama a příšernou stylizací ala Diablo apod. vymaž mozky,čím víc barev, tak tím lépe, příběh je opravdu k smíchu, dabing vůbec nesedí do dialogů a navíc to namluvili v garáži - budíš vše odpuštěno, to máme u každé druhé hry, ale neodpustitelné je, že hra podvádí a to tím, že sprasili totálně combat, řekl bych, že se to může zařadit na úroveň Skyrimu a bojovat o nejhorší combat ever. Za mě tak 3/10 Pan Poláček byl ještě mírný.
-
-
Spis to bude tim ze jsi nesikovnej, a ne ze zprasili combat :)
-
-
Ach jo, zase recenzent čekal další Skyrim a nedostal ho... Já jsem čekal akční RPG a také jsem ho dostal. Holt když není potřeba nasazovat koupací čepice kvůli silnému vydavateli či herní komunitě, to se to pak kope.
-
Prostě taková lepší verze Dragon Age 2, no.
-
Bound by Flame je totálně dobrá hra-- asi jako Skyrim. tak nechápu co proti ní máte :DDD
-
krescz - tak to mas celkem smutnej zivot, kdyz ti clanek nejakeho pisalka ovlivni hrani.
Je potreba si uvedomit, ze to uz neni jako drive, kdy autori her byli legendy, lidi kteri za neco stali, se kterymi neslo nez souhlasit. Dneska je to uz jen o strojovem prepsani pribehu hry a osobnim ohodnoceni autora, invence = 0.
Me treba prijde k smichu Skyrim. Jak svetem, tak grafikou tak i pribehem.
Dark Souls 2 me prijde jako vysmech PCckarum.. neco jako "jdete do prd*** na 2" s hroznou grafikou a jeste horsim ovladanim a tunou bugu..
a stejne tomu mistni pisalci daj extra hodnoceni s tunou spermatu navrch. -
Zdravim tak hru som sice ešte nedohral menši problem so zaverečnym bossom ale zatial mam z hry najlepši zažitok premna osobne hra na 1 notku pribehovo určite dufam že bude aj pokračovanie snad :) a držim palce hračom suboje su veru hard sice to hram na medium ale mam dosť fu :D
-
Mám nahráno asi 13h. Neni to špatný, ale jediný co je nadprůměrný je hudba, díky tomu dávám 6/10.
-
Musím taky přidat svůj názor do arény. Naprosto souhlasím s recenzí protože jsem to hrál zhruba 2 hodiny a děsný... *13*
Nevím proč ale u Mars: War Logs jsem se docela bavil.. u Bound by Flame NE...