Přejít na výpis diskuzí
Brilantní první trailer na Dishonored boduje svým stylem
17.4.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
zas by som tak nejásal je to len trailer ! ako poznam bethesdu bude hlavny hrdina nemý a hra bude mat samý bug ... a mozno nie neviem no nesudim hru podla cinematic DX 11 traileru ktory vzdy vyzera super no hra samotna je bieda
-
mrkni se znova, minimálně krev z toho prvního zabitýho teče a docela dost :)
-
Tohle je prece nesmysl.. Oni v prvy rade vytvorili zatim jen trailer a to, co tomu vytknul, vytknul opravnene.. brilantni to neni, nicmene zajimavy je..
kazdopadne je brzo hodnotit :) -
Mě se líbil i Dark Messiah, byl trochu kratší, ale rozhodně jsem si vyhrál se všemi těmi udělátky jako je vykouzlení ledove plochy před propastí kam nepřítel legračně sklouzl či stealth prvků apod. ( http://www.youtube.com/watch?v=o4uP1YSTovs )
Arx Fatalis je klasika, těžko ho něco překoná, ale příběh má víceméně také lineární.
Osobně mě Arx Fatalis možná přijde i lehčí, hraji tam za mága, což je všeobecně označováno za tu těžší variantu, zřejmě kuli gestikulačnímu systému kouzlení, který navíc na dnešních systémech mnohdy nefunguje jak má. Před-čaruji 3 firebally a nepotřebuji lektvary, zbraně, nosim pouze koženou zbroj a nemám problém a nikde jsem nenarazil na tužší odpor, až na bosse samozřejmě, tam často stačí držet si odstup. -
De to pomalu. *10*
-
Je to vážně hra, ze které jsem doslova nadskočil ze židle *15* . Má takový svěží, moderní styl a vypadat takto více her, tak je na světě zase o trochu lépe.
-
Až vytvoříš lepší hru, tak někoho kritizuj *4*
-
No jo, ale Bethesda by přece nevydala hru, co je dodělaná a bez bugů... To by odporovalo jejich filozofii!
-
Half Life 2!
-
Bethesda to vůbec nevyvíjí, jenom to vydávaj.
-
Jim reynolds ve vezeni *1*
-
jedním slovem: WOW !!!
-
prestan to fajcit
-
ze brilantný....rofl....
Chyba:
Ako padá zo strechy, zabodne vojaka do ramena nožíkom....ten ani nepípne...obraz ako leží mŕtvy na zemi, žiadna rana, či poškodenie oblečenia, takisto žiadna krv, pritom by krv pri takej rane tryskala prúdom.....to isté ked zabije toho plukovníka vo vnútri, podreže mu hrdlo a zase žiadna krv....
ked sa úkaže klúčová dierka z dialky je vidno, že tam nie je nič vidno...ako ho mohli vidiet? -
a ty už ses naučil angličtinu?
-
Bravo (naposledy jsem tak intenzivní chut po hře zažil u Bioshocku)
-
Krátky byl a za zloděje a vraha na největší obtížnost dost špatně hratelný, při konfrontaci s ghulu a upířímy ritíři to bylo skoro nehratelné
-
Bethesda... dodělá... bez bugů... Wut?
-
offtopic: třeba se toho dočkáš. Tvůj offtopic mě poslal do kolen a popravdě je to snad i dobrý nápad, zkus to předložit správců games. Pokud ti hra přichází až příliš progresivní, tak asi nebude pro tebe. Když vyšel první Thief, tak nad ním někteří taktéž kroutili hlavou s tím, že tohle snad nikdo neocení a hle, světlo světa spatřil druhý díl, který stihla vlna kritiky za použití zastaralého anginu z prvního dílu a i přes to vše, byly hry více-než kladně přijaty a mnoha herními kritiky vychváleny do herních nebes. No a o excelentním třetím díle už psát nebudu, tolik prostoru tu není a velice mně potěšila zpráva o dalším pokračování. Celá série Thiefa měla excelentní příběh, Dark Messiah taktéž ( a to ještě s možností několika rozdílných konců) a hratelnost o které se mnoha posledním hrám ani nesnilo. AC mi nepřišlo příběhově nijak kvalitní a hratelností taktéž.
-
"Dark Messiah, byl také povedený, trochu jako by hrdina z Arx Fatalis konečně vylezl napovrch, kde záhadně svítí slunce."
Tak to opravdu jenom trochu. Dark Messiah je oproti Arx trestuhodně lineární, krátký, snadný, a vůbec celkově pche.