Přejít na výpis diskuzí
Brilantní první trailer na Dishonored boduje svým stylem
17.4.2012 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Mně to hodně připomíná takové ty kresby k verneovkám, říznuté steampunkem, rozhodně to vypadá lépe než většina fantasy/scifi přes kopírák, srovnání s Bioshockem je u tohohle jistě na místě.
-
Přímé pokračování asi ne ale v tomto duchu nějaké pokračování mohli stvořit, protože Dark Messiah byl docela úspěšným titulem. Tímto počinem však tak trochu pokračují ve stejném směru jako byl právě Dark Messiah (použití sečných zbraní, koucel atd)...
-
Vždyť je to patlanina jak blázen... Já jsem si při tom traileru vzpomněl na pandy, co se řítí do WOW. A taky na to, že to vypadá na brutální vykrádačku AC.
-
Ty máš jeden velkej guláš v hlavě.. inu maďar takže samozřejmost.
-
Po dlouhé době se objevil trailer který má nápad a KOULE. O hratelnosti zatím nic nevíme a ani pořádně o grafickém zpracování. Otázkou nasnadě je, jestli se ARKANE studio drží enginu z HL2, tak jak jej použili v Dark Messiah (ten v porovnání s HL2 nebyl tak excelentně optimalizovaný). Každopádně z renderovaného traileru přímo čiší inspirace jinými hrami a to především serií Thief (potažmo Thief Deadly shadows, běhání po střechách a kradmé se plížení) za toto bych hru vůbec neodsuzoval, ba naopak, jen pochválil. Pokud bude někdo blábolit přímou inspirací serií AC tak by si měl uvědomit, že to byl právě Thief, který nakopnul AC tim směrem, kterým se vydal. Co se týče schopností a boje tak to jde ruku v ruce s předešlou hrou studia a to Dark Messiah of M&M, který taktéž inspiroval AC (jen pro zajímavost pro ty, kteří by chtěly hned ze začátku plivat na hru pro kopírování tohoto, pro mě moc nezajímavého, titulu. Každopádně se velice těším, avšak v žebříčku nejočekávanější hry u mě zůstává Thief4.
-
Mohli radsej spravit Dark Messiah 2
-
Mně je to jedno, já mám rád guláš sknedlikama. Kdykoliv, kdekoliv.
-
Jeden velkej guláš... Co jiného taky čekat od Bethesdy.
-
Kurňa dobré jak cip! Tomuhle já se těším jako potrhlej...
-
sory nebol som si istý či to po poznate aj v cechach a ak hej, ako sa to povie česky
-
Vždyť on mluví o Maďarsku
-
opraveno *9*
-
oh no bethesda.. oh yes arkane
-
Jen proto, že gulas pochází z Madarska, to neni druhorade jidlo *3*
-
prsne tenhle dojem to udelalo i na me
-
a tim chces rict ze si navsteva neda gulas? To by mne teda nasrali ...
-
wut
-
možná protože je to steampunk? co se týče hry vypadá fajn a nebudu ji odsuzovat podle traileru
-
tím chceš říct že v čr není guláš?:D
-
Nepůjde o jednu postupně se otevírající oblast, ale sérii misí.