Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hrou nový Most Wanted?
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Poslední kvalitní NFS bylo Porsche. Všechny další díly už byly přetuzingované, neonové, driftovací, plytké arkády pro náctileté (kteří mě teď zasypou mínusy, poslužte si :-))
-
-
To není o náctiletosti ;o) Já jsem třeba spíše na simulátory, ale arkádku si taky sem tam střihnu rád. I když třeba ten Carbon, tam to docela sedí. Ale někdy se člověku nechce vytahovat volant a soustředit se a chce chytnout jen tak gamepad do ruky a zablbnout si. Ale jsem s tím s tebou zajedno v tom, že NFS Porshe bylo poslední opravdu skvělé NFS. Nejvíce mi chybí ty tratě a competition. Naštěstí něco podobného přinese project CARS, tratě A-B, kariéra, slušná fyzika, spousta zajímavých a exotických aut, no uvidíme. NFS si zahraju vždycky rád, ale třeba ten Carbon, nebo RUN jsem úplně vynechal, ale Most Wanted mně např. docela bavil. No každopádně snad se série NFS někdy zase pohne z toho začarovaného kruhu někam dál.
-
-
Most wanted nebyly spatny :) na uderground 2 jsem se pekne vyvblbnul
-
Byl bych spíš radši za návrat série " Underground " .. *3*
-
-
Jo, to bych bral všemi deseti, sice to byla arkáda jako prase, ale alespoň se ty auta příjemně řídily, ne jako v dalších dílech, kde plavaly a směr jízdy byl čistě náhodný, záležící na odrazu od zdi *15*. Ale NFS:MW byly super taky, bylo to zase něco jiného a grafický engine se jim povedl
-
Underground s policejním doplňkem bych bral :)
-
ani oziveni Hot Purstuit nedopadlo buh vi jak dobre jak se pise v clanku tak radsi at nechaju tuhle podserii lezet... *11*
-