Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Suhlas, to bolo moje prve NFS, potom som už len čakal a dufal že ostatne budu podobne, ale šlo to dole vodou... *2*
  • dalsia sr*cka na ceste....

v EA pracuje fakt asi banda kktov. NFS Underground 1 a 2 boli fantasticke hry. EA ide len a len o peniaze. preco prsote neurobia Underground 3? hraci by boli spokojny (mozno, dnes sa neda spolahnut uz na nic) a oni by na tom zarobili balik. predavalo by sa to jak teple rozky uz len kvoli tej znacke.
  • montatatana
    Pribeh je veru to posledni, co bych od novych Most Wanted chtel. Klidne se na nej muzou vykaslat a delat to, co jim jde nejlip. Zabavny arkadovy zavodeni.
    A Black Box pribeh opravdu nikdy neumel podat :))

btw. Byly to prvni NFS na Xbox 360.
  • sleepless
    Most Wanted vyšla i na současné konzole a X360 verze byla první NfS hrou na této generaci. Za kveten>cerven sorry, prepis. A diky za upozorneni ;)
  • Radioaktivni_surikata
    Mně na ní nic moc drsnýho nepřišlo a oželel bych klidně i ty. Hlavně v MW už auta, co se objevovaly na startovní čáře, nebyly až takový pomalovaný popelnice. Účelovej tuning a upgrady, jsem pro. Ověšováni auta cetkama, díky nechci. Nekterý kreace z Undergroundů by si nezadaly ani se Santovejma saněma :D
  • Xcomik
    MW nebylo špatné nicméně mě osobně se na MW líbil příběh po herní mechanice se mi více zalíbil Carbon který přidával například závody v kaňonech nebo drifty v kaňonech. Po tunningářském to zas byl Underground 2. Ono to že to dělají criterion není rozhodně nic na škodu přeci jen dělají to na engine co poháněl GTA SA nebo co třeba takové Midnight Club 3 Dub Edition či Los Angles a tyhle poslední dva tituly které dělali v Rockstar patří dle mého názoru zatím mezi nejlepší tunerské tituly.

Čeho se však bojím je samotný Criterion ruku na srdce ty poslední Hot Pursuit byly desetkrát větší arkáda než Most Wanted a z toho mám osobně zatím největší strach navíc jsem ještě nehrál nic od Criterionu co by mělo zajímavý příběh na kterém Most Wanted hodně stavěl a překonat takový byť béčkový nicméně solidní příběh nebude žádná sranda ovšem jediný kdo ten příběh uměl podat byl Black Box ve své době.

Criterioni otevřená města umí to jsme už mohli zažít například v Burnout Paradise ale tunning nebo příběh to jsme zatím od nich nezažili Burnouty či Hot Pursuity zrovna nějakým příběhem nehýřili takže tady by to byl jeden velký otazník a pokud se jim příběh nepovede mohl by to být velký hřebík do rakve.

BTW: NFS Most Wanted nevyšel na současné konzole ale na starší generaci Nintendo GameCube, Xbox, PlayStation 2 jo a E3 není v květnu ale v červnu :-)
  • v MW totiž AI vůbec necheatovala, co??
  • Underground s policejním doplňkem bych bral :)
  • Je jasný, že tohle jsou stěžejní vlastnosti závodní hry.
  • Pro mě byla série NfS vždy o honičkách s policajty. Proto je MW u mě velmi oblíbený. Underground 2 byl taky fine, hlavně kvůli tuningu a hudbě. Přesto mi v něm chyběly právě ty honičky.
  • Murdoc
    zlatej need for speed underground 2 kde filmiky tvořilo pár malovanejch komentovanejch fotek! a zbytek byla drsná hudba a pohled na svoji podsvícenou káru s pořádnyma kolama a hustým zvukem!
  • Radioaktivni_surikata
    Na MW byly opravdu zábavný honičky s policajtama, omáčka kolem byla nutným zlem. Když se tohohle budou držet a nebudou plejtvat prostředky na pseudo-scénárustu a renderovaný filmečky plný hustopřísnejch cypovin, tak dobrý. Jízdní model alá Pro Street, čili arkádu s pár prvky reality, která se skvěle hraje i na klávesnici, a není co řešit.
  • montatatana
    Od Criterionu rozhodne chceme! :)
    Ale bez cheatovaci AI z Hot Pursuit a bez kůl filmecků z prvniho Most Wanted, prosim.
  • Kde jsou ty časy, kdy se mi v NFS (1) podařilo obrátit při bouračce auto a běžel jsem na druhý konec sídliště pro kamaráda, aby se na to šel podívat *1*
  • Phillios191
    Jaký sh!t, to byl nejlepší díl tohle, kam se hrabou poslední díly twe. Ty jsi fakt znalec
  • Se divim ze tenhleten sh*t jeste nekdo hraje, stala se z toho jen stejna zdimacka na prachy jako kdys slavna serie CoD vychazejici z MoHAA dnes radeji nekomentovat.
  • Phillios191
    NFS: Most Wanted byl podle mě nejlepší z celé série. Pokud se to EA podaří stejně jako minule, tak mají jistotu zisků velkou !! Zničující okolí, padající koblihy ze střech, honičky s poldy, SUVčka apod. Příběh byl taky dost dobře provedenej a postavy měly svůj příběh, který byl zajímavý. Pokud v tomhle navážou, dost možná si vylepší jméno série, které si posledními díly dost pošpinily. Takže rozhodně se na to těším, je to pro mě dost dobrá zpráva co se série NFS týče. Už dlouho jsem čekla kdy se objeví pokračování *3*
  • Most Wanted me teda nebavil(ale treba novy dil prekvapi). Jinak z predeslych dilu byl nej:
    1.Underground
    2.Undeground 2
    3. a spatny nebyl ani carbon ci new Hot Porsuit
  • jindra.veliky
    novej Hot Pursuit byl taky odpad. pochybuju o tom ze se jim podari udelat aspon z poloviny tak dobrou hru jako prvni Most Wanted *6*
  • jindra.veliky
    ani oziveni Hot Purstuit nedopadlo buh vi jak dobre jak se pise v clanku tak radsi at nechaju tuhle podserii lezet... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit