Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyborna videorecenze. Lukas by mel dostat pridano! Bulletstorm jsem jako nazev zaregistroval, ale az ted jsem si ziskal skutecnou prestavu o hre. Driv by me nezajimala vubec, ted vim, ze az ji nekde uvidim za 350, beru... :) Jen tak dal, urcite by me nevadilo, kdyby bylo takovych videorecenzi vic, text je text, ale s dobrou videorecenzi si s obrazem clovek preci jen udela lepsi prestavu.
  • smejki
    hustodémonsky krutopřísné!
    • ja bych rekl krutopřísně hustodémonské
  • Dokonala recenze....BUUULETSTOOORM me pobavilo....
  • dalo sa to zahrať ako nenaročná strielačka s peknou grafikou
  • Baletstorm rikas. Priznam se takovou anglictinarskou botu bych zrovna od autora necekal.
    • Zelenej
      a teď si přešlápni *3*
  • Zelenej
    vtipný jak tu polovina kindrmenů nepochopila narážku baltstórm, věnovanou mimo jiné právě jim *8* ... musim souhlasit s Amylee.Anderson, taky vás neznám ale tuten chlapec to umí vodřikat, trošku vožerte ty dvě perzóny z replaye aŤ je s nima trošku uvolněná zábava a budu sem chodit ještě o něco radši než doteď *2*
  • pri recenzentovej vyslovnosti onoho titulu sa mi vazne stiska po interaktivnej "stab in face" skratke :D
  • xixixao
    Skvělá videorecenze ve stylu Klubu rváčů, jen tak dál!!!! *1*
    • LOL...možná ve stylu Klubu Sráčů *1*
  • Ono to neni s tou vyslovnosti jen u tehle hry. Ja nad tim kroutim hlavou u vetsiny videorecnzi v posledni dobe. Na co si recenzenti hraji nevim. Rodili mluvci z nich nebudou nikdy a ukajet se na co nejlepsim vysloveni nazvu mi prijde ujete.
  • Recenzia aj hra dobra...Ja si myslim ze je to celkom fajna strielacka po tych COD-och a vsetkych tych bizarnych blbosti...Konecne nieco na odreagovanie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit